6 spørsmål å spørre om graviditet trening klasse

Kjærlighet som rammer en nedovervendt hund utgjør? Eller mer til en svettfylt aerobic klasse? Men før du registrerer deg for din antatale trenings klasse, kan du finne ut om det er den rette for deg

Å trene under graviditeten er flott for deg og din baby, så lenge det er trygt. I tillegg er det den perfekte tiden å knytte sammen med babyen din og lage noen flotte nye venner som er i samme mamma-til-være-sone som deg. Få mest mulig ut av klassen din ved å stille noen spørsmål for å gjøre treningen din trygg og effektiv for deg.

1. Kontroller instruktørens kvalifikasjoner

Din antenn treningsinstruktør burde ha bygget på sine standard treningsundervisningskvalifikasjoner for å gjøre henne i stand til å trene deg. 'Din instruktør skal ha en Nivå 3-kvalifisering, noe som er et trinn høyere enn mange mennesker vil oppleve når de går til vanlige treningsklasser,' forklarer graviditet og postnatal fitnessekspert Dr. Joanna Helcke. Men da denne kvalifikasjonen ikke er obligatorisk, må din instruktør ha tatt beslutningen om å gjøre dette selv. "Etter denne opprinnelige kvalifikasjonen skal din instruktør oppdatere og utvide sin kunnskap på årsbasis ellers finner hun seg omgå ny kunnskap, forklarer Joanna. Så, legge til ekstra kvalifikasjoner og delta i vanlige studiedager bør være en del av god praksis. 'Før du begynner på første klasse, legg deg til rette ved å ha en rask samtale med instruktøren eller treningsledelsen om instruktørens erfaring og faglig bakgrunn før du registrerer deg.

2. Sjekk om grunnleggende medisinsk trening

På sjansen for at du blir syk i løpet av kurset, trenger din instruktør å vite hvordan du kan hjelpe deg. Hver instruktør bør vite førstehjelp. Sjekk også hva den generelle protokollen er for medisinske nødsituasjoner.

3. Oppdater din instruktør

Hjelp din instruktør å hjelpe deg ved å oppdatere henne ved starten av hver økt. Gi henne beskjed om du har blitt trøtt, svak eller opplever andre helseproblemer siden din siste økt.

Gi henne beskjed om du har følt seg trøtt, svak eller opplever andre helseproblemer siden du siste økten

"Enten din instruktør sjekker inn med deg før hver klasse kan tyde på hvor kompetent en instruktør hun er," sier Joanna. "Jeg ber alle klientene mine om å fylle ut en medisinsk form før jeg går på noen klasser, noe som er spesielt utviklet for gravide. På denne måten kan jeg plukke opp alle problemene før de begynner å komme til klassen. 'Din instruktør bør spørre om hvordan du gjør gjennom treningen, da problemer som lavt blodtrykk kan påvirke hvordan du føler deg mens du trener.

4. Pass på at bevegelsene er trygge for deg

Bare fordi du er i en skikkelig antatisk trenings klasse, betyr ikke at ALLE øvelsene passer for deg.Noen øvelser er nesten (men aldri alltid) universelle mens mange andre må graderes etter graviditet, sier Joanna. "I tillegg til dette må du og din instruktør ta hensyn til alle slags andre tilstander som ryggsmerter, bekkenpine, tretthet, lavt blodtrykk, karpaltunnelsyndrom, svangerskapssykebunn etc."Din instruktør kan anbefale at du hopper over enkelte bevegelser eller endrer dem litt.

5. Hold legen din i løkken

Snakk din lege gjennom klassene du deltar på, og sjekk med ham hvis du tror at noen spesielle bevegelser ikke er sikre for graviditeten din. Du kan finne ut hvor mye graviditetstrening er trygt her.

6. Ikke vær redd for å snakke opp

På sjansen for at du finner din klasse for å være usikre for gravide, er det mulig å la noen vite det er fornuftig.'Du kan kontakte Gilde for Graviditet og Postnatal Øvelsesinstruktører,' forklarer Joanna. 'Og det er også det mer generelle register over treningsfagfolk, som ikke er spesifikt for pre / postnatal fitness.'Tross alt kan du bidra til å hindre andre gravide kvinner i å skade seg selv.Hvilke skritt har du tatt for å sikre at klassen din er trygg? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar