6 Post-Sunset Gym Alternativer for å prøve denne Halloween

London Friday Night Skate

Hva: En adrenalintanket skrog som ser både inline og quad skaters whizzing gjennom hovedstaden hver fredag, forlater stressene i livet og arbeidet (og trafikken selvfølgelig) godt og virkelig i deres kjølvann. En utrolig måte å se London, få fitter og bemuse folkemengdene av turister - gi dem en bølge hvis du vil. Alle skatere som er i stand til å stoppe, slå og kontrollere sin fart på åser er velkomne, men et tregere alternativ - søndagsstrollen - er tilgjengelig for de som ikke er helt sikre på.

Hvor: Møt på Hyde Park Corner (Wellington Arch)

Når: Hver fredag ​​kl 20.00

Kostnad: Gratis

Nettsted: www.lfns.co.uk

Clubbercise

Hva: Hater treningsstudioet, men elsker å danse? Så shimmy / rave / roboten går over til Clubbercise: den kombinerer alle de vanlige elementene i en natt ute, men med ingen av de skadelige bivirkningene. Farvel lyse sportshaller og vodka tonics, hei mørkede dansegulv og glødestenger. Her legger du vekt på - som du kan forestille deg - det er moro, morsomt og morsomt, og du vil bli like overrasket over mengden av fett du skifter, og den stimulerende fri kameratjenesten du liker. Det er til og med popup-fester på tvers av hovedstaden, med 50% av fortjenesten som hjelper dårlige personer med tilgang til drikkevann. Alle er en vinner.

Hvor: Pineapple Studios, Covent Garden + noen sørlige London steder

Når: Kvelder til sent, hele året

Kostnad: Fra £ 6 per klasse

Nettsted: www.clubbercise.com

 

The Arch Climbing

Hva: Hvordan bedre å slå seg ned etter en dags kamp på bedriftsstigen enn å jobbe med klatring på en av de største fasilitetene i Storbritannia? Arch Climbing har to steder i Bermondsey og en i Edgware, som har alle vinkler og kompleksitet fra oppstigning, fra "barnas lekeplass" til "le i tyngdekraften som Tom Cruise", alle uten tau over en myk landing. Klatring engasjerer kropp og sinn, og utvikler bevegelses- og problemløsningskompetanse når du kjemper deg opp i hundrevis av forskjellige ruter. Leksjoner er tilgjengelige for de som trenger litt veiledning opp ansiktene.

Hvor: Bermondsey, SE16 / Burnt Oak, HA8

Når: 6:30 am 12:00 til 10:30 pm mandag-fre, 10 am-9pm lør

Kostnad: Standard introduksjon leksjon er £ 20 / £ 15 innrømmelser

Nettsted: www.archclimbingwall.com

 

Parkour Generations

Hva: Ikke lenger bevare franske gutter i kule gule klespakker i parkeringsplassene i Marseille, parkour popularitet vokser, med urbane rom i London blir forvandlet til lekeplasser for de lette og eventyrlystne kjennere av fri løping. Selvfølgelig er det mye mer å parkere enn bare å løpe - i løpet av en økt med Parkour Generations vil du "løpe, klatre, svinge, mantle, hvelve, hoppe og rulle ved hjelp av" quadrupedal bevegelse "." (Parkourpedia definerer sistnevnte som "evnen til å bevege seg effektivt på alle fire lemmer".) Vær advart om: Bli involvert, og du vil aldri se på en parkeringsplass på samme måte igjen.

Hvor: Steder over hele London (innendørs og utendørs)

Når: Hele året (fra sen ettermiddag til 22:00)

Kostnad: £ 10 drop-in klasse / fra £ 60 månedlig

Nettsted: www.parkourgenerations.com

 

Secret Yoga Club

Hva: Med live musikk, deilig mat, kulturarv og pop-up kvelder med undervisning pluss fester tilberedt av fantastiske kokker, er Secret Yoga Club så mye mer enn bare en yoga-klasse. Selv om du bare går en gang, får du nyte utsøkt panorama fra London - fra et tak på Peckham, ikke mindre. Uansett hva du prioriterer - mental, fysisk eller fullstendig åndelig reise med selvoppdagelse - vil Secret Yoga Clubs clutch av dyktige yoga terapeuter levere på hver bendyfront.

Hvor: Steder over hele London

Når: Hele året

Kostnad: Fra £ 5- £ 45, avhengig av sted og mat

Nettsted: www.secretyogaclub.co.uk

 

Swing Dancing

Hva: Du trenger ikke å være kledd i glatt Lycra og lysende akryl for å oppnå en god svette. Tusenvis av mennesker over hele London bytter treningsstudioer til dansehaller, treningspakker til middagsklær og Nike-sko til jazzhender - og du finner alle disse tingene og mer på den ukentlige samlingen av Swing Patrol-gruppen, et fellesskap på over 1000 dansere med en "Massiv kollektiv energi" som bare vil svinge natten bort, en aktivitet du vil bruke mye kalorier å holde tritt med.

Hvor: Over 40 ukentlige klasser på 35 arenaer i London

Når: Kvelder til sent, hele året

Kostnad: £ 8 per klasse (rabattkortskort er også tilgjengelig)

Nettsted: www.swingpatrol.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar