6 av de beste hobbyene du fortsatt kan nyte med babyen din

Enten du er arty, inn i musikk eller ønsker å hengi deg til din indre Delia, ta med babyen din på aktivitetene du elsker

Ditt liv som en mamma kan være ganske annerledes enn den ene før babyen, men det betyr ikke at du fortsatt ikke kan nyte hobbyene du alltid har hatt. Det handler bare om å lage små tweaks og få din lille involvert. Barnevennlige er stempelet de fleste steder vil ha, så det er mange alternativer der ute. Vi har smalt ned noe av det beste - så alt du trenger å gjøre er å bli sittende fast i.

1. Baby kino

Og nei, dette betyr ikke Dora eller Peppa på storskjermen. Mange kinoer har eksklusive mamma og baby showings av de nyeste vanlige filmene - vanligvis de med en vurdering under 12A - med litt roligere lyd og lysene opp slik at babyen din er glad også.

Det er bleie skiftende fasiliteter og de fleste er på ukedag morgen. Sjekk ut Odeon, Empire Cinemas eller ditt nærmeste stedsted for å finne en nær deg.

2. Barnevennlige utstillinger

Glem museer og kunstgallerier å være tett og super stille - mange oppfordrer barna til å bli involvert i interaktive funksjoner, bestemte økter for barn eller til og med familiedager, så det er definitivt verdt å sjekke ut ditt lokale sted.

Vitenskapsmuseer er ofte spesielt gode for fengslende små.

3. Familien trening

Å komme i form betyr ikke nødvendigvis å pelting det på tredemølle - selv om mange treningsstudioer har crèches hvis du vil gjøre det.

Mamma og baby yoga har en tendens til å involvere stillinger og øvelser for dere begge, og er en fin bonding mulighet. Hvis det er bra nok for Giselle ...

4. Art-tastic

Sjekk ut ditt lokale område for kunstklasser som du kan gjøre med din baby eller småbarn.

Det avhenger av hvor du bor, men ofte finner du økter som inkluderer at du både gjør noe sammen eller på stedet barnepass mens du blir litt rotete.

5. Matlagingskurs

Hvis du ser deg selv en vanlig liten Delia og vil ha den lille til å få matlagingsfeilen, sjekk ut kiddycook.co.uk for sine britiske Cookie Tots-sesjoner.

Målrettet hos barn i alderen to til fire år, involverer de deg begge, og gjør enkle oppskrifter med musikk og aktiviteter basert på matlaging. En god måte å begynne å utdanne barnet ditt om sunt å spise - samt gjøre noe bra for lunsj.

6. Festivaler for familier

Nesten hver musikkfestival har familievennlige elementer, slik at du fortsatt kan se favorittbandene dine og nyte atmosfæren.

Avhengig av hvor du går, har du generelt mulighet til roligere campingområder, bløtbytter og badetelt, barnesoner og ofte en Mr Trolley-tjeneste. Selskapet leier ut trekkvognene slik at barna dine kan snooze mens du bærer dem rundt.

Her håper han kan sove gjennom Jake Bugg, eh?Hvilke hobbyer gjør du fortsatt med babyen din? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar