6 Nutty måter å øke graviditeten din eller ny mamma diett

Enten du er i et søtt eller sulten humør, kan det ikke være enklere å få en sunn nøtterett i din daglige meny

Med masse å velge mellom, er nøtter en god måte å legge til noen helsepoeng på kostholdet ditt - bare vær klar over saltede varianterOg hvis du er gravid, foreslår den nyeste undersøkelsen at hver dag kan spise nøtter redusere risikoen din baby vil utvikle en allergi i senere liv. Vi har avrundet noen ganske velsmakende måter å innlemme nøtter i kostholdet ditt

1. Endre base

Glem din vanlige ris og prøv nutty couscous i stedet. Cook det med kyllinglager, lett blancherte furutrær, litt fargerik rotgrøt og spinat, sier Saidee Bailey, ernæringsfysiolog og grunnlegger av holistisk helsefirma Perfect Start Pregnancy. Det er en god måte å kramme inn maksimal godhet med minimal innsats.

2. Få Baking

Hvis du er i humør for noe søtt, prøv å piske opp noen glutenfrie mandel- og pinjekernekaker. 'Ta 3 oz mandelpasta, 1 oz sukker, to egg og to store håndfulle pinjekjerner, og bland i en deig, sier Saidee. Del i kakestørrelser og trykk på en lett smurt bakervare. Deretter bake i mellom 15 og 20 minutter. Pine nøtter er en god kilde til vitamin E, som hjelper huden din til å bli smidig og elastisk.

3. Få en salatfiks

Eple. Selleri. Salat blader. Valnøtter. Lunsj handler om en tradisjonell Waldorf salat - eller Peadorf, hvis du bytter valnøtter for peanøtter. 'Legg til kalkun, som er en rik kilde til sink og jern,' forklarer Saidee. Iron er strålende for å slå tretthet.

4. Slå på pesto

En allsidig favoritt, pesto blander godt med pasta, fisk, salat og, vel, stort sett alt. I stedet for vanlige basilikum og pinjekjerner, blitz pistasjenøtter og rakett med sitron, hvitløk, olivenolje og kanskje parmesan til et deilig alternativ. 'Pistasjenøtter er en stor kilde til B6, som hjelper babyens hjerne og sentralnervesystem å utvikle seg under graviditet,' sier Saidee. 'De har også vært knyttet til å forbedre serotoninnivået, hormonet som er knyttet til humør.' Hei, hent meg opp.

5. Bytt snacks

Sett opp en pose med favorittmutrene dine og ha dem ved skrivebordet ditt - den perfekte snacken til å slå de skarpe trangene. 'Brasilmuttere er en stor kilde til sink, som er et fantastisk næringsstoff mot slutten av graviditeten. Det kan bidra til å redusere faren for infeksjon etter fødselen, sier Saidee. 'Alt med sink har en tendens til å være best servert i den mest naturlige form som mulig - det er veldig varmefølsomt og matlaging kan ta bort fordelene.'

6. Gå satay glad

OK, vi kommer til å ligge med deg - det er ikke lett å lage en peanøtt satay saus som er både yum og super sunn. Likevel er det velsmakende med kjøtt eller som salatdressing (så vel som den kinesiske takeawayen ...), så vi er alle for litt overbærenhet. 'Bland to eller tre spiseskjeer av en god kvalitet bittesmå peanøttsmør med fire eller fem ss vann, to soyasaus, litt revet hvitløk, limejuice og chiliflak,' sier Saidee.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar