6 filmhelter som beviser at hver mann burde trene i et hodebånd

Det 21. århundre tilbyr myriade fitness tech alternativer, men har du noen gang prøvd å holde svette ut av øynene med en wearable? Vi kan fortelle deg fra personlig erfaring at fukt (kroppslig eller annen) skade ikke er dekket av garantien. Nei, hvis du planlegger å svette og da er den ydmyke sporten pannebånd ditt beste bud.

Men stilige trenere har slått ryggen på dette mest funksjonelle av tilbehør - selv denne rettferdige, ikke-fordømmende publikasjonen (vi ser på deg, gaffes-historien til treningssettet). Hvis du mangler det bushy monobrowet som trengs for å gi en effektiv svettepute når du trener, er det seks sterke utseende fra kinematiske sartorialister.

Richie Tenenbaum,

Det tar ikke 20/20 visjon å se at mange Björn Borg-inspirerte shopping skjedde på Richie Tenenbaums kredittkort før han kom til storskjermen i 2001, med hans band som var nesten identisk med den legendariske svenske tennis spillerens (sammen med doppelgänger haircut). Blits frem til i dag, og med mannlig bob en tynn haircut for 2016 (nei, egentlig), hvem er det bedre å kanalere enn den stilige hodehelen når du holder det nye, fasjonable, lange håret på plass mens du serverer ess?

Paulie Bleeker,

via GIPHY

Noen gang blitt kalt "den kuleste personen jeg noen gang har møtt" av en jente du er forelsket i? Nei? Beklager å ta det opp da, men kanskje det er fordi du ikke har truffet sporet i skimpy gule shorts og et gult hodebånd som Michael Ceras karakter i denne ungdoms klassikeren. Han får komplimenter som det og mer fra hans mega-crush, og vi er ganske sikre på at hans løpeklær har noe å gjøre med det.

Merke,

via GIPHY

Fortsatt den beste ungdomseventyrfilmen til enhver tid? Fortsatt får vi oss til å ta en gruppe av våre nærmeste venner og gå på et episk eventyr? Dobbel ja. Første film for å få oss til å rive ermene av en grå genser, gjøre noen vårbelastede brystøvelser og don en rød bandana? Det kan du vedde på.

Jackie Moon,

Her var vi og tenkte at ingen på denne fine planeten av oss noen gang kunne dra av seg bare noe annet enn sportsokker, en godt plassert basketball og et veldig retro hodebånd. Likevel må vi stå rettet. Vil Ferrells cocksure eier-trener-spiller av NBA håpefulle Flint Tropics viste oss veldig galt i denne ess sports-komedie. Hvis hans hodeplaggsspill lærer oss noe, er det at det kan hjelpe oss med å kanalisere kroppenes tillit til en gresk adonis. En gresk Adonis som virkelig liker å ha på seg bukser, håper vi.

Dennis,

OK, så vår klumpete hovedmannen stenker bare et stift hvitt band under den klassiske fett-til-passende monteringssekvensen (som ifølge loven hver treningsfilm må inneholde minst en av). Når det er sagt, måtte vi kaste ham inn i vår liste over hodebånds-rocking inspirasjon, bare for den dødelige nøyaktige avbildningen av alt blod, svette, tårer, besvimelse, kamp, ​​chafing og rå eggsvelging som går inn i å starte opp trening etter en lengre periode bort fra treningsstudioet. Hjelper alt arbeidet ham med å få jenta? Selvfølgelig blomstrer det. Hvis det ikke er incitament nok til å gjøre din egen, er ingenting.

Dirk Diggler,

Ja, vi vet at Dirk Digglers treningsøkter er litt mer, er, rasende enn din gjennomsnittlige lunsjtidssession i treningsstudioet, gitt at han er en svært godt bevart pornostjerne og alle. Men hva trenger vår romerskjermprotagonist mer enn noe annet? Utholdenhet. Ta et blad ut av boken hans, fordi når den pannebåndet fortsetter, er han klar til å gå hardere mye lenger. Ingen ordspill ment, ærlig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar