6 feil gjør alle når de først går med i et treningsstudio

1. Hviler for lenge

Problemet Det er enkelt å gjøre: en lur med sangvalg her, en jogge til vannfontenen der, og plutselig vil din 60-sekunders hvile bli til 90. For fett tap må du være streng; for hypertrofi er det noe wiggle rom; og for styrke har du råd til to minutters hviler. Bruk det du trenger.

Fiksingen Sorter ut vann / melodier før du starter settene dine, og få en treningsapp, treningsstudio eller stoppeklokke for å holde hvilene strenge.

2. Å gjøre for mange trekk

Problemet Det er lett å tenke at du vil vokse din pecs ved å gjøre hvert bryst flytte tenkelig - men i virkeligheten gjør du et ton søppelvolum, og ikke angriper noen enkelt trekk hardt nok.

Fiksingen Ifølge forsker Brad Schoenfeld er omtrent ti sett per kroppsdel ​​det søte stedet for hypertrofi. Del det mellom to til tre bevegelser - benkpresser, dumbbell flyter og dips, si - og slå det hardt.

3. Oppvarming dårlig

Problemet Du tror kanskje det er sløsing med tid og energi, men hvis du ikke får alle motorene dine til å skyte med ditt første "arbeid" sett, skal du løfte mindre enn du er i stand til.

Fiksingen Varm opp med spesifikke bevegelser: Gjør åtte til ti reps med 30% av målvekten, fem reps med 50%, tre med 70% og to med 80-90%. Ha en rask hvile, og du vil være klar til å gå.

4. La form gå

Problemet Det ser ut til å være fornuftig at å få flere representanter gjort med større vekter vil føre til gevinster - men hvis du sier, krøller med hele kroppen, mister du ut på de viktigste fordelene.

Fiksingen Visst, hold noen repopptegnelser for nøkkelheiser - benkpress og bakhals, si - men for tilbehørsbegrensninger, fokus på form og spenning over vekter og reps.

5. Bli konkurransedyktig

Problemet Du har gått inn med de beste hensikter - fornuftige fremskritt, smarte intervaller - men så er du i rekken eller på tredemølle ved siden av noen som går raskere enn deg, og det går ut av vinduet. Neste stopp: Skjema fordeling, stalling og skader.

Fiksingen Gå inn med mål, vekt og sett for dagen ned, og hold deg til dem. Du konkurrerer med deg selv, ikke noen andre.

6. Dårlig arbeidsrate

Problemet Ikke mye i livet forbereder deg for å gjøre det aller beste med noe, uten unnskyldninger - så når du er ny på treningsstudioet, er det fristende å gå inn med samme holdning. Tross alt, kan du ikke mislykkes hvis du ikke virkelig prøver ... ikke sant?

Fiksingen Du trenger ikke å slå veggene og spise kritt - men du bør gå inn i hver økt fokusert, og huske hvor godt du føler når du er ferdig med en hard trening.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar