6 Memorable Onscreen Office Christmas Fester

Fra et grafisk designbyrå er nakenhet-tema shindig til en madcap hootenanny på en viktoriansk gummi kylling fabrikk, hollywood har brakt oss rikelig med bemerkelsesverdig festlig kontor sammenkomster. Så vil du heller gå til en av disse enn ditt virkelige Xmas gjør? Trener dekker hallen - ikke sjefen - og ser tilbake til noen av sine favoritter.

1. Die Hard (1988)

Hvis du jobbet for et enormt vellykket japansk selskap i LA i slutten av 1980-tallet, ville det minste du forventer være en stingende julefest. I tillegg, hvis du er VD, kan du invitere din fremmed ektemann fra New York for å vise hvor vellykket du er. Hva kan gå galt med det?

Tradisjonelle elementer Den pistol-toting Euro-terrorister kan ikke være en fast etablerte skikk - men blant de første menneskene de terroriserer, er et halvklædt par fornicating i et ulåst kontor, i den fineste Yuletide-tradisjonen.

Noen shenanigans? Som Bruce Willis politimann John McClane påpeker diskutert, har utøvende douchebag Ellis (Hart Bochner) tydelig nykt en colombiansk jul. Under andre omstendigheter kan dette ha utfordret ham til å prøve lykken med Janice fra Regnskap. Dessverre prøver han lykken ved å forhandle med hensynsløs Hans Gruber (Alan Rickman). Dårlig trekk.

Bedre enn din ekte julefest? Sikker - hvis du dro tidlig.

Verdt en Crimbo se? Tuller du? Det er den største julen historien noensinne har fortalt. Tilgjengelig på Netflix, Amazon Instant Video (ikke Prime), DVD, Blu-ray

2. Kjærlighet faktisk (2003)

Å opprettholde seg dårlig på julefester er et gjentakende tema i Alan Rickmans karriere. I Richard Curtis multi-story romcom er Rickman's Harry sjefen til et edgy designbyrå som sirkulerer blant sine ansatte mens hans flirtende assistent Mia (Heike Makatsch) gjør googly øyne på ham. Under hans kone (Emma Thompson) vakte øye, bestemmer han hvordan han skal gjøre det klart at han ikke er interessert i at Mia skal bli med henne for en sultrig, langsom dans til en sang som heter "Problemet med kjærligheten". Han er et geni.

Tradisjonelle elementer Uheldig inter-kollega chit-chat? Kryss av. Forferdelig dans? Kryss av. Giant bilder av naken mennesker overalt? Ingenting sier "jul" som bare esler. Vel, annet enn sjefen som gjør en idiot av seg selv.

Noen shenanigans? Sarah (Laura Linney) har løst etter Karl (Rodrigo Santoro), og festen gir den perfekte muligheten til å slå av. Men i tråd med resten av filmen - hvor de mannlige karakterene i stor grad får det de vil ha mens kvinnene blir idealisert, forfulgt, redusert til klisjeer og / eller generelt ydmyket - Curtis legger snart en grusom slutt på hennes sexy morsomme tid. God jul!

Bedre enn din ekte julefest? Ubehag nivåer: om standard. Avhengig av hvordan du føler om gigantiske nakenbilder.

Verdt en Crimbo se? Hvis det virkelig er hvordan du vil huske Rickman. Hei, kan vi gjøre et forslag? Prøve Dø hardtTilgjengelig på Amazon Instant Video (ikke Prime), DVD, Blu-ray, vanligvis vist på ITV2 800 ganger i desember

3. Office (UK): "Christmas Special" (2003)

Den fantastiske finalen av en av de mest innflytelsesrike sitringene ser David Brent (Ricky Gervais) tilbake til Slough for Wernham Hoggs julefest. En del av showets mest tennissprangende ubehagelige øyeblikk gir seg en overraskende positiv slutt, da Brents blinde date viser seg å være godt egnet for ham, og stjernekorsede elskere Tim og Dawn (Martin Freeman og Lucy Davis) deler deres første kyss. Plus fryktelig salgsrepresentant Finchy (Ralph Ineson) får endelig den verbale slapdown han fortjener. Jubel!

Tradisjonelle elementer Kolleger ikke vite hva på jorden å si til hverandre. Klumpete dans til 80-tallet klassikere. Noen roper "Det er Chriiiiiiiistmaaaaas!" Sammen med Noddy Holder. En fella faller i søvn i hjørnet. Flause. Uro. Ennui. Høres kjent ut?

Noen shenanigans? Gervais og medskaperen Stephen Merchants engasjement for å drudgery betyr at absolutt ingenting spennende skjer.

Bedre enn din ekte julefest? Hvis det er, vil vi foreslå å se etter en ny jobb.

Verdt en Crimbo se? Du har sett det et halvt dusin ganger, men vi trosser deg ikke for godt opp når Dawn kommer tilbake til festen for å finne Tim.Tilgjengelig på Netflix, Amazon Instant Video (ikke Prime), DVD

4. Office (US): sesong 2, episode 10, "Christmas Party" (2005)

Den amerikanske remake av Kontoret hadde en julefest episode nesten hvert år, men det første - i superlative andre sesong - er det beste, et morsomt høydepunkt i showets kolleger-som-surrogat-familiedrevet tema.

Det begynner å gå galt galt når sjefen Michael Scott (Steve Carell) bryter $ 20 Secret Santa-grensen og kjøper en iPod for Ryan (BJ Novak), bare for å motta en hjemmelaget ovnhanske i retur. Han oppretter straks en "Yankee Swap", slik at alle har muligheten til å bytte gaver, noe som forårsaker forstyrrelse for Jim (John Krasinski), som har satt sammen en svært personlig gave til sin kjære Pam (Jenna Fischer).

Siden den amerikanske versjonen mangler kynisme fra sin britiske forelder, slutter alle å ha en mer eller mindre gledelig jul. (Bortsett fra Angela. Og skru deg, Angela.)

Tradisjonelle elementer Alle de morsomme aspektene ved Secret Santa: Har ingen anelse om hva kontoret din liker, bryter reglene, hater hva du får, fomenting motvilje. Det er lærebok.

Noen shenanigans? Michael går imot selskapspolitikken og smugler alkohol i, noe som gir festen ingen ende - og fører til en uventet og uvelkommen blinkende hendelse. Vi har alle gjort det.

Bedre enn din ekte julefest? Kom for den forferdelige utvekslingen av gaver, vær for den ubarmhjertige nakenheten!

Verdt en Crimbo se? 100%, spesielt hvis det blir en utilsiktet festlig binge av hele sesongen. Bortsett fra alt, er det tonnevis av nostalgiverdier ved å se folk bli begeistret for en iPod. Tilgjengelig på Amazon Instant Video (ikke Prime), DVD, Blu-ray

5. Scrooged (1988)

I denne glatte, svarte tegneserieoppdateringen av En julesang, The Ghost of Christmas Past (New York Dolls sanger David Johansen) tar misantropisk TV-eksek Frank Cross (Bill Murray) tilbake til nettverket sitt 1968-kontorjulefest, hvor han ser på seg som Scroogey blant merrimentet. Synes du at viktige leksjoner er i ferd med å bli lært? Du kan ha rett.

Tradisjonelle elementer Fortiden var virkelig et annet land. Rikelig in-office drikking, røyking, dans på arbeidsplassene ... Helse- og sikkerhetspolitiet ville tro det var vel, jul. Pluss nok seksuell trakassering for å holde HR opptatt til Valentinsdag.

Noen shenanigans? I det virkelige livet, er Xeroxing bunn og utdeling av kopier strengt ansvaret for hårete rugby-spillere. Her er det gjort av en ung og attraktiv kvinne. Filmer, eh?

Bedre enn din ekte julefest? Kan vi henvise til ovennevnte helsemessige mareritt? Det er en total blast - og selv om du går tidlig, som Frank, kommer du til å møte kjærligheten i livet ditt.

Verdt en Crimbo se? Vesentlig for Murray fans, det vil si alle. Tilgjengelig på Netflix, DVD, Blu-ray

6. Muppets Christmas Carol (1992)

En annen versjon av den klassiske Dickens-historien, men denne gangen spøker escorten Scrooge (Michael Caine) tilbake til en fest på gummikyllingsfabrikken der han jobbet i sin ungdom. Fozziwig er, som originalens Fezziwig, en sjenerøs arbeidsgiver som er forvirret av den stive, formelle unge mannen som tir om kostnaden for feiringen. Han bestemmer seg for at det er på tide å introdusere ung Ebenezer til sin vakre datter Belle, og alle lever lykkelig etterpå ... så lenge du ikke teller alle år med elendighet og ensomhet og humbug.

Tradisjonelle elementer Som vanlig er sjefen en tale som takker alle for sitt harde arbeid gjennom året. Som det er vanlig, blir han heklet av noen sniggerende gutter i skarpe dragter - i form av resident Muppet grumps Waldorf og Statler, som spiller Scrooges fremtidige haunters Marley og Marley. "Det var dumt! Det var tydelig! Det var meningsløst! Det var ... kort. Jeg elsket det!"

Noen shenanigans? Det er alltid festdyret som bestemmer at det er på tide å sparke ting opp, ikke der? Enda bedre når det er ditt egentlige dyr, går helvete for lær på skinnene og får den viktorianske Muppets karusere. Godhet, de skal vise anklene deres neste gang. (Har Muppets ankler?)

Bedre enn din ekte julefest? Det er en 1900-tallet gummikyllingsfabrik full av boogieing Muppets - vi er der for alt dette. Hvis du ikke er overbevist ennå, sørger den svenske kokken med det. Prøv sangdruene.

Verdt en Crimbo se? Definitivt - ikke minst fordi det er overraskende trofast, med hele stykker av dialog løftet rett ut av siden. Vi husker ikke Rizzo Ratten i boken, for å være rettferdig, men Caine er strålende, og så er sangene. Tilgjengelig på Amazon Instant Video (ikke Prime), DVD, Blu-ray

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar