6 Små måter å slutte å være så sjalu i et forhold

Finner du deg selv jaloux i forholdet ditt på grunn av noe partneren din gjør? Finn ut hvordan du konfronterer det, og stopp for det!

Sjalusi i et forhold kan føre til en rekke forskjellige problemer, fra paranoia til usikkerhet mot ubegrunnede beskyldninger.

Men noen ganger kan vi ikke hjelpe, men være sjalu, spesielt hvis det er noen som får litt mer oppmerksomhet fra partneren din enn du tror de fortjener.

Det grønne øynene kan være en smerte å håndtere, spesielt hvis du ikke finner måter eller grunner til å konfrontere partneren din om det, men alt sagt og gjort, sjalusi i et forhold er aldri sunt, til deg, din partner eller ditt forhold.

6 enkle måter å stoppe sjalusi fra å ødelegge forholdet ditt

Hvis du føler at din sjalusi kan legge mye press på forholdet ditt, er det seks ting du kan gjøre for å lette presset, lindre din usikkerhet og viktigst, slutte å være så sjalu i forholdet ditt.

[Les: 12 klare tegn du går på eggskjell i kjærlighetslivet ditt]

# 1 Erfaring ... Og så forklare.

Det kan være ganger når du flyr ut i en sjalu raseri bare fordi du så din signifikante andre teksting noen eller snakker til noen som kan potensielt være en trussel mot deg.

Men før du går ut i et spott av beskyldninger, stopp deg selv et øyeblikk. Spør deg selv noen spørsmål om hva du føler. Prøv å finne ut hvorfor du er sjalu til å begynne med.

Hvorfor snakker min partner til denne personen? Er det urimelig for dem å snakke på denne timen? Har denne hendelsen skjedd før, og hva var partnerenes forklaring på det? Er jeg sjalu fordi jeg føler at min partner ville jukse på meg? Er jeg sjalu fordi dette er akkurat hvordan jeg følte da jeg ble lurt på tidligere? Stammer denne sjalusien fra noe jeg har opplevd tidligere eller noe som min partner har gjort eller sagt?

Når du har fastslått hovedårsaken til din sjalusi, vil du da få et klarere bilde av hva du mener skjer. Dette vil hjelpe deg med å få et nytt perspektiv på situasjonen, og det kan også forhindre deg i å hoppe til konklusjoner. [Les: 12 sanne tegn på ekte kjærlighet i et forhold]

# 2 Ikke la fantasien din forbruke deg.

Når det er en situasjon som du ikke er helt klar over, er det enkelt å la fantasien fylle ut alle brikkene du ikke vet ennå.

En kjæreste som alltid jobber med overtid, kan være en philandering jerk som sover med sin kollega. En kjæreste som ikke henter telefonen, kan være en løgner som fortsatt ser sin eks.

Men når dette bildet av partneren din virkelig stikker i tankene dine, kan du begynne å plukke ut atferd som viser at teorien din er riktig. Og det er når paranoia og sjalusi blir ute av kontroll!

Før du begynner å forestille deg og gjenskape fiktive scenarier der partneren din jukser på deg, er det to ting du kan gjøre.

Først kan du finne en annen måte å se på ting. Kjæresten din kan virkelig klokke på noen ekstra timer fordi han bare har blitt promotert. Kjæresten din har kanskje ikke plukket opp telefonen fordi hun kjørte.

Hvis dette ikke beroliger din rasende fantasi, kan du prøve å finne en annen aktivitet som vil distrahere deg til din partner kan gi deg en fornuftig forklaring. Ikke la følelsene dine styre fantasien din! [Les: 10 grunner til at du har tillitsspørsmål i kjærlighet og 5 trinn for å overvinne det]

# 3 Motstå trang til å sammenligne.

Misunnelse og sjalusi er svært nært knyttet. Så det er veldig sannsynlig at en av hovedårsakene til at du er sjalu på noen, er fordi denne personen har kvaliteter som du tror du mangler.

Topp det med den oppmerksomheten din partner gir denne personen, og det er bare å legge til brensel til brannen. Så fristende som det er å sammenligne deg med objektet av din sjalusi, stopp deg selv før du begynner å pummel ned på selvtillit. [Les: Hvordan stoppe å føle seg sjalu av andres suksess]

Selv om du tror denne andre personen har positive egenskaper som du ikke har, tenk på dette. Hvorfor valgte han / hun å være med alle de smarte, morsomme og flotte folkene i partnerkrets sirkel?

Uansett hvilke kvaliteter andre mennesker rundt partneren din kan ha, på slutten av alt, er det fremdeles deg som blir hans eller hennes kjære. Ha litt mer tro på deg selv!

# 4 Forklar din sjalusi til din partner. For mange føles det rett og slett pinlig og fornærmende å innrømme at de er sjalu av noen. Men noen ganger, dette er alt kjæresten din trenger å vite for å slutte å få deg til å føle deg jaloux hele tiden.

Du kan forklare at du har lagt merke til at han eller hun har brukt mye tid hos en bestemt person, og at du vil vite hvorfor. Ikke gjør det høres ut som for mye av en konfrontasjon, da det kan få din partner til å klype seg. I stedet, tilfeldigvis nevne objektet av din sjalusi og kjæresten din eller kjæresten kan allerede ta hinten. [Les: Sneaky måter å håndtere vennen din flørtende beste venn!]

Hvis det er mulig, kan du be partneren din om å ringe eller tekst deg når de jobber sent, eller hvis de er ute med venner, bare for å forsikre deg om at de ikke er opp til noe fisket.I tillegg kan du be om å møte med sine kolleger og venner en gang slik at du kan bli kjent med dem litt bedre.

Det hjelper ofte hvis du danner et bånd med vennenes vennekrets for å føle deg trygg på at han eller hun ikke vil være opp til noe mistenkelig når du ikke er i nærheten.

Snakk med kjæresten din om andre mulige, rimelige alternativer som vil hjelpe deg med å forsikre deg om at det ikke er behov for å være sjalu på noen i partnerenes liv. [Les: 10 enkle måter å gjøre din sjalu kjæreste ikke så sjalu]

# 5 Aldri, noensinne, lek sinnsspill.

Sjalusi kan ofte bringe ut den verste siden av mennesker i et forhold. En av de verste tingene du kan gjøre er å spille tankespill for å få din elsker å komme tilbake til deg med et øyeblikk.

Dette kan virke som en rask løsning, men det vil legge belastning på forholdet ditt. Hvordan? Det kan ødelegge loverens tillit til deg, og på grunn av de raske resultatene kan du gjenta dette trikset for å få oppmerksomheten sine igjen og igjen når du føler at partneren din betaler for mye oppmerksomhet til en annen person.

En annen ting som altfor sjalu partner kan gjøre, er å sjekke partnerens personlige kontoer. Hvis du finner deg selv hacking i partneren din Facebook-konto, e-post og til og med mobiltelefonen sin, er det definitivt bevis på at du ikke stoler på partneren din, og heller ikke respekterer du personvernet ditt.

Hvis du har veldig sterke mistanke om at din sjalusi ikke er ubegrunnet, konfronter din partner direkte som en voksen og snakk om det. Ellers, la partneren din ha rett til å holde noen ting privat. [Les: 17 store tegn på en altfor sjalu og besittende partner]

# 6 Lær å gradvis stole på din partner.

Sammen med de andre tipsene ovenfor, er en av de vanskeligste, men viktigste tingene du kan gjøre, å forsøke å overanalysere hver eneste ting partneren din gjør og bare lære å stole på dem ett steg om gangen.

Lengre båndet og la partneren din nyte livet selv når du ikke er ute og se over dem. Husk at denne personen elsker deg og verne om forholdet ditt. Og hvis de ikke har gjort noe for å få deg til å tvile på deres hengivenhet til deg, hvorfor skulle du tvile på hvor mye partneren din elsker deg? [Les: Den riktige måten å bygge tillit til et forhold til]

Inten sjalusi er aldri god for romantikk

Inten sjalusi setter ikke bare på deg, men det legger også mye press på partneren din. Han eller hun må hele tiden forsikre deg om at det ikke skjer noe når du ikke er i nærheten.

Din elsker kan begynne å trekke seg fra sosiale situasjoner i frykt for å utjevne din sjalusi. Og du vil på den annen side alltid føle at du må kontrollere partnerenes hver bevegelse for å sikre at han eller hun forblir trofast. [Les: Hvordan komme over usikkerhet i et forhold]

Fremover, når du føler at din sjalusi snart kommer tilbake sitt gale hode, ta dypt pust og hold deg rolig. Tenk som en voksen, og ikke la dine mistenker overstyre grunnen.

Og viktigst, ikke la sjalusi være drivkraften i forholdet ditt, la deg selv stole på partneren din litt mer, og du vil se hvor vakkert et tillitsfull og kjærlig forhold virkelig kan være.

[Les: Hvordan overvinne sjalusi og usikkerhet i forholdet ditt]

Hvis du føler deg selv truet lett i forholdet ditt, kan du bare bruke disse 6 måtene på hvordan du slutter å være så sjalu i et forhold, og det vil definitivt hjelpe deg med å ta et skritt i riktig * og lykkeligere * retning.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar