6 Heath and Fitness Trender kommer frem i 2017

I hovedsak er det mest effektive helse- og treningsråd ikke en stor del. Spis din greener, gjør litt mosjon, drikk vann, den slags ting.

Det er greit, men det er ikke spesielt spennende, så hvert år streber vi etter nye måter å bli sunnere på. Her er noen av våre foretrukne forventede trender i 2017.

Hybrid hendelser og klasser

En slags trening pleide å være nok. Du vil kjøre en maraton, eller gå til en spin-klasse. Ikke lenger. Flere og flere klasser i 2017 er satt til å være en hodge-podge av yoga og spinning. Eller kjører og danser. Eller vekter og ballong. Det kommer til å bli bra.

Vi har nylig prøvd ut Virgin Active's Iron Zuu-klassen, en hybrid for å løfte vekter og kryper rundt som et dyr (mer på sistnevnte nedenfor).

Ube

Etterhånden som filippinsk mat fortsetter å trene på menyene, er den koselige fargerike standout-ingrediensen: en lilla knoller kalt ube. Den er fullpakket med immunforsterkende anthocyaniner, vitaminer og mineraler - og en god smak. Kjøp det frosset eller i pulverform på asiatiske markeder (eller finn pulveret på nettet), så kan det legges til en rekke retter. For moody-hued pannekaker eller vafler, erstatt halvparten av melet med ube mel. Eller bland litt pulver med vann for å brette seg inn i et lyst, raskt brød eller røre i sauser. #ube #ubeflour #trendyfood #trynewthings #cleaneating #healthychoices #anthocyanins #srafitness

Et bilde lagt ut av Shayla Adams (@shaylaadamsdpt) på

Hva ville en liste med helse og fitness trender være hvis uten en bisarre, dermed langt ukjente grønnsak? En forferdelig liste, det er hva.

Møt ubeen (uttalt "oo-bay", ingen ønsker å være taper som ikke engang kan uttale ube), som er klar for en stor 2017, ifølge Frida Harju, ernæringsfysiolog ved helseprogrammet Lifesum.

Det er en lilla yam, satt for å erobre Instagram på grunn av sin levende farge. Hva smaker det som? Det er ved siden av poenget, men det har angivelig en søt smak som minner om sjokolade, vanilje, hasselnøtt og pistachio.

Mer viktig enn fargen er ube yams ernæringsmessige fordeler. Den inneholder båtbelastninger av vitaminer og mineraler, spesielt vitamin A og C, og fiber.

Sunn mat

Gut bakterier har hatt en stjerne 2016 i fitness sirkler, og de er klare til å gå ordinære neste år. Før du vet det, vil hver mat du spiser, utformes for å opprettholde en sunn tarmflora, med flere og flere bevis som oppstår som gjør at det er viktig for helbred.

Dette vil definitivt ta på, da så mange sunne gut-fremme matvarer er også deilig - surdeigbrød, moldy ost, pickles. 2017 vil bli kjent som året for ost kurset.

ANBEFALT: Hvorfor bør du spise fermenterte matvarer

Gyldne bær

Første gang du prøver frisk #goldenberries

Et bilde lagt ut av Jen Michelle (@jatamansidreams) på

Gitt at acai og goji bær klarte å fange hjerte av nasjonen til tross for deres relativt kompliserte navn, bør det være en cinch for gyldne bær å følge i deres fotspor.

De har til og med en solid fortelling bak dem, med opprinnelse i Sør-Amerika, og kan dermed beskrives som en tapt mat av Inkasene. Famously sunne de Incas, på grunn av bær, ikke de menneskelige ofre.

Som mange av deres sunne bærbrød inneholder gyldne bær høye nivåer av antioksidanter. Imidlertid er de, i motsetning til deres Berry Brethen gylden.

Assault Bike og andre nye treningsmaskiner

Kast din tredemølle og demonter turboen din, det er nye, sexier maskiner i byen.

Ideell for HIIT treningsøkter, maskiner som assault sykkel, SPARC og SkiErg gjør seg til Fitness First gyms over hele landet. Angrepet sykkelen spesielt gjør ganske inntrykk. I løpet av 30 sekunder vil det etterlate deg en ødelagt mann i flere dager.

ANBEFALT: De nye treningsapparatene du trenger i ditt liv

Crawling

Ekspertene på Balance Festival mener at crawling skal være en vanlig funksjon i treningsøktene opp og ned i Storbritannia i 2017.

Crawling øvelser er flott for kjernen din, så dette er en å omfavne. Enda bedre, kombinere et par trender og krype helt til badekaret ditt i skogen.

ANBEFALT: Bygg Abs med en Bear Crawl

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar