6 treningsballøvelser for å brenne fett raskt

Du kan fortelle den kollegaen som insisterer på å sitte smugly på en stor hoppekule "for ryggen" at han sløser med sin tid: Flere studier har vist at dette ikke er bedre - og muligens verre - for stillingen enn å bruke en ergonomisk stol. Han ville være bedre å bruke treningsballen for det tiltenkte formål. En grunn til at denne pakken er kjent som en sveitsisk ball, er at terapeuter i Basel utviklet bruken som et redskap for rehabilitering, fordi når du sitter, lene eller knelte mot det, legger det ustabilitet til en øvelse. Og det betyr at du engasjerer dine dype kjerne muskler vanskelig for å holde balansen din.

"Denne ekstra dimensjonen vil forbedre kjernestabiliteten din - avgjørende for en godt støttet smertefri ryggrad," sier treneren Fred Westcott, som laget denne kretsen ved hjelp av trekk som legger vanskelig motstand for å utfordre hele kroppen. "Resultatet er at du brenner ekstra kalorier for å bekjempe ustabiliteten og unngå å falle flatt på ansiktet ditt."

Hvordan gjøre det

Gjør øvelser 1 til 5 i 30 sekunder, hviler 30 sekunder mellom hver. "Hvis du er nybegynner, kan du sikte på et forhold på 20sec / 40sec, mens de mer avanserte kan presse den til 40/20," sier Westcott. Gjenta kretsen fem ganger totalt for å ta deg opp til en total tid på 25 minutter. Gjør øvelse 6 som en kjerneblåsende etterbehandler, med sikte på fem rotasjoner hver vei.

1. Overhead squat

Hold ballen med rette armer og trekk på skulderbladene for å holde den direkte overhead. Hold brystet og hodet opp som du senker ned i en knebøy, og hold vekten på dine hæler. Kjør tilbake til starten.

2. Trykk på knekken

Kom inn i en press-oppstilling med føttene på toppen av ballen. Hold hoftene fremdeles, kast ballen mot hendene dine ved å bøye bena. Gå tilbake til starten, og trykk deretter på.

3. Glute bro

Ligg på gulvet med dine hæler på treningsballen. Kjør hoftene dine og rull ballen mot deg, til kroppen din er i en rett linje fra skuldrene til knærne. Pause, og deretter tilbake til starten.

4. V-sit

Ligg på ryggen din, hold ballen i begge hender like utenfor gulvet. Kontrakt abs muskler for å ta ballen over deg og passere den til føttene. Senk ballen med føttene til den er rett utenfor gulvet, og reverser deretter bevegelsen.

5. Lunge med woodchop

Begynn å holde ballen lav til venstre med rette armer. Med din høyre fot, gå fremover i et dypt lunge, roter kjernen din for å ta ballen over og opp til den andre siden, og reverser flyttingen. Fullfør minst tre reps på den ene siden, og bytt til den andre.

6. Rør pannen

Med føttene ganske bredt fra hverandre, hvil albuene på toppen av ballen. Engasjere kjernen din for å holde kroppen din stabil og sakte lage små sirkler med hendene dine, som om du rører en pott. Alternative retninger med hver rep.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar