6 viktige produkter for å redde ditt ansikt denne vinteren

Innholdsfortegnelse:

6 viktige produkter for å redde ditt ansikt denne vinteren - STIL 2023
6 viktige produkter for å redde ditt ansikt denne vinteren - STIL 2023
Anonim

Elemis Pro kollagen

Jules Heptonstall (thebeardandthequiff.com) sier: "Jeg reiser hele tiden, så jeg trenger en fuktighetskrem som kan bekjempe min skiftende hud. Elemis Pro Kollagen Marine for menn er rik uten å være fet, absorberes raskt og har høye nivåer av kollagen for å avverge rynker. Flasken ser også jævla elegant ut på vasken. "

£ 80 elemis.com

Aveeno Håndkrem

Thom Watson (thefacecollective.uk) sier: "Menns hud er rundt 25% tykkere enn kvinner, så det kan bli ganske tørt. Håndkrem er et must, men med mange blomstring av blomster eller etterlater deg skinnende, er Aveeno min frelser. Det er nøytralt luktende, synker raskt og etterlater hendene helt hydrert. "

£ 5,25 aveeno.co.uk

Kiehls Ultra Light Daily Defense SPF50

Craig Landale (menswearstyle.co.uk) sier: "Jeg bruker Kiehls Utra Light Daily Defense SPF50 for å hindre at huden min tørker ut. Jeg har ganske fet hud, men områder rundt nesen, pannen og øyenbrynene blir tørre og kan bli flakete. Ikke med dette, skjønt. Det beskytter også ansiktet mot solen. "

£ 35 kiehls.co.uk

Malin & Goetz Face Moisturizer

Chris Beastall (apetogentleman.com) sier: "Malin & Goetz SPF-30 Face Moisturizer er mitt nummer ett valg. Det hydrerer huden, beskytter den mot solskader og inneholder antioksidantekstrakter som forsvarer det mot miljøgifter og tar betalt radikaler. Det er en flott all-rounder. "

£ 28 malinandgoetz.comDove MEN + Care Post Shave Balm

Michael Adams (Michael84.co.uk) sier: Det ene hudpleiemiddelet jeg ikke kunne leve uten, er etter barberingsbalsam, og min favoritt er Dove MEN + Care Post Shave Balm. Denne lette, ikke-fete kremet etterlater huden jevn og myk etter barbering, og den milde duften gir huden en frisk, ren lukt. "

£ 5,50 dovemencare.com

GlamGlow Youth Mud

Bart Kaczanowicz (inhautepursuit.com) sier: "En stift i min grooming arsenal, GlamGlow Youthmud er et produkt jeg nekter å være uten. Denne ansiktsmasken forvandler huden fra full til dapper på ti minutter. Den grønn te-duftende franske sjølærbasen er infundert med vulkansk berg og botanikk for å gjenopplive og lysere huden din, slik at du ser hvile og våken. "

£ 50 glamglowmud.co.uk

Populært emne