6 Ulemper ved å dele en mann med en mustache

I begynnelsen kan manens bart få ham til å virke mer robust og manlig. Men snart begynner du å innse at det er mye du ikke hadde forventet!

Da jeg møtte kjæresten min, var han bart gratis. Han hadde av og til en fem-timers skygge, som var både drømmende og stilig. De skrape kyssene var ikke så ille så lenge han ikke forlot stubben i mer enn noen få dager. Alt i alt var kjæresten min fornøyd med ansiktshåret, og det var jeg også.

Men alt dette endret seg etter at et innsamlingsinitiativ startet av hendelsene som ville forandre kjærestenes ansiktshår i årene som kommer. Fundraiser fokuserte på å øke bevissthet og penger for menns helseproblemer (ofte overskygget av andre langvarige veldedige organisasjoner og årsaker) ved å få deltakerne til å vokse en bart i en måned.

Jeg var helt bak denne måneden bart, fordi det var til støtte for en så utrolig sak. Likevel var jeg ikke forberedt på de langsiktige konsekvensene jeg ville møte når en måneds overskred ble raskt til en langt mer langsiktig ansiktshårfiasko.

Jeg skjønner at det er et nivå av respekt som oppnås når en mann lykkes med å vokse ansiktshår, og at selvtillit og manlinessfaktoren oppnådd av et slikt ansiktshår er positivt for enhver mann.

I tillegg anerkjenner jeg at ansiktshårpusser lykkes i høyere nivåer av grov sexiness. Til tross for dette er det noen få ting jeg vokste til å fortelle om kjæresten min legendariske overskje.

Ulempene med å dele en mann med et mustache

Det var følgende spesielle punkter som slått meg av ansiktsutstyret for godt.

# 1 Kissing gjennomgår flere endringer. Vel, jeg nevnte før at ansiktshår kunne bidra til et høyere nivå av robust sexiness mens du kysser, men nyheten av dette slites av ekstremt raskt. The mustache, og plassering på overleppen, kan påvirke kvaliteten på kyssene dine som svarte hår kan kile, peke og klø på dine lepper og hud. Også, avhengig av lengden på overskje, kan håret faktisk finne sin vei inn i munnen din under sminke-øktene dine.

Over tid kan barten faktisk påvirke ditt ønske om å kysse og lure deg rundt, som du vet at det kan føre til utslett på ansiktet * eller andre kroppsdeler * og løs hår i baksiden av halsen. Også, kjæresten min begynte faktisk å nekte kyss hvis det betydde mulig ødeleggelse av den perfekte krøllen, eller flekker det hint av farge, noe som fører meg til neste ulempe.

# 2 Snorre kan være høyt vedlikehold. Etter hvert som veksten av kjæresten min har bart, fortsatte også den stadig voksende listen over produkter og mustasjemetoder og ritualer. Visste du at det er en ting som overskapsvoks, sjampo, fargetoner og til og med miniatyrkammer designet spesielt for ansiktshår styling? Ikke jeg heller.

Det var ikke uvanlig at jeg ventet på kjæresten min for å perfekt utforme sin mustache før vi kunne gå på middag eller møte vennene våre for drinker. Besettelsen med den perfekt stylede barten resulterte i sin konstante vane med å snurre endene, eller uttrekkte sin miniatyrmuskelkamme midt-samtale for å rette opp noen løse tråder. Kanskje det er fordi jeg personlig er en relativt lav vedlikeholdsform for jente, men denne ubøyelige primping og prodding ble for mye å håndtere.

# 3 Folk kunne oppfatte din bursde kjæreste som en pervert. Snorre var en gang bare et tilbehør til pornostjerner og perverter. Så, folk som ikke har hoppet på den stilige overskyttetreningen, tok ofte en skarp andre titt på kjæresten min og hans velpleide ansikts-tillegg.

Jeg er ikke sikker på om jeg var overfølsom for denne saken eller ikke. Men jeg bestemte bestemte folk virkelig å holde barna sine strammere og lunsjgårdsovervåkere sendte skygge ser over inngjerdede lekeplasser. Jeg liker ikke spesielt å være assosiert med perverts, så det faktum at kjæresten min kanskje har blitt oppfattet som en, var definitivt en ulempe.

# 4 Snorre kan forårsake over-tillit og hovne egoer. Over tid ble kjæresten min oppmerksom på at han fikk flere mannskreditter på grunn av hans vellykkede overskje. Dette fremmet en dyp tillit i seg selv som tillot ham å oppfatte sin bart, og hans generelle betydning større enn de som var rundt ham. Vel selvtillit er en helt positiv kvalitet, men et oppblåst ego, som kommer fra ansiktshår, er generelt ubehagelig.

# 5 Mustaches legger til minst 10 år. En annen ulempe med kjæresten mins bart var at han viste seg å være omtrent 10 år eldre enn hans faktiske alder. Ikke bare var kjæresten min konstant forsvare det faktum at han fortsatt var på slutten av tjueårene, jeg hadde gleden av å bli dømt for å ha en "ting" for eldre menn.

# 6 The mustache var en inngang for ytterligere ansiktshårtilsetninger. Som jeg nevnte, var overskje bare begynnelsen. Kjæresten mins tillit til sin mustasevoksende evne, angrepet av ansiktshårprodukter og hans fravær for hårløse kyss førte til over ett år med opprørende ansiktshåreksperimentering.

Det var flere tilpasninger av mustasjen, en goatee, en stil som faktisk ble kalt â € œmutton chopsâ €, og en full på lumberjack bart. Vel, kjæresten min var dyktig i mustasjeavdelingen, manglet han alvorlig i skjeggarenaen.Etter seks måneder med desperasjon for å fylle opp flekkene, overgav han endelig forsøket og slo seg til det trendy "styret" overskje.

Mens disse ulempene med mustasetrenden kommer fra personlig erfaring, er jeg sikker på at mer enn noen få av dere kan forholde seg til min uheldig erfaring med kjærestenes ansiktshår.

Dine kyss og hook-ups vil endre seg betydelig, hvor lang tid kjæresten din tilbringer i speilet, vil tredoble, og potensialet for feilberegnet pervertstatus og alder blir rasende. Mulig overfortro på grunn av nevnte mustasje er også en mulighet. For ikke å nevne at du skal håndtere ansiktshåreksperimentering i mye lengre tid enn du forutslo opprinnelig.

Kanskje du kan gå på kompromiss med situasjonen, og hvis kjæresten din ønsker å skaffe penger til menns helse eller prøve en annen ansiktshår trend, kan du lage en kontrakt som tydelig angir noen retningslinjer. Lengden på tid, stil og årsaker til avskedigelse er alle detaljer du bør være enige om for ikke å ende opp med å motstå den mektige mustasjen.

Så har du selv en bartrehistorie? Som en mann eller en kvinne, tror du det er en fordel eller en ulempe, spesielt når det gjelder din elskers meninger?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar