6 klare måter å roe en gråtende baby på

Akkurat som alle babyer gråter, hater alle mødre likevel å høre barna sine gråte. Så arm deg selv med noen teknikker for å bekjempe hilsen

Bortsett fra eksplosive bleier og generell utmattelse er håndtering av gråt en av hovedutfordringene når du blir mamma. Og selv om alle babyer er forskjellige, vil du finne at det er noen smarte triks som kan slå seg selv den mest skumle bubben.

Nynne

Selv om sang ofte foreslås for å berolige en gråtende baby, kan humming bli enda mer effektiv så lenge du holder barnet ditt nær deg som du gjør det. Den vibrerende følelsen vil berolige ham og forhåpentligvis stoppe tårene hans.

Ta ham inn i dusjen

Din baby kan ikke like å være direkte under vannet, men han vil bli soothed av støy og varme i å stå i en dusj med deg. Bare vær sikker på at vannet ikke er for varmt, og du holder ham tett.

Distrahere ham

Hvis han ikke er trøtt eller sulten, men bare virker kjedelig og irritabel, prøv noe morsomt som får ham til å le, for eksempel å spille peekaboo eller blåse bringebær på nakken.

Hvis han ikke er trøtt eller sulten, men bare virker kjedelig og irritabel, prøv noe moro som vil få ham til å le

Pakk ham tett

Det høres usannsynlig ut, men noen ganger er en nyfødds egne lemmer skremt, fordi han ikke kan kontrollere dem, og de beveger seg opp og ned akkurat som han prøver å legge seg. I så fall vil han bli soothed ved å bli pakket inn tett i et teppe.

Ta ham utenfor

Det er noe om temperaturendring som ofte kan roe babyens rop. Det er også frisk luft og bytte til lyset, så pakk babyen din opp varm, skyv ham i en slynge eller i barnevognen din og gå ut en tur - han sover i slutten av veien, regner vi.

Hold deg rolig

Når dine egne stressnivåer øker, kan dette enkelt overføres til babyen din, så det første du må gjøre er å ta et dypt pust og holde deg rolig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar