6 Brilliant Breakfast behandler for din første trimester av graviditet

Innhold

En balansert frokost, komplett med vitaminer, mineraler og næringsstoffer, bygger celler til babyen din og hjelper deg med å sette deg opp for dagen som kan være en livredder når du lider av morgenkvalme eller føler deg utmattet. I de tidlige dager er noe raskt og enkelt å tilberede ideelt - men det betyr ikke at det heller ikke kan smake deilig.

Full engelsk

Å få nok protein i svangerskapet er viktig, så hold deg til en tilberedt frokost i helgen. Hold deg til økologisk kjøtt hvis mulig, og prøv å grille pølser og bacon i stedet for steking for å gjøre det sunnere. Eller hvis du er vegetarianer, bakt bønner på fullkornsrøtter er også en god kilde til protein. Bare husk å alltid sørge for at egg blir kokt gjennom.

grøt

Grøt er rik på folsyre, et viktig næringsstoff for din voksende baby. Bland litt opp - eller prøv quinoa tilberedt i melk - og legg til frukt, for eksempel tranebær, for en ekstra helse- og smakforsterkning. Blandingen av frukt og fiber er perfekt for en sunn fordøyelse.

Skål

Det kan ikke være den mest spennende frokosten, men å spise tørrrøkt om morgenen er en fin måte å lindre morgenkvalme på. Ingefær er også kjent for å bekjempe kvalme, så prøv å drikke en kopp ingefærte med frokosten eller hente litt ingefær syltetøy eller syltetøy.

Bagel

Våkn opp til en helkorn bagel med ost, egg eller grønnsaker. Blandingen av matgruppene vil gi deg rikelig med energi for dagen fremover, og vil holde fordøyelsen jevn. Fullfør denne morgenen behandle med et glass melk eller hell yoghurt for kalsiumslag.

Ultimate smoothie

Bland yoghurt, havre, banan og honning sammen for en energiforsterkende start på dagen. Blandingen av yoghurt, frukt og fullkorn gir en komplett balansert frokost, og lar deg føle deg full og energisk hele morgenen.

Korn

Fortified frokostblandinger som Bran Flakes, Fruit 'n Fiber og All Bran er alle gode kilder til folsyre, som er en viktig graviditet vitamin for å sikre babyens ryggraden former riktig.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar