6 Big Telltale unnskyldninger som får deg ingen steder!

Unnskyldninger fungerer godt når du bruker dem som et slør for å skjule dine mangler. Men hjelper de deg, eller holder de deg tilbake fra et bedre liv?

De fleste av oss når et punkt i våre liv når vi spørre oss selv - er dette virkelig det? Vi treffer en vegg og kan ikke synes å gå videre og komme nærmere til å nå de opprinnelige målene vi satte for oss selv.

Planleggte du å starte en bedrift? Bygg en felles hage? Stjerne i et teatralsk drama? Skriv en roman? Løp et maraton? Finn ekte kjærlighet? Bli forfremmet? Oppfinne en banebrytende teknologi? Være på styret av en NGO? Øv yoga? Reis verden?

Uansett hva det kan ha vært det som var * og sannsynligvis fortsatt er * din lidenskap og inspirasjon for å fortsette fremover i livet ditt, har blitt uklart og synes mer ute av rekkevidde. Når du kommer til dette punktet i livet ditt, er det lett å bare gi inn og passivt la det gå som det har vært, som fører deg lenger bort fra dine sanne forhåpninger og drømmer.

Likevel, hva du bør gjøre er å spørre deg selv, hva holder meg tilbake? Hvilke hindringer hindrer meg fra hvor jeg vil være?

Mens det er umulig å kontrollere mye av vår bredere situasjon - for eksempel økonomien eller sjefs mangel på lederskap - det er mulig å kontrollere hvordan vi reagerer på disse situasjonene.

Våre svar og reaksjoner på hva som omgir oss om sosiale, økonomiske eller miljømessige er helt opp til oss, og avhenger av vårt perspektiv på situasjonen. Vi har muligheten til å gjøre en situasjon til noe ekstraordinært, noe som kan lede oss nærmere våre mål!

Problemet med unnskyldninger

Likevel stoler mange på noe å ta skylden på for ikke å være der de planla, eller drømte å være, i deres liv. Hva om alt du pleide å rettferdiggjøre, ikke nå målet ditt - for dagen, måneden eller livet ditt - var det ikke sant? Hva om alle hindringene og utfordringene hindrer fremgangen din, var egentlig bare unnskyldninger?

Unnskyldninger er egentlig en måte å forklare et problem - skifte ansvaret til noen andre og la deg rationalisere å ikke gjøre noe.

6 telltale unnskyldninger som får deg til ingensteds

Den som er god til å gjøre unnskyldninger, er sjelden bra for noe annet. -Benjamin Franklin

Mange stoler på unnskyldninger for å forklare hvorfor de ikke er der de ønsket å være i deres liv, eller hvorfor de ikke har nådd et bestemt mål eller en drøm. Unnskyldninger er vanlige, og gir deg lite plass til å gå videre i livet ditt. Følgende er seks telltale unnskyldninger som mange bruker for å rettferdiggjøre ikke å få det de ønsker fra livet. [Les: 11 tips for å bli forelsket i deg selv og bli mye bedre deg]

# 1 Jeg vet ikke hvordan.

Hvis du gjør unnskyldning for at du ikke kan starte noe, eller oppnå et mål fordi du ikke vet hver eneste detalj og variabel, vil du ende opp med å kaste bort mye tid og energi.

Mange veldig vellykkede mennesker innrømmer ikke å vite nøyaktig hva de kom inn til de allerede hadde startet. Hvis du vil gjøre noe, og du er sikker på at du vet hvordan, så begynn å lære!

Gjør din forskning, finn folk som allerede aktivt gjør det du vil, og begynn å bygge opp din kunnskapsbase. Ta på nettet kurs, utvide ferdigheter og engasjere deg i et nytt samfunn av mennesker.

Det er ikke en gyldig unnskyldning å ikke vite hvordan man gjør noe. Vi styrer hva vi vet, og er uvitende til, så hvis det er noe du trenger å forstå tydeligere, lær deg selv!

# 2 Jeg er for opptatt.

Dette er en alder gammel unnskyldning for mange mennesker når de ikke oppnår noe de planla, eller drømte om. I verden i dag er det vanskelig å finne en person som ikke er opptatt. Livet er krevende, og du må kunne styre tiden for å gjøre de tingene som er viktigst for deg.

Hvis et mål for deg er virkelig meningsfylt, bør du finne tid til å jobbe mot det. Last ned en tidsstyringsapp, lær å prioritere timeplanen din, kaste bort tidsspennende aktiviteter og gå ned til ting som virkelig betyr noe! Uansett hva du må gjøre for å nå målet ditt, kan du finne tid til det!

# 3 Jeg har ikke nok penger.

Dette er en enkel unnskyldning å gjøre for nesten alt. â € œSorry Jeg kan ikke komme ut i kveld, jeg får ikke betalt til neste ukeâ €. â € œI wonâ € ™ t være i stand til å bli med på bryllupet ditt, som det ikke er i mitt budsjettâ €. Eller "Jeg kan ikke starte en bedrift, jeg har ingen besparelser!" Å gjøre unnskyldninger om penger er en lett ut.

Du har kontroll over din økonomiske situasjon. Uansett hva nummeret på lønnsslippet ditt er, bestemmer du hvor det går. Mens noen utgifter er absolutt nødvendige * lån, leie, etc. *, vil du bli overrasket over hvor mye penger som blir filtrert bort på ganske meningsløse ting.

Fem dollar kaffe, en ny kjole, telefonoppgraderinger. Alt legger til. Hvis det er noe som er presserende og vil lede deg til å oppfylle ditt livs mål, kan det være bedre å brygge din egen kaffe, ha den samme kjole to ganger og jobbe med gadgeten du allerede eier. Mitt poeng er â € "det er alltid penger et sted, men du må jobbe for å lage et stramt budsjett for deg selv og følge det. [Les: 13 glade ting du trenger for et helt godt liv!]

# 4 Det må være perfekt.

Når folk ikke gjør noe, gjør de unnskyldningen for at de er bekymret for kvaliteten på sitt arbeid - at det må være perfekt. Likevel, bekymrende over kvaliteten resulterer i mangel på faktisk produktivitet, og igjen hindrer fremgang mot dine mål.

Perfeksjonisme er en stor unnskyldning - hvis jeg ikke kan gjøre det perfekt, så vil jeg ikke gjøre det i det hele tatt. Men det er også et stort sløsing med kreativitet og dyktighet. Det er bedre å begynne å jobbe mot noe, og fokusere på kvalitet og effektivitet i stedet for perfeksjon.

# 5 Jeg vil gjøre det senere.

Hvor mange ganger har du sagt det til deg selv? Du planlegger å se på kurset om høsten, eller forskningsplaner etter at du har gjort jobben med ditt nåværende prosjekt. Du åpner en million faner i nettleseren din og mister oversikten over hva du undersøkte for først og fremst.

Utsettelse er et mektig dyr som holder det beste av oss å komme hvor vi vil være. Ikke la deg unnskyldes for ikke å gjøre noe som er viktig for deg og dine livsmål. Hvis det skal gjøres, legg det i planleggeren, og gjør det skje. Ikke vent på "rett" tid.

# 6 Jeg kan mislykkes.

Frykten for fiasko er varemerket unnskyldning for ikke å prøve noe nytt, eller arbeide gjennom en utfordring. Det er et faktum at hvis du ikke starter noe, trenger du ikke å bekymre deg for å feile. Men hvis du ikke starter noe i det hele tatt, savner du muligheten til å lykkes.

Feil er bundet til å skje, og det er også sunt fordi det lar deg omgruppere, refokusere og brenne en ny vilje til å overvinne et hinder og møte et mål. Hvis du holder tilbake fordi du bare vil lykkes og aldri svikter, hver gang, så gjør du og lærer mindre. [Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og være lykkelig umiddelbart]

Stopp å gjøre unnskyldninger

Vi kan ofte sette oss ned så lavt og gjøre så mange unnskyldninger for ikke å lykkes med at vi slutter å sette innsatsen fordi vi har overbevist oss selv, det er ikke noe poeng.

I stedet for å gi unnskyldninger som problemet, eller å se hindringer som uhensiktsmessige krefter hindrer deg fra drømmene dine, tenk på dem i stedet som spennende utfordringer som skal erobres.

Hvis du føler deg fast og negativ om mulighetene i livet ditt og din karriere, ser du utfordringer som unnskyldninger for å gi opp. Du må bytte perspektiv, og i stedet se utfordringer som muligheter.

Ikke la deg selv, utelate og unngå visse ting. Du må gjenkjenne om du gjør unnskyldninger når du står overfor en situasjon der du har ansvar, og kan ta handling. [Les: 10 ting du trenger å gjøre med livet ditt for å gjøre det bedre]

Bruker du disse utallige unnskyldningene i livet ditt? Stopp unnskyldningene. Ikke blokkér dine egne fremskritt, og nekt deg selv å nå dine største mål!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar