6 Beste nye Android- og iPhone-spill du trenger å spille nå

Fallout Shelter

En velsmakende morsomme bouche I forkant av Fallout 4s utgivelse, er Fallout Shelter et fiendish vanedannende mikroprosessspill som oppgaver deg med å se etter at du eier atomvåpen og dens beboere. Deceptively dyp og fantastisk å se på, er det enkelt et av de beste spillene som alltid skal vises på mobiler.

(Android / iOS, gratis)

Lara Croft GO

Lara Croft GO kombinerer de beste av turneringsbaserte strategispillene med noen skikkelige hodebiter, og Lara Croft GO er et vanskelig lite puslespill-eventyrspill som er perfekt for å kaste bort den pakket 8am reisen inn i byen. En tad på kortsiden, men det pakker et mektig puslespill.

(Android / iOS, £ 3,99)

Tiki Taka Football

Hvis du finner flertallet av footy-spill på mobilen for fiddly, så er Tiki Taka Football den eneste for deg. Ett trykk for å passere, en sveipe for å skyte - lett.

(Android / iOS, gratis, kjøp i app)

Gabriel Knight: Feders synder

Denne remaster av det klassiske Point-and-Click Sierra eventyrspillet ser deg å ta på puslespill og undersøke skyggefulle mord i New Orleans. Det er utvilsomt en av de beste historiene noensinne sett i et videospill.

(Android / iOS, gratis, kjøp i app)

Timberman

Enkel å plukke opp, men vanskelig å mestre, du spiller som en tømmerhugg (eller jill) som må kutte ned et massivt tre og holde opp energien din. Lyder lett? Det er oodler av dybde i denne vanedannende retro-stilte tittelen.

(Android / iOS, gratis, kjøp i app)

Dumme måter å dø 2

Killer visuals og enkel gameplay kombineres i hyperaktiv Dumb Way To Die 2, som tilbyr 36 minispill for å sveipe, vippe, trykke og feie deg gjennom å holde dine fargerike helter trygge fra alle slags smertefulle dødsfall. Flott for korte pendler og okkupere noen femårige slektninger som ser ut som de kan rive fra stuen fra hverandre.

(Android / iOS, gratis, kjøp i app)

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar