Lav-kalori Snacks: Vår Sunneste Valg

Innholdsfortegnelse:

Lav-kalori Snacks: Vår Sunneste Valg - øVELSER 2023
Lav-kalori Snacks: Vår Sunneste Valg - øVELSER 2023
Anonim

Snacking er en av livets store fornøyelser, og en diettplan som forbyr mat i mellom måltider, vil være vanskelig å følge. Frokost, lunsj og middag er alt veldig bra, men for sann tilfredsstillelse fra ditt daglige kosthold er mid-morning og ettermiddag pick-me-up nær viktig.

Av en eller annen grunn er snacking synonymt med usunn mat som kjeks, kaker og chips - men det må ikke være slik. Snacks kan være lavt i sukker og fett, og faktisk støtter dine overordnede sunne diettmål ved å involvere en av dine fem-en-dagers dager eller legge opp proteininntaket ditt for å støtte et pakket treningsprogram.

For å hjelpe til med å forandre snacking-mentaliteten, har vi samlet denne veiledningen til de beste kaloribentene. Ikke bekymre deg - vi forstår at snacks, som alle matvarer, bør være morsomme, og derfor er dette ikke bare en nedslipp av seks forskjellige måter å spise rå selleri. Disse snacksene vil tilfredsstille og se deg gjennom til ditt neste måltid.

Våre Go-To Low-Calorie Snacks

Forvandle kontormatsstash ved å kaste ut sjokoladebjelkene og crisps, og erstatte dem med disse sunne snackbrikkene. Unntatt yoghurt og ost - hold dem i kjøleskapet.

Mørde smør og frukt

En eller to av dine fem dager kan komme fra frukt - men for å unngå fruktosemåten, koble den sammen med en lavere GI-matvare. Den enkle løsningen? Match din banan med peanøttsmør, eller din eple med mandelspredning, og du vil legge til en smak av protein og en servering med sunne fettstoffer. Alternativt kan du ta proteinetrykket pent - spred det på en usmaket riskake eller deilig (ærlig) karamell-smaksatt Snack a Jacks riskake etter en intens trening for å øke utvinningen.

Fettfri gresk yoghurt

Mens "fettete" alternativer ofte ikke er så sunne som de høres ut (det betyr ofte også høy sukker), inneholder fettfri gresk yoghurt mer protein enn noen annen type ting. Det er vanlig å finne 10-11g protein per 100g i fettfri variasjon sammenlignet med 8-9g i fullmælk gresk yoghurt og 6-7g i ikke-gresk stil ting. For å få best kvalitet hit, nå for "tradisjonelt gjæret og anstrengt" produkter når du velger gullens meieriprodukter.

bær

Bær er et godt valg for din daglige frukt - de er høye i antioksidanter og relativt lav i fruktose. Kombiner blåbær, bringebær eller bjørnebær med gresk yoghurt, og du har en dessertlignende tallerken som også pakker en proteinvegg og et slag på fordøyelsesvennlig probiotika.

Hytteost

Det er litt som Marmite - noen mennesker elsker sin kremete, kurvete tekstur, andre mennesker føler at de prøver å svelge munnfuls av chunky utgått melk. Men det er ingen tvil om at ost er en av de beste kalorier med høy proteinhalt. I en 100g porsjon får du rundt 100 kalorier og en massiv 10g av muskelbyggende næringsstoffet. Følelse eventyrlystne? Bland det med tunfisk og hold det på en riskake for en lett å fordøye etter-treningsmat som vil hjelpe musklene dine til å reparere og vokse.

Nøtter (og legumes)

De kan ikke strengt passe til definisjonen av en kalorimatbit, men nøtter pakker inn så mange fordeler de er verdt å legge til i listen over hurtigbitstifter. Brazils, valnøtter, cashewnøtter, pistasjenøtter, mandler og macadamier (pluss jordnøtter, som egentlig er belgfrukter og relatert til erter og linser - det er ikke nødvendig å peke ut dette i kommentarfeltet) alle kommer med en overflod av sunne fordeler. En pakke med blandede nøtter er en av de beste tingene å holde i skrivebordet skuffen - de fyller og er full av hjerte-sunn enumettede fett, mens peanøtter rivaliserende frukt som en kilde til antioksidanter. Bare ikke spis hele posen på en gang - en håndfull nøtter bør se deg gjennom til ditt neste måltid.

ANBEFALT: Høyprotein Snacks

4 Calorie Snack Ideas

1. Hjemmelaget Trail Mix

Kombiner gresskarfrø, flakede mandler, tørket tranebær, rosiner, valnøttbiter og goji bær (50g av hver er best). Øv en zen-aktig deldisiplin ved å veie 30g poser for å ta på jobb hver dag.

2. skiver pære og cashew mutter smør

Høyfiberpærer gjør en deilig midt ettermiddagsmatbit med 1 spsk cashewnøttersmør.

3. High-Protein Yoghurt Og Friske Kirsebær

Gresk, gresk-stil eller Quark-baserte potter tilbyr tre ganger mer protein enn standard yoghurt - holder deg full og næret gjennom dagen. Kombiner med kirsebær for å søte.

4. Banan Og Tahini Baller

Kombinere to bananer, 90 g havre, 3 tsepah tahini og 1 msk solsikkefrø i en matprosessor. Rull blandingen i små baller i hendene og avkjøl inntil det er vanskelig. Ta to på jobb hver dag som en servering av snacks. Spotter.

100-kalori-snacks

Hvis du vil beholde kaloriinntaket av snacks til et minimum, alle disse ideene klokker inn på under 100 kalorier.

  • 1 stort eple og 5 mandler - 97 kalorier
  • Punnet av blåbær og 1 tsk fettfri gresk yoghurt - 90 kalorier
  • 1 krukke med jordbærfrø frais og 6 kirsebær - 99 kalorier
  • 1 mini pitta brød med nedsatt fettost - 97 kalorier
  • 1 oatcake med 1 ts lavmett jevn peanøttsmør - 96 kalorier
  • 30g fettfattig Edamost og 5 pommes selleri - 99 kalorier
  • 1 gulrot med 28g tzatziki - 97 kalorier
  • 5 tørkede aprikoser - 95 kalorier
  • 1 liten banan - 90 kalorier

Populært emne