50 nyanser av farlig sex: Den riktige måten å få Risqué

Tenker du på å kopiere favorittscenen din fra 50 nyanser av grå? Her er det 50 Shades har gjort med par i sekken og hvordan du kan bli med! Av Minot Pettinato-Little

50 nyanser av Gray gjør nyheter over alt: en kvinne blir arrestert for onanering under filmen, voldelige seksuelle overgrep, og hundrevis av håndjern-nybegynnere griper til 911 samtaler for å få dem ut av deres klissete situasjon. Relaterte skandaler hadde til og med London brannvesenet advare folk om farene ved å etterligne Christian og Ana's steamy romps!

Hype bak 50 nyanser av Grey

â € œGrey Feberâ € har rammet hardt. Enten du gikk til gawk på to skuespillere * som angivelig hatet hverandre * reciterte linjer fra et skript skrevet på en 5th klasse, eller du er bare der for å se om sexet er like vill som folk sier, odds er du sikkert sett 50 nyanser av grå nå. [Les: Lovepankys 50 nyanser av Grey Review]

Etter filmen har du sannsynligvis gått med vennene dine om hvordan latterlig og hul Ana Steele hele personligheten er, og hvordan Christian Gray er en blatant stalker hvis kontrollerende og demeaning holdning er forvirret som romantisk av tenåringsjenter. Du har sannsynligvis en latter på bekostning av filmen, eller kanskje det er din sexy nye skyldige glede. Vil du vite hva du sannsynligvis ikke gjorde etter å ha sett denne filmen? Ender opp på sykehuset.

Likevel, det er det mange har gjort etter 50 nyanser.

Nybegynnere notater for S & M

Tilsynelatende, siden utgivelsen av romanen 50 Shades of Gray, har sexleketyskader blitt doblet i USA, noe som ofte resulterer i â € œForeign Body Removalsâ € Â â € œHer jeg en kollektiv shudder? Selv medlemmer av BDSM-samfunnet har skjult roman og film for å forvirre hva Bondage / Discipline, Dominance / Submission og Sadism / Masochism handler om.

Med kinky ER-besøk, som har økt siden filmens utgivelse, beklager vi at du ikke vil kunne sende Mr. Gray en kopi av sykehusregningen din. Men det er noen forholdsregler du kan og bør ta når du bestemmer deg for å bli freaky i soverommet.

# 1 Snakk om alt på forhånd. Før du selv begynner å synes at om begynnelsen må du snakke alt sammen med partneren din: det som høres varmt, hvor grovt du kommer til å bli, hvor du vil starte, hva du er og ikke er komfortabel med, og alt i mellom.

# 2 Har et trygt ord. Pass på at du velger et ord som du ikke vanligvis ville bruke under sex, selv i seksuell rollespill. La oss forestille deg i rollespillet ditt, og du er sekretæren som forfølges av sjefen sin. Han børster opp mot deg og begynner å bevege seg på skjørtet. Du leker visst "nei", og kanskje enda en kraftigere "nei!" Mens du halvfullt bat hånden bort. Du vet at du ikke mener det, og han vet at du ikke mener det.

Og derfor burde du aldri ha "No" eller "Stopp" som ditt trygge ord. Dette kan faktisk forringe hvor varmt det kan være å rettspille rollespillelisten din med en lekfull "Stopp det." I stedet velger du et ord som du aldri ville bruke - noe dumt som "Batman" "Giraffe", eller "Banana". Når du eller partneren din uttaler ditt trygge ord, opphører all BDSM og seksuell aktivitet.

Du kan legge til et ekstra tillegg, for eksempel når du sier ordet du vil at partneren din skal stoppe rollespillet, stoppe den grove BDSM og raskt gjøre eller si noe kjærlig til å få deg tilbake i forholdsverdenen. [Les: 15 måter å ha det sexigste, raske kjøttet noensinne]

# 3 Du må føle deg respektert. Så rart som det høres ut, når du spør noen om å dominere deg, trenger du partneren din til å vise deg respekt. Derfor er det så viktig å skape et trygt ord, og snakk alle dine grenser før du engasjerer seg i seksuell aktivitet.

# 4 Start sakte. Liker, turtle sakte. Start sakte i begynnelsen med en sløyfe av håret, en stikkende spank og en bite til leppene for å få tak i ting og se hvor mye smerte du faktisk er i. Christian og Ana kan få det til å se morsomt ut, men det du ser på en filmskjerm, er definitivt forskjellig fra hva du kommer til å komme i virkeligheten. Husk: smerte gjør vondt for en grunn.

# 5 Du kan føle deg forferdelig under. Ett øyeblikk du stønner mens kompisen din drar håret ditt og ringer deg til en slus, og deretter neste sekund får du tilbake til virkeligheten og innser at partneren din gjør noe ut av karakter, og definitivt ikke elsker.

Tror han virkelig du er en slus? Det er utrolig hvordan dette kan begynne å få deg til å føle deg virkelig fryktelig under eller etter kjønn. Snakk det med partneren din, og vær aldri redd for å bruke ditt trygge ord, hvis du begynner å føle deg mishandlet, skam eller ubehagelig på noen måte. Du må adressere dette umiddelbart, eller det kan ødelegge denne og fremtidige seksuelle opplevelser sammen, selv de som ikke er BDSM-inspirerte.

# 6 Du kan føle deg forferdelig etterpå. Det er normalt å føle seg litt ubehagelig eller vanskelig om hva som skjedde hvis det er første gang du driller med BDSM, men du bør ikke føle deg forferdelig. Hvis du gjør det, må du revurdere reglene dine på saken. Ha en lang snakk etter at du har bodd sammen, og fortell hverandre akkurat hva du likte, ikke likte, og absolutt hatet om opplevelsen.Vær helt åpen og ærlig.

# 7 Øvelse med håndjern før du bruker dem på din partner. Tilsynelatende fast i håndjern er blitt en tilfeldig vanlig 50 nyanser av grå rituell post-roman. Med utgivelsen av filmen i teatre, er det forventet at dette nummeret vil stige. Av denne grunn er det viktig at du vet hvordan du bruker håndjern riktig før du setter dem på din partner. Øv, øve, øve, ì og aldri miste nøkkelen! [Les: Topp 50 kinky ideer for et sexy forhold]

# 8 Se hvor du legger disse hender, Mister. Hvis du blir aggressiv i soverommet, bare sørg for at du ser hvor du legger disse hender. Du vil ikke at kjæresten din skal gå inn i arbeid neste dag med en gigantisk synlig blåmerke på ansiktet, armer eller ben, med mindre du vil at politiet skal ringe.

# 9 Ta vare på dine BDSM blåmerker. Hvis du er i hard spanking og pisker, er oddsene du, vil bli igjen med noen merker som ligner de som er oppnådd når paintballing. Forsikre deg om at du er blåmerker i 15-20 minutter av gangen, ta Tylenol eller Advil, og bruk rikelig med Arnica-krem for å helbrede de blåmerkene. Pass på å rengjøre eventuelle sår eller sår, og hold øye med dem i løpet av de kommende dagene.

# 10 Vær forsiktig! Det kan høres rart å si, men vær helt så forsiktig som det kan være når du deltar i seksuell aktivitet som er fremmed for deg. Videre, mens disse noen ganger blir praktisert av BDSM-fans, er det egentlig ikke nødvendig å kvele hverandre eller føre til at partneren din bløder alt for å replikere en grenseløs latterlig film.

[Les: 10 sexy og trygge spill for å prøve med din partner i sengen]

Boken var dårlig skrevet og filmen gikk litt bedre, men en ting er sikkert: 50 nyanser har brakt kinky, noen sier nedverdigende, sex ut i mainstream. Hvis du føler behov for å etterligne disse praksisene, husk å utdanne deg selv, snakk det ut og fremfor alt: vær forsiktig!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar