50 Easy Food Wins

Innhold

Nesten alle kan spise litt mer sunt, men alt for ofte anbefaler diettrådene ofre de fleste mennesker ikke er forberedt på å lage. Det er imidlertid enkle gevinster der ute, små endringer i hva du spiser, og faktisk hvordan du spiser det, noe som vil forbedre kostholdet ditt sterkt. Velg og velg hva som synes rimelig for deg fra listen nedenfor. Selv om du bare vedtar ti av disse tipsene, er det all sjanse for at du vil leve for alltid. *

1. Spinat Salat Salat er vassen, smakløst og i utgangspunktet ubrukelig. Bruk spinat som base av salatene dine, eller som ekstra fyllstoff i smørbrødene, for å kramme mer vitaminer, mineraler og smaker inn i måltidene dine.

2. Kut sukkeren Tre varme drikker om dagen, to sukkerarter i hver - det er 4% av dine daglige kalorier der. La plass til noe sunnere, som nesten alt annet.

3. Spis Senere Å ta deg tid med måltidet vil kutte mengden du spiser, ettersom kroppen din har tid til å gjenkjenne når den er full. En studie av Texas Christian University fant at langsomme spiser spiste 88 færre kalorier per måltid enn de som ulv det ned.

4. Broth Bests Cream i suppe krigen Du kan kutte bort kalorier med kalorier ved å velge vannbaserte supper. For eksempel har Baxters Cream of Chicken Soup 232 kalorier per kan, mens samme merkevares kyllingbuljongsuppe bringer inn i bare 140.

5. Del gresk yoghurt i for surkrem Gjør meksikansk kveld litt sunnere. Gresk yoghurt er rundt halvparten av fettet, selv om du går for full smak, og bare den pickiest burrito-fanen vil merke forskjellen.

6. Corn Tortillas Over Flour Fortsetter temaet meksikansk mat, noe som gjør endringen til mais tortillas vil redusere kaloriinnholdet, mettet fett, sukker og saltinntak, alt i ett fall.

7. Bytt smør for olivenoljespredning En middelhavs-inspirert bryter fra mettet til umettet fett, et trekk anbefalt av NHS.

8. Lean, Mean Meat Machine Det er enkelt å bytte til mindre fett kjøtt: alle supermarkeder har nå fettfattig hakk og pølser, mens bakbacon har mindre enn halvparten av de mettede fettene av strikket.

9. Bruk lange, tynne briller Prøver å kutte ned på alkohol? Lag ditt skap med større briller. En studie fra 2005 har vist at folk, inkludert bartendere, automatisk helles mer i korte, fette briller, med så mye som 30%.

10. Ta vare på kaffen din Skummetmokka = 232 kalorier. Skummet Latte = 109 kalorier. Svart Americano = 0 kalorier. Vær forsiktig der ute. [Alle Costa medio drinker.]

11. sunne egg I stedet for å krype eller steke egg, kok dem. Du trenger ikke å legge til olje eller melk.

12. Unngå Useløs matolje En spiseskje med olje av noe slag, inneholder over 100 kalorier, slik at du kan ødelegge en last i kan ødelegge selv det mest nøye planlagte friske måltidet.

13. Vi trenger å snakke om brød For de som mangler i fiber, er det et lett valg å dikte hvitt brød til fordel for fullkorn, og sistnevnte pakker inn over dobbelt så mye som den blekede motparten.

14. Gå mørk med sjokolade Jo mørkere det er, jo mindre sukker og melk er det i sjokoladen din og jo mer rom som er igjen for kakao, som er full av antioksidanter og mineraler.

15. Mesajon er ond Dette er djevelens krydder. Mayo inneholder en massiv 100 kalorier per spiseskje. Bytt til lette ting (rundt 40 kalorier), ketchup (15 kalorier) eller i utgangspunktet noe annet, og du vil spise mer sunt.

16. Tynn skorpe Pizza Italiensk stil skorper pakke i færre kalorier. På en middels Dominos margherita pizza, vil du velge 352 kalorier for å velge den italienske skorpeen over den klassiske.

17. Nå for Herb Rack I gjennomsnitt spiser britiske voksne 8,6 g salt per dag, godt over 6 g anbefalt maksimum. En måte å kutte på ting er å smake måltider med urter og krydder i stedet.

18. Ost utover Cheddar Cheddar er en av de fetteste oster rundt, men statusen som Storbritannias favoritt er uberørt, og står for 55% av landets ostkjøp i henhold til British Cheese Board. Av og til byttet til feta eller Edam, eller til og med bare en fett cheddar, vil spare noen kalorier.

19. Spis naturlig i stedet for fruktfargede yoghurt De fleste frukt yoghurt inneholder en masse dårlige tilsatte sukkerarter, mens laktosen i naturlig yoghurt er et "sunt" sukker. Legg hele frukt, med sine naturlige sukkerarter, for å gjenvinne søtheten.

20. Burgerboller er forferdelige Tasteless, cottony mush med knapt noen ernæringsmessige fordeler, de fleste burger boller tilbyr ingenting til måltider unntatt måten å holde innholdet på. Enten handel opp til bedre brød eller bruk en kniv og gaffel, noe som sparer mer plass til de gode tingene inni.

21. Trade Crisps for nøtter Du kan fortsatt få den kalde saltpannen som gjør snack ganger en godbit, men det er for det meste umettede fettstoffer, heller enn mettede.

22. Go Big på søndager Lange arbeidsdager gir liten tid til middagsberedning om kvelden, så puss opp mer enn du trenger noe massiv på søndag, og sørg for minst et par midtuke måltider for å gi reheatable helse.

23. Eschew the Fat Mixers En stor natt ute kan være en kostholdsbuster, så velg lavalkal alkohol ved å blande drikkene med diett brus eller tonic, som begge inneholder null kalorier, eller hopper helt over blandere.

24. Fizzy drinker for musserende vann Du trenger ikke å dike boblene for å kutte ned sukkeret ditt - bare legg til musserende vann til fruktjuice.

25. Endre med årstidene Hvis du kjøper sesongens grønnsaker, blir de billigere, bedre og sunnere. Sjekk kjærlighet britisk mat for å finne ut i-vogue veg.

26. Lag din egen dressing Shop-kjøpt dressings er et fristed for skjult helse no-nos. Pisk opp et parti selv - det er like enkelt som å blande olivenolje, balsamicoeddik og litt sennep.

27. Mindre Plate, Mindre Måltid Dette høres ut som tull, men forskere ved Cambridge University har nylig gjennomgått 61 studier med 6 711 deltakere og funnet ut at folk spiser mer når maten serveres på større tallerkener. Studien foreslo at folk kunne spare opptil 279 kalorier om dagen med mindre porsjoner og servise.

28. Smash dine hvite tallerkener Det er ikke bare tallerkenstørrelsen som påvirker deler, men også fargen. Å ha mindre kontrast mellom fargen på maten og platen oppfordrer ladingen mer på platen. Hvite plater er derfor en del av grunnen til at vi går så tungt på karbohydrater. Prøv en grønn plate hvis du er hankering for mer veg istedenfor.

29. Drikk vegetabilsk vann Dette kan være å strekke den "enkle" delen av enkel seier, men hvis du er i ferd med å downing det vannet du har tilberedt greenene dine, vil du sørge for at alle næringsstoffer som har lekket ut. Eller du kan bruke den til en saus.

30. Slett Doneren Doner kebab drikker med fett og kan legge så mye som 1500 kalorier til dagen. I stedet grip en kylling shish kebab, med tzatziki og rikelig med salat, for rundt 500 kalorier.

via GIPHY

31. Spis forskjellige farget grønnsaker Ulike farger betyr forskjellige næringsstoffer. Hvis du plukker opp et par paprika, får du en appelsin og en grønn.

32. Unnlater å forberede, forberede seg på å mislykkes Når skapet er bar, er du mer sannsynlig å bestille en takeaway. Hold deg godt utstyrt med sunne hermetiske matvarer, som kikærter og linser, og frossen grønnsaker, for å sikre at måltider i siste øyeblikk ikke automatisk betyr pizza.

33. Bytt ut croutons Hvis du er interessert i litt ekstra crunch i salaten din, velger du nøtter og frø i stedet for croutons, som tilbyr ved siden av ingen næringsverdi.

34. Frøene av suksess Frøene er små og generelt uoffensielle, noe som betyr at de kan legges til nesten hvert måltid. Fordelene er forskjellige med frøet, men de fleste har mye fiber og vitaminer, så vel som umettede fettstoffer.

35. Tørk dine tenner etter måltider Selvfølgelig får du munnhygiene fordelene, men dette vil også sørge for at måltidet ditt ikke sømløst fører til snacktid. Det er ingenting som smaken av mynte i munnen din for å ødelegge en pose med chips. Tug sukkerfri tannkjøtt for samme effekt.

36. Legg til Apple-skiver til ostkursen din Alle har fortsatt et ost kurs, ikke sant? Hvis halvparten av osten du gnider ned, er ledsaget av epleskiver, i stedet for kjeks, ser du på en av dine fem-en-dagers. Og det er en smakfølelse.

37. Bruk Veg som buffetbuffer Hvis du har lykken til å finne deg selv på en alt-du-kan-spise-buffet, slår du først på salaten og veg-delen. Fyll opp halv tallerken din, og la mindre plass til de usunnere alternativene.

38. Hermet frukt uten sirup Frukt i en boks er en fin måte å forbedre puddingene på, men velg de som er hermetisert i juice, da de fortsatt vil være mer enn søte nok til å ha over 10 g mindre sukker per fat enn de som er lagret i sirup.

39. Bruk halvparten av krydder i Instant Noodles Ramen er billig, lett og velsmakende, men inneholder bucketloads salt. Ved å bruke halvparten av krydder med krydder vil det kuttes ned uten å påvirke smaken.

40. Salsa: King of Dips Dips er et diettfelt av skjulte fett og saltvann, men det er salsa som stiger ut av dette kalorifarmaet. Selv om det varierer etter type, vil tomater, løk og chili pepper ikke styre deg langt feil.

41. Karbohydrater ut, Mer Veg i Blomkål mos i stedet for potetmos. Courgetti over spaghetti. Klock opp din fem-dagers brukervennlighet. Kom i gang med disse 3 enkle spiraliserende oppskrifter.

42. Forbud Bagel Bagels pakke inn i to ganger kaloriene til to skiver hvitt brød, så med mindre det er 3 og du er strandet på Brick Lane, er de ikke det beste alternativet.

43. Fokus på maten din Å spise mens distrahert, ved å se på TV eller arbeide for eksempel, betyr at du ikke bare spiser 10% mer på den tiden, men også ting i 25% mer mat til måltider senere på dagen fordi du ikke husker hvor mye du allerede har spist, ifølge en 2013-studie.

44. Gå Brown Hele hvete pasta kan ikke se ganske like appetittvekkende som hvit, men blant andre ernæringsmessige fordeler, vil det bidra til å slå din 30g en dag fibermål. Uk voksne spiser kun rundt 14g i gjennomsnitt, noe som er uklokt fordi fiber ikke bare hjelper fordøyelsen, men kan også bidra til å forhindre hjertesykdom, vektøkning og diabetes.

45. Fork din dressings I stedet for å drenke salater i dressing, hold det på siden av tallerkenen din, og deretter dypp gaffelen din inn i hver bit. Du bruker langt mindre.

46. ​​Kjenn din supermarked Det pleide å være vanlig råd å holde seg til de ytre gangene til supermarkeder, hvor de fleste sunne matvarer ble funnet, men mange butikker har blitt klok til denne kaperen. Lær oppsettet til ditt lokale supermarked, og så unngår de behandlede matdelene, med deres kostholdsbremsende to-for-en-avtaler.

47. Velg for Chunky Chips Tykk-kappede sjetonger absorberer mindre olje når de er kokte enn sine skinnier motstykker.

48. Gulrøtter og agurker er Dip Kings Det er crudités tid. Ditch brødet og tortilla chips.

49. Bytt til Tyrkia i smørbrødene dine Tyrkia bestsmer skinke i flere hovedkategorier - kalorier, fett og natrium - noe som betyr at det er bra for hver dag, ikke bare jul.

50. Næringsverdi> Finansiell verdi Å få en stor sjetong kan bare koste 30 p mer, men all den ekstra maten vil gjøre er å få deg for mye. Hold deg til små. Du sparer selv 30p.

* Merk: Du kan egentlig ikke leve for alltid

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar