Få en hund (og 29 andre overraskende vekttap tips)

Innholdsfortegnelse:

Få en hund (og 29 andre overraskende vekttap tips) - øVELSER 2023
Få en hund (og 29 andre overraskende vekttap tips) - øVELSER 2023
Anonim

1. Få en Pooch

En hund er ikke bare en manns beste venn - å ha en mutt kan også holde deg greyhound-slim. Daglig stress oversvømmer kroppen din med hormonet kortisol, noe som utløser lagring av fett, men et universitet i Missouri-studien viste at det henger med hunder som frigjør følsomhetshormonet oxytocin for å holde buk-oppblåsthet i sjakk. Hundeiere er også 34% mer sannsynlig å komme seg ut og trene. For den største fordelen, velg den mest egnede hundesorten for din foretrukne type trening - shuffling rundt med en hvesende pug gir bare feil feil.

Ikke overraskende, hunder oppdrettet for å jakte (som Labradors og Weimaraners) eller å trekke sleder (huskies, malamutes) vil følge med løpere selv på maraton terskel løp. For et mer kompakt alternativ, har en Jack Russell nesten grenserløs energi.

Hvis du er en open-water-svømmer eller en kayaker, er et Newfoundland - med sin tykke, vannavstøpte pels - den perfekte følgesvenn. Hvis du ikke har plass til en (de kan vokse opp til 65 kg), er en portugisisk vannhund et annet alternativ - og de er også ikke-allergifremkallende.

En all-rounder som en engelsk eller irsk setter kan enkelt takle storslåtte fotturer, selv om seriøse vandrere kanskje foretrekker kraften til en bernese fjellhund. Igjen, Jack Russell er et perfekt lite alternativ - og vil til og med passe i ryggsekken din.

2. Les etiketten

Folk som forstår matmerking, veier 4,5 kg mindre enn personer som ikke gjør det, ifølge forskningen som ble publisert i Landbruksøkonomi. Sjekk ingrediensbestillingen - produsenter er juridisk bundet til å sette den største først. Hvis proteinbarens første, andre og tredje ingredienser er sorter av sukker (sukrose, fruktose og sakkarin, sier), er det i utgangspunktet en sukkerbar.

3. Kjør på Gress

Bytting av morgenstien din til en løp gjennom en gresskledd park eller en sandstrand vil hjelpe deg med å fakkel mer fett. En studie i Journal of Experimental Biology avslørte at kjøring på myke overflater brenner 1,6 ganger mer energi enn å kjøre på fortau fordi musklene må jobbe ekstra hardt på ujevnt terreng. Det er mindre sjanse for å snuble over en deli full av pastrami baps, også.

4. Velg en farget skål

Neste gang du graser på chips eller kjeks mens du ser fotball på TV, spiser du dem ut av en rød eller blå bolle. En studie i tidsskriftet Oppfatning viste at hjernen ble lurt til å tenke at snacks som serveres i fargede boller, smaker mer intens enn de fra hvite skåler, så du vil scoff mindre uten å tenke på det selv. Sluttresultat: strandkropp 1, magefett 0.

ANBEFALT: Hvordan miste bukfett

5. Spice opp din middag

Kakk opp en ekstra chili i din stekepanne. En studie i Fysiologi og oppførsel viste at krydret mat slash cravings for fett, salt og søt grub, mens University of Wyoming fant at capsaicin i chillies øker din fettforbrennende metabolisme.

6. nyt en to-retters måltid

Bulldozing rett inn i hovedretten din på middagstid kan gjøre deg til en svinekotelett. Eksperter ved Pennsylvania State University oppdaget at å spise en forrett av vegetabilsk suppe fornøyd diners grumbling guts før hovedretten ankom og de forbruket 20% færre kalorier totalt. Med andre ord, doble dine kurs og kan fett for godt.

7. Spis druer før du handler

Hvis du ofte rammer supermarkedet med en liste med grønnsaker, men kommer hjem med poser med bakverk, er det sannsynligvis fordi din viljestyrke er sulten av glukose. Forskning i Journal of Personality og sosialpsykologi Bevist at viljestyrken faller med glukosenivåene, slik at du spiser glukoserike druer før du handler vil søte din sjanse til å unngå kakegangen.

8. Munch på ost

Å gi opp ost i et forsøk på å slanke seg er en dårlig ide. I en studie publisert i Journal of Agriculture and Food Chemistry, en gruppe menn som spiste et ostrikt diett, hadde høyere nivåer av sammensatt butyrat, en antiinflammatorisk fettsyre som øker din fettforbrennende metabolisme, enn de som spiste andre meieriprodukter eller en kontrolldiett. Hvis du er bekymret for ditt fettinntak, hold deg til cottage cheese og feta, som er relativt lave i fett.

9. Spis langsommere

Tygge maten langsomt, kan få deg til å se ut som en kamel, men det vil også hjelpe deg med å skifte fett hump rundt midten. Forskning i Journal of Clinical Endocrinology And Metabolism viste at menn som spiste iskrem, langsomt produserte høyere nivåer av appetittpustende peptider i tarmen enn de som wolfed ned maten deres.

10. Se på TV på forsinkelse

Strøm alle favoritt-TV-programmene dine - eller se dem på en ti minutters forsinkelse - slik at du kan spole fremover gjennom skitten matporno-annonser. Forskere ved Universitetet i Sør-California brukte funksjonell magnetisk resonansavbildning for å spore hjernens aktivitet av fag som de ble vist bilder av fet mat, og de oppdaget at bare å se på mat aktiveres hjerneområdene forbundet med appetitt og sult. Hopp over annonsene, og du vil også unngå at midt-show-dashen til cookieburken.

ANBEFALT: 50 Easy Food Wins

11. Snack på Plommer

Neste gang du er overbelastet av munchies, nå for en plomme. Forskning ved Universitetet i San Diego School of Exercise and Nutritional Sciences viste at plommer undertrykker sult bedre enn informasjonskapsler, slik at du føler deg fullere i lengre tid.Ikke dårlig for bare 30 kalorier og 0g fett.
Neste gang du er overbelastet av munchies, nå for en plomme. Forskning ved Universitetet i San Diego School of Exercise and Nutritional Sciences viste at plommer undertrykker sult bedre enn informasjonskapsler, slik at du føler deg fullere i lengre tid.Ikke dårlig for bare 30 kalorier og 0g fett.

ANBEFALT: Lav kalori Snacks

12. Spis egg til frokost

Bytte om morgenen toast for en tre-egg omelett kan være det enkleste vekttapet du trekker i dag. Forskning i Journal of the American College of Nutrition fant ut at erstatning av kornbasert frokost med egg øker fylde og kutter lunsjinntaket med over 160 kalorier. Faktisk varer effekten i 36 timer, så du vil fortsatt spise mindre porsjoner i morgen.

13. Klut din knyttneve for å bekjempe sult

Neste gang du går forbi kontorsautomaten, stramn knæren din i en ball. Forskning i Journal of Consumer Research avslørte at folk som knytter en muskel i 30 sekunder, er bedre i stand til å kontrollere impulser, noe som gir deg større sjanse til å ignorere den skinnende sekken Skittles. Det kommer også til nytte neste gang fingeren svever over Kjøp-knappen for en £ 300 cashmere cardigan på ASOS.

14. Utsøk grøt

Mysli kan se ut som en kald versjon av grøt, men forskere fra Sydney University fant at grøtens glødende konsistens gjør det to ganger som å fylle, selv når porsjonene inneholder samme mengde kalorier, slik at du lettere kan avvise det midt på morgenen smultring.

15. Slå av iPad

Ifølge Lighting Research Center, reduserer gadgets produksjonen av melatonin - et hormon som hjelper deg med å sove - med 22%, mens University of Chicago fant at søvnfall gnister en 18% fall i leptin, et hormon som forteller hjernen din, er full, og en 28% økning i ghrelin, som utløser sult. Ditch iPad etter 21:00 å pose mer blikk og drøm deg til en bedre kropp.

16. Spis lunsj alene

Uansett hva du taster inn ved lunsjtid, spis det alene. En studie publisert i Fysiologi og oppførsel viste seg at å spise med folk du kjenner, ødelegger ditt fokus og får deg til å forbruke 18% mer grub. Vi vil ikke foreslå å ignorere kjæresten din eller barna ved middagsbordet - men en lunsj på lunsj er et måltid du kan nyte alene uten å gjøre familien din hater deg.

17. Bruk en mindre plate

Krymp tallerkenen din og du vil krympe tarmene dine. En studie publisert i American Journal of Preventive Medicine viste at folk som fikk en større bolle, tjente seg 30% mer mat enn de som fikk en mindre bolle - selv om de ikke var mer sultne. Hvis middagsplaten er på størrelse med en parabolantenn, bytt den ut til en Hobbit-størrelse tallerken, og du vil spise mindre.

18. Chew Gum

Hvis du ikke kan hjelpe deg med å snaffle en pose med Haribo hver gang du stopper inn i en aviskiosk, kaster du en tyggestift inn i munnen på vei til butikken. En studie i tidsskriftet Appetitt viste at det reduserer cravings for sukkerholdige snacks. Pluss, ikke engang en Tangfastic dummy smaker godt når du har mint-munn.

19. Drikk mens du kokker

Når du forbereder middag i kveld, rør en halv liter vann mens du hugger og skiver. Forskning publisert i tidsskriftet fedme viste at folk som drakk 500 ml vann 30 minutter før måltider i 12 uker spiste mye mindre porsjoner og mistet 44% mer vekt enn de som ikke gjorde det.

20. Drizzle Lemon på lunsj

Gi magen litt sitronstøtte ved å klemme sitronsaft i alt fra steker og salater til fiskeretter og fruktsjokk. Det blunter insulinpisken etter lunsj som får kroppen din til å lagre fett og hjelper det med å lagre karbohydrater som drivstoff i stedet for blubber, så du vil føle sitrusferske til neste tur til treningsstudioet.
Gi magen litt sitronstøtte ved å klemme sitronsaft i alt fra steker og salater til fiskeretter og fruktsjokk. Det blunter insulinpisken etter lunsj som får kroppen din til å lagre fett og hjelper det med å lagre karbohydrater som drivstoff i stedet for blubber, så du vil føle sitrusferske til neste tur til treningsstudioet.

21. Stryk litt kanel

Bare å kaste kanel på toppen av mid-morning yoghurt kan hjelpe deg med å bekjempe flab. Spice grenser øker i blodsukker og bremser tømmingen av magen, ifølge en gjennomgang i Journal of Diabetes Science and Technology, noe som betyr at du vil føle deg fullere i lengre tid og lide færre krav. Forskere ved Chicago College of Dentistry har vist at det dræper dårlig ånde også.

ANBEFALT: De 15 beste fettbrennende matvarer (inkludert kanel)

22. Svette i to minutter

Enten du treffer tredemølle under lunsjpause, pendler på jobb på sykkelen eller bare spiker en post-sprint for bussen, finn en måte å slå ut en to-minutters all-out innsats i dag. En rapport i journalen Anvendt fysiologi, ernæring og metabolisme viste at bare 120 sekunder med høy intensitetsinnsats øker potensialet for fettsyreoksidasjon, slik at kroppen din brenner mer fett uansett hva du gjør.

23. Lytt til popmusikk

Å jobbe ut til osteopoiler som Katy Perrys "Firework" eller David Guetta's "Titanium" kan hjelpe deg å trene lenger og kaste mer fett. Forskning i Journal of Sport and Exercise Psychology bekreftet at synkronisering av kjørehastigheten til musikk med et tempo på 125 bpm - som disse sporene har - gir en 15% forbedring i utholdenhet. Sjekk ut jog.fm for mer 125bpm fettbrennere.

24. Kjøp en tyngre skje

Investering i tyngre, høyere kvalitet bestikk vil ikke bare imponere dine gjester på middagsselskapene - det vil automatisk kutte inn maten. Forskning ved Oxford University viste at tyngre bestikk fanger oppmerksomheten din når du spiser hjernen din og tenker maten smaker bedre. Med en lykkelig mage kommer du ikke til å raske snackskapet to timer senere.

25. Ta en morgen spasertur

Ja, det går åpenbart å brenne noen kalorier, men det er timingen som virkelig betyr noe.Forskere ved Brigham Young University i USA fant at 45 minutter med moderat trening om morgenen reduserer ønsket om mat senere på dagen - noe som gir deg en 24-timers fett-dodging-bonus.

26. Pose en pause

Hvis du liker å løpe, roe eller sykle i treningsstudioet i lunsjen, ta en pause halvveis gjennom kardioøvelsen, og du vil kjeve mer fett. En japansk studie fant at det hjelper deg med å metabolisere mer fett enn å bare trene uten å stoppe. Prøv å spikere den tre minutters planken du har fått på for mens du hviler.

27. Lagre på Olivenolje

Hvis du ikke kan grøte din lidenskap for mageblokkerende boller og brød, skyll litt olivenolje over brødet ditt og du vil spise mye mindre. En studie i International Journal of Obesity viste at bruk av olivenolje i stedet for smør fører til at matrikere spiser 23% mindre brød og bruker 16% færre kalorier totalt, slik at magen din snart vil se ut som en tynn chapatti og mindre som en burgerbull.

28. Fidget More

Forskning publisert i tidsskriftet Vitenskap har vist den enkle hverdagen, som å tappe føttene til iPod-sporene på skrivebordet eller gå rundt på kontoret mens du ser på notater - kan brenne en ekstra 350 kalorier om dagen, og gjøre din kjedelige dag på jobb til en fettmeltende treningsregime. Å være irriterende har aldri følt meg så bra.

29. Kjøl dine bønner

Tilsetning av resistent stivelse - en type fiber som finnes i bønner - til måltider øker kroppens evne til å forbrenne fett med 23%, ifølge en studie i Ernæring og metabolisme. Og hvis du koker bønnene natten før og la dem avkjøles, vil du sveve opp det resistente stivelsesinnholdet for ytterligere fettforbrennende gevinster.

30. Drikk kaffe etter lunsj

Hvis du vet at du sitter fast på skrivebordet ditt hele ettermiddagen, setter du opp fettforbrenningsovnen med et skudd med kaffe etter lunsj. Forskning i American Journal of Clinical Nutrition viste at koffein øker hvilemetabolismen med 3-4% i over 2½ timer, slik at du vil fyre mer energi enn det som smuger juicejupping ved siden av deg.

Populært emne