5 måter å trene uten barnevakt

Ønsker du å komme i form, men ikke finner - eller vil det koste en barnevakt. Vel, vær ikke redd. Det er mange måter å få passe med babyen din i slep.

1 Trene hjemme

Et annet år, en annen frisk bout av kjendis fitness DVDer. Mamma på tre Davina McCall er alltid konsekvent god. Prøv Davina Fit In 15 (£ 13.75, www.amazon.co.uk), som er en serie med 15 minutters treningsøkt med fokus på ulike områder som ben og mage. Pop en i DVD-spilleren når barnet lurker eller gjør det sammen med hennes lekematte!

Eller prøv vår gratis postnatal yoga fitness video.

2 Hold det kort

En nylig studie fra Boston University i USA fant korte treningsøvelser, er like gode som lange treningsøkter i treningsstudioet. "Fitness snacking, som jeg liker å kalle det, er fantastisk for å øke stoffskiftet og brennende kalorier," sier kjendis trener Matt Roberts, som jobber med Samantha Cameron. 'Det er også for perfekt for travle mødre som ikke har mye tid. Du kan gjøre kondisjonskretser rundt huset ditt mens du lurer på babyer, for eksempel presser og knep. '

3 Trene etter sengetid

Det kan være det siste du føler etter den utmattende rutinen til den lille ens middag, bad og seng, men å trene på kvelden er bedre enn en morgen treningsøkt. Forskere fra University of Chicago i USA fant at det å trene tidlig om kvelden hjelper deg med å oppnå et høyere treningsnivå enn treningsøktene i morgen. Så finn en venn som ønsker å få passe og melde seg på en lokal gymklass.

4 Organiser en passende baby klubb

Finn en eller to NCT-venner som også ønsker å komme i form og være enige om å se hverandres babyer mens du trener. Du kan gå for en rask jogge rundt blokken eller til en lokal øvelsesklasse, så ser du etter babyen deres en annen dag mens de gjør det samme. Å ha denne typen arrangement på plass vil også holde deg på sporet som du vil være mindre sannsynlig å hoppe over en treningsøkt hvis din venn forventer deg.

5 Gå en tur

Pop baby i vognen og gå for en rask tur. En studie fra University of Wisconsin-LaCrosse fant at det å skyve en barnevogn fører til at du brenner 18 prosent flere kalorier enn å gå uten barnevogn. Så en 45 minutters spasertur brenner rundt 150-200 kalorier. Og det er mange andre måter en trenestol kan være bra for din kondisjon.Hvordan passer du med å trene rundt livet med en baby? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar