5 måter å avvenne barnet ditt fra sin dummy

Det har vært babyens beste venn i flere måneder, men nå er det på tide å si farvel til hennes dummy. Gulp. Begynn som du mener å fortsette med disse tipsene

Enten det handler om å trøste babyen din når han er opprørt eller beroligende om å sove, har dummier et sted i mange foreldresett. Men når det gjelder å ta det bort fra barnet ditt, da kan det være litt vanskelig - spesielt ettersom han blir eldre og begynner å finne ut hvordan en liten ting som kalles "viljestyrke" virker.Så, hvis du er i ferd med å gå i gang med Project Get Rid Of Dummy, hold deg unna noen praktiske strategier.

1. Tiden er riktig

Det er generelt lurt å avvente babyen din fra sin dummy før 12 måneder. «Det er da han ofte begynner å snakke,» sier dr. Rebecca Chicot, barnutviklingsekspert og medstifter av The Essential Parent Company.

"Det er også lettere å bli kaldt kalkun og ta dummien bort en gang før da - han vil bli sterkere senere og kan være mindre glad for å godta endringen."

2. Kutt tilbake dummy tid

Hvis du vil ta en mer gradvis tilnærming med den yngre babyen din, må du begynne å redusere mengden tid han har sin dummy hver dag.

Hvert par dager, la han få det i fem minutter mindre hver gang, gradvis redusere det over to eller tre uker til du kan kutte det helt ut.

3. Finn en ny talsmann

Har noe å erstatte barnets dummy, enten det er en talsmann eller leketøy.

"En dummy brukes ofte som sovende hjelpemiddel, så noe annet å ta denne rollen kan gjøre overgangen jevnere," sier Rebecca.

4. Ta inn Dummy Fairy

En god for småbarn - de er litt mer åpne for forhandlinger og kan forstå ideen om en belønning.

Forklar at nå er han en stor gutt, vil Dummy Fairy ta bort sin dummy

Forklar at nå er han en stor gutt, vil Dummy Fairy ta bort sin dummy, men han vil få en gave i retur, sier Rebecca.

«Barn elsker å bli ansett som en voksen, så med noe hell kan dette fungere ganske raskt - selv om du kan ha et par forstyrrede netter. '

Til og med henge det på juletreet for eventyret (eller julemannen) for å plukke opp.

5. Hold deg konsekvent

Det er tøft når den lille din mangler sin dummy, men prøver å holde seg sterk. 'Ikke gi deg bønn for "pester power" og unngå å bli trukket inn i argumenter, sier Rebecca.

'Distraksjon er et flott verktøy - synge en sang eller grave ut en glemt leke å ta seg av dummien.'Hva er dine tips for å hjelpe babyen din å gi opp en dummy? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar