5 måter å fortelle om du virkelig er klar til å kunngjøre graviditeten din

Det har skjedd, du forventer, og du kan ikke vente med å dele nyhetene. Men før du bryr deg ut med din store kunngjøring bor på sosiale medier (eller personlig) stopp og les denne funksjonen ...

Å finne ut at du er gravid, er en av de livsforandrende opplevelsene - hjertet ditt pounds, hodet ditt virker og du føler deg bra, seriøst svimmel.Hvis du gjør en Penelope Cruz, Holly Valance eller Beyonce (omtrent fem måneder gravid før de betrodde deres babynyheter) eller Kim Kardashian (kjæresten Kanye West kunngjorde sin forestående ankomst til hennes 12-ukers graviditetsmerke), bestemte seg for når han skulle Fortell familie, venner og arbeidet om graviditeten din er en veldig personlig beslutning. Det er åpenbart at det er en frykt for abort hvis du kunngjør det for tidlig - hvilken Beyonce (som miskraste før Blue Ivy) sitert som årsaken til at hun ikke fortalte verden av hennes forestående morskap før hun var rundt halvveis gjennom graviditeten. "Jeg følte at det er så mange par som går gjennom det, og det var en stor del av historien min, det var en av de vanskeligste tingene jeg har vært gjennom," sa hun. "Det er en av grunnene til at jeg ikke delte jeg var gravid andre gangen og ... det var vanskelig." Men for å hjelpe deg med å sortere treet fra trærne (eller babyen gros fra bibsene ...), har vi kommet opp med fem ting du bør vurdere før du blar om babyen.

1. Har du fått nok tid til å behandle nyhetene?

De viktigste menneskene i denne situasjonen er deg og din Babydaddy. Du må snakke om det, ha plass og tid til å tenke (og se frem til) de endringene som snart vil skje i livet ditt og nyt spenningen. Bare de to av dere.

Det er OK (og normalt) å føle en gal blanding av følelser, både gode og dårlige. Og begynn freaking ut om hvordan i helvete du skal finne rom for barnehage.

2. Er du på eller over 12 uker og hadde skanningen din ennå?

Dette er den tiden da de fleste spente mamma-til-være føler at det er trygt, kunngjøre sine store nyheter. Hvorfor? Den mest sannsynlige tiden for abort er mellom seks og ti uker (det er en 30% risiko), noe som reduserer betydelig fra 12-ukersmerket.

Selvfølgelig har et abort ikke noe å skamme seg for, men det er så veldig trist at mange kvinner heller ikke vil måtte dele de forstyrrende nyhetene med for mange mennesker.

3. Kjenner familien og nære venner?

Kan du forestille deg hvor opprørt foreldrene dine, svigerfamilie, nære familie og beste venner ville være hvis de fant ut om graviditeten din via Facebook eller Twitter nyhetsfeed? #Episk feil. Kontakt de viktige personene i livet ditt personlig (eller kunngjør det på en fest de er alle på), før du slipper det på sosiale medier.

4. Du trenger ikke å fortelle din arbeidsgiver til 15 uker (litt over tre måneder) før begynnelsen av uken din baby er på grunn av.

Noen forteller sin arbeidsplass tidligere enn dette - men ikke bekymre deg for at du ikke er forpliktet til å gjøre noen tidlige kunngjøringer. Men når nyhetene dine er åpne, kan du begynne å planlegge alt fra når du skal gå på en babymoon til barselsorlov og lovbestemt barselsbetaling du kan forvente.

Og, la oss innse det, jo tidligere du forteller arbeidsplassen din, desto raskere kan du begynne å rocke noe fantastisk slankeklær eller unnslippe den øverste knappen på buksene dine og la den magen dukke opp rett ut.

5. Trenger du litt støtte og forståelse?

Kanskje du har følt deg fryktelig med morgenkvalme? Finne det nesten umulig å skjule din puffere graviditetsfigur? Eller føler deg så emosjonell at du knapt kan holde den sammen - for å nevne noen ting?

Vel, dette er når støtte, råd og komfort fra arbeidsplassen, venner og familie kan være uvurderlig (spesielt hvis det er en første graviditet.) Derfor velger noen kvinner å risikere å fortelle folk før 12-ukersmerket - så uansett hva skjer de føler seg mindre alene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar