5 måter å avsløre seks-pakken din

Det er en av de vanligste klagene blant ivrige treningsgutter. Du trener og trener og trener din abs med uendelige økter med crunches og sit-ups, men din seks-pakke spretter ikke akkurat slik du vil. Det kan virke som om du kjemper om en tapende kamp, ​​men den gode nyheten er at problemet kan sannsynligvis bli slått ned til et av få ting. Identifiser din viktigste svakhet og gjør de nødvendige endringene for å få det bra på vei til en dekningsmodell som er verdig seks-pakke.

Du er kosthold ikke riktig hunnet

Det er kliché og litt overforbruk, men det er sagt at "abs er bygget på kjøkkenet, ikke i treningsstudioet". Du kan gjøre så mange crunches, sit-ups og leg-raises som du vil, men du er kostholdet må være like hardcore som trening. Dette betyr mye protein, mindre stivelsesholdige karbohydrater og mettet fett og mer av et strengt regiment når det gjelder når og hva du spiser for hvert måltid av dagen. Sjekk ut vår mager i fire uker måltidsplan for en ide om hva en normal uke å spise skal se ut.

Kroppsfettprosenten din er ikke lav nok

Ah den fryktede høye kroppsfettprosenten, scrouge av mange en mann som ønsker å vise sin abs. Den dårlige nyheten er at hvis din er for høy, er du seks-pakker gjemmer seg bak et lag med fett i årene som kommer. "Hvis kroppsfettet ditt ikke er rundt 10% merket, vil din abs bare ikke vise," sier sportsforsker Ross Edgley. En billig, rask og effektiv måte å redusere kroppsfett i henhold til European Journal of Clinical Nutrition, er å følge alle dine måltider med grønn te. Dette bidrar til å øke stoffskiftet og akselererer kroppens nedbrytning av fett med 30%. For mer om hvordan du raskt reduserer kroppsfettprosent, sjekk ut vår praktiske guide.

Du prøver for hardt

Hvil er en viktig faktor for ethvert treningsmål, og å få en six-pack er ikke annerledes. Muskel er bygget i løpet av timene når kroppen din hviler ettersom hormonnivåene er forhøyet om natten. Plus, hvis du ikke får nok søvn, vil det fryktede stresshormonet cortisol begynne å oversvømme systemet, noe som vil oppmuntre kroppen til å begynne å lagre fett rundt kjernen din. Mangel på søvn er like stor en seks-pack morder som å spise søppelmat hver kveld.

Du trener planen er ikke variert nok

Ikke fornær kroppens intelligens ved å gjøre de samme gamle bevegelsene hver gang du trener din abs. Du må blande det opp så mye du kan, slik at du kan angripe kjerne musklene fra alle vinkler, og tvinge dem til å tilpasse seg og fortsette å vokse. Det er bare tre forskjellige typer kroppsbevegelser som effektivt virker abs: flexion og forlengelse beveger seg som crunches; rotasjonsøvelser som medisin ball vendinger; og statisk sammentrekning beveger seg som plank eller hengende benløfter. De mest effektive abs treningene vil inkludere en øvelse fra hver av disse bevegelsestyper. Velg og velg fra noen av disse kjernevirksomhetene for å holde deg frisk.

Du forsømmer rectus abdominus

Selv om det er sant at sammensatte øvelser virkelig vil fungere, har kjerneforskningen vist at de fremkaller svært lite aktivering i din rektus abdominus (den viktigste seks-pack-muskelen). For å få den perfekte seks-pakken du søker, må du sørge for at du isolerer rectus abdominus minst to ganger i uken.

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar