5 måter å huske de spesielle øyeblikkene med barnet ditt

Hver forelder vil vite de første ukene og månedene med din dyrebare nye ankomstpass i blikket på et øye, og før du vet det, tar de sine første skritt og viser deg deres første toothy smil. Men hvordan kan du sørge for at du husker disse øyeblikkene for alltid, etterhånden som din lille synes å forandres før øynene dine?

Det er her Lifecake kommer inn - den nyskapende appen til å verne om barndomsminner. I tillegg kan mor og baby lesere få 30% rabatt på personlige fotogaver med kampanjekoden motherbaby18 - perfekt for morsdagens gaver *.

Her er Lifecake beste tips for å huske de spesielle øyeblikkene med babyen din, og dele dem med de du elsker:

1. Del hverdagsmomenter med familie og venner

Selvfølgelig vil du dokumentere de store øyeblikkene, men å ta dumme bilder av babyen din hver dag, vil hjelpe deg med å kle seg til de små endringene du kanskje savner. Hvis du er bekymret for sikkerheten ved å laste opp bilder på nettet, hvorfor ikke prøve Lifecake - den private appen for familier? En fotoplatform bygget med foreldre i tankene, Lifecake lar deg dele alle disse små øyeblikkene med familie og venner, på et sted hvor ingen andre kan se.

2. Start en boks med keepsakes

Fra sykehusbandet, til babyens første sko, hold en bok eller en boks med spesielle forsyninger for å dele med babyen din en dag. Selvfølgelig, hvis du er en for et rotete hjem, ta du snaps av disse spesielle elementene i stedet!

3. Dokument viktige milepæler

Fra ditt barns første smil, til sitt første bad, dokumentere hvert viktig øyeblikk. Lifecake gir forslag til bildene å ta, og tillater nærmeste og kjære å kommentere hvert øyeblikk. Du kan se hvor mye de har vokst, hvor mye hår de har nå, og husk hvert første steg, smil eller solidt måltid!

4. Lag gaver ved hjelp av favorittbildene dine

I motsetning til sosiale medier-plattformer holder Lifecake ikke bare bildene dine trygge, det lar deg skrive ut favorittbildene dine på personlige gaver ved å klikke på en knapp. Fra bedårende telefon tilfeller, til krus, kalendere, magneter og tote poser, uansett anledningen, dele babyens favoritt øyeblikk med familien din. I en begrenset periode får du 30% rabatt på Lifecake-utskriftsbutikkvarer - bruk bare kampanjekoden motherbaby18 når du bestiller * og shop nå for perfekte gaveideer for mors dag.

5. Hold en journal over babyens første ord

Som din lille begynner å snakke, tar de raskt opp setninger og ord du ikke engang visste du sa, noe som fører til noen morsomme setninger du vil huske. Hold en dagbok for babyens første setninger, eller skriv dem i bildeteksten av dine daglige snaps.

Last ned Lifecake-appen fra appbutikken din nå, eller besøk Lifecake.com for å finne ut mer.

*Betingelser og vilkår gjelder. Kampanjekode for 30% rabatt gyldig til 31/05/2018 og gir brukeren kun tilgang til en bruk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar