5 måter å gjøre brystet trening vanskeligere

Innhold

En rekke nylige undersøkelser har funnet ut at en stor brystkompis abs, armer og skuldre er den største tilpasningen for det rettferdige kjønet. Men ikke bli alle begeistret og begynne å pumpe ut endeløse sett på barbell-benkpressen, det er en rekke mindre vanlige brystkasse trening du kan gjøre for å virkelig få de pecs dukker.

1. Tau klatre

Dette er sannsynligvis den mest overraskende for mye for mange av dere. Men tau klatrer legger ganske alvorlig etterspørsel på brystmusklene. Brystpresser kan ofte føre til tendinose, så det er en god ide å blande det opp fra å gjøre push-pull-bevegelser ved å inkorporere et trekk som aktiverer pecs på en annen måte, ved å målrette de nedre fibrene av pecs på en helt ny måte .

2. Arbeid på koordinering, balanse og fleksibilitet med TRX

Enten du gjør push-ups eller presser, gjør dem med en TRX, vil tvinge deg til å bruke langt mer balanse og koordinering for å fullføre flyttingen. TRX push-ups spesielt krever et unikt lastemønster som vil fungere brystet på en måte som det ikke er til bruk, noe som er akkurat det du vil ha hvis du prøver å vokse din pecs. For mer kjerneintegrasjon, prøv TRX-atomoppstopp: Sett føttene inn i håndtakene, utfør en push-up, ta knærne til brystet og gå tilbake til startposisjonen. Gjenta.

Den beste TRX-treningen for maksimal balanse og fleksibilitet

3. Bytt dumbbellpress for dumbbell crush press

Dette er en hantelpress med en uendelig sammentrekning. Den målrettes mot dine hardt slanke indre pecs, noe som betyr mer definisjon og en dypere spaltning. Men det er ikke bare din fysiske form som vil bli mer honed, det vil også tvinge deg til å konsentrere seg gjennom hver rep, så når du til slutt går tilbake til baren, vil du makte deg gjennom det gamle personlige beste med letthet.

4. Bytt til et bredere grep på benkpressen din

Bytt opp barbell grepet fra standard skulderbredde grep til en bredere håndstilling, dette vil bidra til å redusere tricep involvering som vil tvinge dine pec muskler til å produsere mer kraft som triceps vil bli aktivert langt mindre i oppover bevegelsen.

Flere teknikk tips for å hjelpe deg med å perfeksjonere benkpressen din.

5. Bruk en sveitseboll

Ikke bekymre deg om opptredener. Den sveitsiske ballen kan se litt vanskelig og ta en touch på den morsomme siden, men det er deg som har den siste latteren når brystvæksten din accelereres som et resultat av å bytte benk for ballen. Ved å bruke en sveitsisk ball til å utføre dumbbell press vil du hjelpe å unngå skulderskader og fremme et større bevegelsesområde, som vil rekruttere flere muskelfibre. Ikke vær for tung med vekter først, men det krever en sterk kjerne for å holde god balanse på den sveitsiske ballen med så store vekter om hodet ditt, så start lyset og måle hvor mye du kan klare.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar