5 måter å lage mat moro for småbarnet ditt

Hvis barnet ditt trekker ansikter på hver skje, vil disse matidéene gjøre dinnertime mindre av en dra

Du kan grinning gjennom gritted tenner som din toto maler rommet med tomatpuré. En gang til. Men måltider trenger ikke alltid å bety drama. Noen få smarte triks kan gjøre mat mer moro for babyen din og mye mer for deg. Dobbelt seier.

Lag en foodie skattejakt

'Småbarn er små pionerer og kjærlighet å utforske, noe som betyr at de foretrekker å snakke om å sitte ned måltider,' sier Lorraine Thomas, administrerende direktør for The Parent Coaching Academy. La en sti av sunne snacks rundt i rommet innen rekkevidde. Og la ham gå der ingen pjokk har gått før ...

Se, berør, spill

Det kan bety litt mer vask til lasten, men rotete mat gjør smårollinger bedre til å lære. Barn var i stand til å nevne mat raskere hvis de fikk lov til å samhandle med det, ifølge en amerikansk studie. Så legg ned noen papirhåndklær, løft opp ermene og la han utforske med alle de forskjellige teksturer foran ham.

Hold det greit

Det har ikke engang vært 15 minutter ved bordet, og småbarnet ditt er allerede vri i høy stol. Barn har kortere oppmerksomhet spenner, så hvis du serverer sakte, blir det raskere å avvise maten og forårsake oppstyr. Prøv og oppvask i løpet av 20 minutter, så la han komme tilbake til Thomas, noe som gir deg mer tid til å rydde opp og slå seg ned til ditt nyeste boksett.

Gjør det lyst

Tenk om dine middager var en beige mush langt inn i din overskuelige fremtid. Ikke veldig tiltalende, eh? Ingen ønsker å bli matet samme matdag, dag ut, dermed jo mer fargerik maten hans, desto bedre moro vil han ha med den. Hvorfor ikke lage en rødbete dukkert drizzled med yoghurt, så la din smårolling spise den med skiver gulrøtter og rød paprika? Yum.

Finn din indre skuespiller

Nå er det på tide å perfeksjonere ditt beste tog, fly eller annet bilbilde. Barna elsker å spille make-believe og snu dinnertine i et spill, slik at de ikke blir kjedelige. Så om du leter etter å være en sulten flodhest eller et kakemonster, vil oppmuntrende fantasi øke deres samlede erfaring.

Hvordan lager du mat mer moro?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar