5 måter å håndtere for mange spørsmål på en dato

Har du noen gang vært ute på en date med noen, og før du vet det, begynner din natt ute å føle deg som et jobbintervju? Finn ut hvordan du kan håndtere disse overveldende QnA-øyeblikkene med flair.

Du er ute på første date med en flott ny søt, men du føler at du sitter på det varme setet da denne nysgjerrige og oppmerksomme personen bombarderer deg med forskjellige spørsmål for å kjenne deg bedre. Det er forståelig, men du kan finne et spørsmål eller to som du ønsker at du ikke vil diskutere. Så hvordan svarer du på disse spørsmålene og imponerer din dato samtidig? Les videre for å lære måtene.

Endre emnet

Nå er dette for åpenbart, men hvem bryr seg! Hvis du ikke vil svare på noe og ikke vil snakke tilbake på din dato, bare si "Hmmm", smil og ring ut for servitøren eller spør et annet spørsmål tilbake på din dato, noe tilfeldig som â € œsoâ € | hva snakket vi om rett før du spurte det? â € Og smil igjen!

Vær direkte

Noen ganger er det best å si det direkte. Hvis du ikke vil svare på spørsmålet, så si bare at du ikke er veldig behagelig å snakke om det aktuelle emnet. Men sørg for at du bruker denne linjen bare en gang i hele natten, eller det kan ende med at du ser for fort, eller verre, det kan ikke være andre dato!

Hold deg rolig for et øyeblikk

Stillheten vil gjøre dagen din urolig, og de vil umiddelbart omformulere spørsmålet uten at du må svare på det. Dette vil også gi deg nok tid til å gi spørsmålet en dypere tanke.

Bruk et unnvikende svar

Dette er en annen flott måte å gjøre spørsmålet vekk fra deg. Hvis du ikke vil svare på et spørsmål, kan du bare omdirigere spørsmålet tilbake til din dato og fortelle dem noe som â € œThatâ € ™ s interessant, hva vil du si om det?  € œ eller noe i henhold til disse linjene. Dette vil forhindre deg i å si feil kommentar og samtidig få din dato til å fortelle deg mer om deres tidligere datoer!

Overstepping linjen

Det er tider når datoen din kan bli borte og spørre deg noe som vil gjøre deg ubehagelig. Men du kan skjule ubehaget ved å smekke dem forsiktig på skulderen og si noe som "Å du alltid spør slike intime spørsmål på en første date?" Du kan også smile for å forsikre deg om at du ikke er virkelig opprørt med spørsmålet, men du vil bare ikke svare på det.

Prøv disse sikkerhetsvennlige måtene å føle deg mer komfortabel og svette mindre, mens du imponerer mer på din første date.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar