5 måter å få din spedbarn til å elske grønnsaker

Fra klokt forkledning av de grønne tingene til å lage et spill av det, de beste triksene for å få din avventende baby å spise grønnsaker ...

I en ideell verden vil din baby + grønnsaker være en kamp i himmelen. Men siden det ganske mye tok oss til tjueårene for å virkelig nyte spinat, er det rettferdig å anta at den lille du kanskje trenger litt å overtale. Vi har dekket det for deg, fra avspenningstips for å holde deg rolig. Gjør deg klar til å stoppe de erter / bønner / gulrøtter som går over hele gulvet. Vel, forhåpentligvis ikke hver gang uansett ...

Mash opp - den beste måten å servere veg

Barnet ditt nyter potetmos på tallerkenen. Lite vet han at det også er noe gulrot, butternut squash og svensker i det også. Dette er en fin måte å få litt grønnsaker på under radaren.

Leder etter eksempel

Hvis du vil at babyen din vil like veg, må du lede med eksempel og skyve litt ned selv. «Hvis han ser noe på tallerkenen din, vil det få ham mer interessert i å prøve det,» sier helsebesøkende Nicola Joseph. Gjør deg opptatt av hvor stor det aspargespissen er og gjør en bolle blåbær til en spesiell godbit, akkurat som om de var søtsaker.

Bli lunket: Hvordan skjule grønnsaker i mat

Erter i rør av pennepasta. Ost over blomkål. Peppers i en tomatsaus. Du får ideen. Du blir snart en forkleddmester.

Togspillet

Enten det tar en courgette til ham med en "choo choo" eller flyr den brokkolien gjennom luften med lyseffekter fra flyet, kan du lage et spill med grønnsaker som en god måte å få barnet mer spent på dem.

Hold deg avslappet

Hvis barnet ditt ikke tar til en bestemt mat, prøv å ikke bli opparbeidet. «Hold deg avslappet,» sier Nicola. «Han vil bli vant til forskjellige matvarer over tid og å bli stresset, vil ikke hjelpe.» Husk at det tar opptil 14 forsøk på å få babyen din til en ny smak.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar