5 måter å få ny mor passer til med din vogn

Glem et pricy treningsmedlemskap - det eneste treningsutstyret du trenger er babyens buggy!

Har du lyst på å få kroppen tilbake på en måte som passer deg i livet ditt, er du babyen din? Du må presse den buggyen.'Omtrent seks uker etter at babyen din er født, og hvis du føler deg opptatt, er barnevogn en fantastisk trening, sier kjendis trener Lee Mullins fra Bodyism. Å vandre med en barnevogn virker gluten (bunn), hamstrings, buk og bekkenbunnsmusklene. Kombinasjonen vil stramme opp magen, midjen og bunnen og skape en lang, slank profil og en perkier som ser bunnen. Vi har avrundet de mest effektive måtene å bøye seg til en bedre kropp ...

1 Starte sakte

"Målet å gå ut hver dag først," sier Lee. 'Start med en skånsom 10-minutters spasertur rundt blokken, lytt til kroppen din og ta den sakte om nødvendig.' Å komme seg ut i friluft har den ekstra fordelen av å løfte humøret ditt - studier viser at trening utenfor hevder våre nivåer av det lykkelige hormon serotonin - og den forsiktige vinklingen av barnevognen vil hjelpe babyen til å sove bedre. Ettermiddagen er en god tid å gå som studier, inkludert en nylig fra Liverpool John Moores University, fant at babyer sover bedre om natten når de blir utsatt for frisk luft etter lunsj. Bonus!

2 Øk avstanden gradvis

Begynn å bygge opp varigheten av turene dine til tjue, deretter førti fem minutter om dagen. Så gå opp til en time, med sikte på å gjøre dette tre eller fire ganger i uka.

3 Finn noen åser

Når du begynner å føle deg bedre, kan du prøve å inkludere en helling i gangene dine. Dette vil virke overarmer, ben, bunn og mage vanskeligere og brenne mer overflødig fett.

4 Få en barnevogn

Utallige studier viser at vi trener bedre og lenger, og er mindre sannsynlig å gi opp når vi gjør det med en venn. Så finn en medmamma som ønsker å forbedre treningen og sette opp barnevogn med henne hver uke. Dette vil holde deg på sporet.

5 Finn en barnevognstrening

Buggy Fit er en landsomfattende klasse for mødre drevet av mødre som ønsker å få passe med babyen i slep. Klasser varer opp til en time og inkluderer en tre til fem kilometer gange, med mye fettbremsing beveger seg som knep og push ups underveis.Hvor ofte bruker du din buggy til å passe? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar