5 måter å håndtere stress når du prøver å bli gravid (TTC)

Når du bestemmer deg for at du er klar for din etterlengtede baby, er det som om du kjører mot tid for å bli gravid, og ingenting annet betyr noe. Vel, i virkeligheten, ingenting annet saken. Men med alt det presset til å tenke på skuldrene dine (og la oss innse det, er det hovedsakelig deg som vil være bekymringsfull), det er vanskelig å slappe av. Og stress er ikke bidrar til babyarbeid. Så her er hva du skal gjøre

1. Snakk med noen

Mange av oss liker ikke å fortelle folk når vi prøver, men å ha en venn til å laste alt på - annet enn partneren din - er ganske viktig. Du ville gjøre det hvis du hadde noen annen bekymring, så hvorfor ikke nå?

2. Prøv en avslappeteknikk

Dette kan være alt som gjør at du føler deg mer kjølt ut, fra en seng for hypnose før sengetøy til enkel dyp pusting eller massasje. Hvis du ikke er i alternative terapier, må du ikke tvinge deg selv. Men ikke slå den til du har prøvd det ...

3. Begynn å være mer egoistisk generelt

Og nyt det. Vi tar alt for mye av og til, og akkurat nå har dere andre prioriteter. Så hvis noen spør deg om å hjelpe med innkvarteringen, eller ta litt ekstra arbeid, eller gå til et arrangement du ikke er interessert i, ikke si ja for å være hyggelig.

Bare si nei, og føl deg bra at du nettopp har fått litt ekstra tid til å gjøre noe for deg selv i stedet.

4. Få deg en bedtime rutine

De er ikke bare for babyer - voksne trenger også nedlukningstid. I tillegg trenger du en god søvn for å holde deg frisk og energisk hver dag, særlig ettersom stress kan tømme.

Deklutter soverommet ditt og gjør det til en oase av ro. Få det til å se og lukte fint, og grøft noe stimulerende før du skal gå og sove, som Den returnerte boksett eller den nyeste kjendissladderen på iPad. Ha et varmt bad, drikk litt varm melk og sett deg ned i en varm dyne. Sex er bra, men ikke det 50 nyanser variasjon, obvs.

5. Vær egentlig bra til kroppen din

Det er fristende å raskt spise doughnuts og ta opp en fem-dagers koffein vane når vi er stresset, men det vil ikke gjøre deg noen favoriserer. Du vil føle deg verre, mangler energi og føler deg positiv vil bli mye vanskeligere.

Få riktig fem om dagen (mer om du kan), lager opp på pre-natal vitaminer og kontroller jern- og vitamin D-nivåene. Du prepping kroppen din for en viktig jobb, så trene også. Bare en halv times spasertur i frisk luft vil øke dine følsomme hormoner, arbeide underverk for stressnivået ditt, og sørge for at du forblir fysisk sunn også.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar