5 måter å koble til med småbarn i dag

Enten du har to timer eller 15 minutter, øker du mamma-toddler-bindingen med disse enkle tipsene

Bonding kan være et stort fokus med ditt nyfødte - men det er også super viktig for småbarnet ditt. Tenk på det som en måte å gi henne sikkerhet og forsterkende at du elsker henne betingelsesløst. Vi snakker ikke nødvendigvis for samtalevisninger hver dag - enda 15 minutter med en-en-gang med henne (les: ingen telefon eller distraksjoner) gjør en forskjell. Og det kan være like enkelt som å justere din daglige rutine.

1. Har to-vennlige chatter

OK, så hun kommer ikke til å diskutere Eastenders med deg ganske enkelt, men du kan øke båndet ditt ved å endre måten du snakker med henne.

Crouch ned til hennes nivå og få øyekontakt, sier Sarah Ockwell-Smith, forfatter av ToddlerCalm: En veiledning for roligere småbarn og lykkere foreldre (£ 13,99, Piatkus).

«Spør henne åpne spørsmål som gir henne en sjanse til å utvikle sitt språk - tenk« Hva er noe? », Som har flere svarmuligheter enn bare" Er du ok? "

2. La henne føre lek

Du velger når spilletid kommer til å bli, men så la henne diktere hva du gjør.

Småbarn har ikke mye kontroll i sine liv, men lek er det store området de kan, sier Sarah.

Du velger når spilletid kommer til å bli, men så la henne diktere hva du gjør

Fortell henne at det er din spesielle tid sammen og spør henne hva hun vil gjøre, om det er jakt på henne som en drage eller vert for et tefest.

'Nøkkelen prøver ikke å styre henne - trærne kan være grønn, men hvis hun vil farge dem blå, så vær det, sier Sarah. Vi har noen gode ideer til kreativt spill med barnet ditt.

3. Involver henne i arbeid

At musikk-klassen kan være morsom, men vesken din trenger ikke alltid å treffe.

«Hvis du er forsiktig med å gjøre husarbeidet, gi henne litt duster eller la henne holde hoover dysen et øyeblikk,» sier Sarah. «Kjære er kjedelig for deg, sikkert, men hun vil absolutt elske å hjelpe deg.»

I supermarkedet, gi henne tegninger av noen matvarer og be henne om å se etter dem.

4. Maksimere barnasomsorg

Det er dager når du bare vil få måltider og bathtime sortert raskt, men legg til litt mer til dem hvis du kan.

«Be barnet ditt om å røre noe eller gi deg litt grønnsaker til middag,» sier Sarah. 'Ta ut boblene og badetøyene til å leke med, eller til og med komme deg selv - hud til hudkontakt produserer bindingshormonet oxytocin.'

5. Hvis du har en ny baby ...

Ankomsten av en lillebror eller søster kan være tøft for barnet ditt mens hun blir vant til noen andre som har din oppmerksomhet.

«Det handler om å gi henne litt tid med deg, så spør din partner eller en slektning om de skal passe på din nye baby i noen timer mens du har en morgenspillsesjon med ditt eldre barn, sier Sarah.Hva er dine smårollers favorittaktiviteter? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar