5 måter som blir en mamma gjør deg til en bedre person

Fra tålmodighet til å få prioriteringene i orden, er det hele en del av moderskapsprosessen

Selv før babyen din er her, er du godt på vei for å få de mamma ferdighetene du har hørt om. Ja, du klarer deg fortsatt å jobbe fem minutter for sent, uansett når du forlater huset, og tanken på å organisere din pre-baby økonomi kan fylle deg med frykt. Men alle viktige ferdigheter i moderskapet utvikler seg, om enn på subtile måter ...

1. Dine prioriteringer har endret seg

Hittil har du vært i stand til å sette deg selv første gang hver gang du ønsker det. Men når du er gravid, "Hva er best for meg?" Blir "Hva er best for familien min?" Som du vurderer dine prioriteringer. 'Under graviditeten lærer du at verden ikke kretser rundt deg, og det er et annet lite vesen i ligningen som forandrer oppfatningen av alt, »sier barnepsykolog Dr Rachel Johnson. En semi-detached med en hage synes plutselig mer overbærende enn et bystudio og en karriere som - for de neste årene minst - betyr at en 70-timers uke er en no-no.

2. Du ser etter kroppen din

Gå ut på diettbøkene og sent på kvelden, og kom i vitaminer og Pilates. "Å være gravid bringer hjem viktigheten av å spise, hvile og ta vare på helsen din," sier maternity trener Alison Hesley. «Du er nå hjørnesteinen i familien din, så du må være sterk, fysisk og mentalt.» Ja, til slutt en riktig grunn til å dike de dårlige vaner på lang sikt.

3. Du lærer tålmodighetens kunst

Du venter på den første skanningen, første tegn på en bump, første twinges av arbeidskraft og til slutt det første glimtet av babyen din. For kvinner som lever livet i full fart, kan bremse ned og vente å vente. Å ta ting sakte gir oss tid til å stoppe og reflektere, sier Alison. Det hjelper deg også til å bli mer tålmodig generelt - en viktig kvalitet når du arbeider med langsomt spedbarn og småbarn som jobber med ingen tidsplan, men deres egne.

4. Du tøft opp

Graviditet kommer med en lang liste over plager - ryggsmerter, tretthet, fordøyelsesbesvær, hovne ankler ... Du får det. Men gjennom å lære å lytte til kroppen din, justerer du, takler og kommer ut på den andre siden, føler deg sterkere og mer selvsikker. 'Graviditetenes stress, tretthet og ubehag er tøffere enn noe de fleste av oss er vant til,' sier Rachel. 'Dette fører til en ny styrke og forståelse av hva kroppen din er i stand til.' Yep, selv den halve maraton du gjorde for fem år siden, ble blek inn i betydning.

5. Du ber om hjelp

Graviditet kan gjøre at du forstår viktigheten av en beroligende samtale med en venn eller la mammaen lage mat for deg. Det er en flott tid å dike lenken mellom å spørre om støtte og se svak ut."Noen kvinner føler at de har sviktet hvis de ber om hjelp, men det gjør at dine kjære bryr seg om at de får dem til å føle seg bra, hjelper dem med å knytte sammen med din ufødte baby og gir deg den støtten du trenger som en mamma-å-være , sier Rachel. Så, føl deg ikke skyldig i det hele tatt neste gang du sender deg ut for å få et badekar av Ben og Jerry klokken 22.00. Det er alt for det gode.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar