5 unike egenskaper som gjør en person troverdig

Tillit og pålitelighet er en integrert del av alle sterke forhold. Hvis du lurer på hvordan du kan være troverdig, husk bare disse 5 egenskapene.

Vi har alle opplevd mennesker i våre liv som er virkelig upålitelige og uærlige.

Det kunne ha vært en ex, en gammel venn, eller noen du har jobbet med.

Når vi blir eldre * og klokere *, blir mange av oss bedre til å luke disse menneskene ut av livet.

Resultatet er evnen til å fokusere vår oppmerksomhet på sunnere relasjoner, noe som gir oss lykke og etterlater negativitet bak.

Likevel kan du gjøre så mye lukt som mulig, men fortsatt vær igjen med en urettferdig person som plager din positivitet og vekst - selv.

Enten du vil innrømme det eller ikke, er du kanskje ikke så troverdig som du vil tro, og i et hvilket som helst forhold - være det med en elsker, familiemedlem, venn, sjef eller medarbeider - å være pålitelig, kan være en av de viktigste verdiene for å opprettholde.

Hvordan være en mer pålitelig person

Mens du blir en pålitelig person, er ikke noe som kan skje over natten, det er noen ting du kan begynne å gjøre annerledes for å utvikle mer troverdige kvaliteter. Og med tiden vil du virkelig se deg selv som en mye mer pålitelig, prinsipiell og pålitelig person. [Les: 20 tegn på at du er et folkevennlig og ikke engang vet det!]

# 1 Vær pålitelig

Gjør hva du sier du skal gjøre. Det høres så enkelt ut, men noen mennesker kan fremdeles ikke synes å følge gjennom på deres ord.

Jeg har en venn som alltid planlegger med meg og bryter dem noen dager senere, eller bare aldri følger opp. Jeg har blitt lovet mange jentedager, netter ut til italienske restauranter, og turer til stranden som vi aldri har lykkes i å gjøre.

Jeg synes det er irriterende å stadig være nødt til å gjette om datoen faktisk vil skje eller ikke. Det skal være enkelt skjønt - vi har planlagt å gå, så vi skal gå. Men det er ofte ikke hvordan det panner ut med henne.

Jeg vet nå å ta all planen hennes med saltkorn, og i stedet bare dra gjennom med planer i siste øyeblikk hvis det virker som om det faktisk kommer til å skje.

Men hvor frustrerende er det? Det ville være mye lettere om hun gjorde det hun sa hun skulle gjøre i utgangspunktet. For å være troverdig må du gjøre det du sier, og være pålitelig. Bunnlinjen. [Les: 18 innsiktsfulle grunner til at du ikke har noen nære venner]

# 2 Vær ærlig

Å si sannheten, og å være rettferdig, er til tider vanskelig å gjøre. Men de er viktige hvis du vil være en mer pålitelig person. En person som holder tilbake med informasjon, eller sier ikke hvordan de virkelig føler, gjør det vanskelig for folk å stole på dem.

En gammel kjæreste av meg ville aldri fortelle meg hvordan han følte, eller kommunisere hans behov til meg. Det var ekstremt utfordrende at jeg aldri kunne stole på ham for å være ærlig og gi meg beskjed om hva som foregikk inne i hodet og hans hjerte.

Hans nektelse å være ærlig med meg førte meg til å føle at han forrådte meg på en eller annen måte. Hans uærlighet var skadelig, og jeg fant ham ikke å være troverdig. Jeg gjengjente hans hensikter, og det kompliserte derfor vårt forhold.

Noen ganger gjør sannheten vondt, men hvis du ærlig kommuniserer med mennesker, blir du sett på som mer pålitelig fordi en person kan føle seg trygg på at du ikke holder noe viktig. [Les: 7 grunner til at du er en løgner og 7 måter å stoppe og forandre deg selv]

#3 Hold et løfte, uansett hvor lite

Når du lover noen, må du ære det, uansett hvor liten du oppfatter løftet om å være. Hvis du lovte at du ville se en venns fotballkamp, ​​gjør du det. Selv om det betyr to timer med muligens det kjedeligste spillet, bestille en øl, spis noen nøtter og få mest mulig ut av det. Det kan bety mer for den personen enn du forstår.

Også, de fleste håndterer mange vanskelige ting i livet, og har ofte ikke nok anstendige forhold til å føle seg trygge i deling. Hvis noen confides noe i deg, ikke utsett dem * med mindre det er virkelig dårlig for deres velvære eller livstruende *.

Hold løftet, og sett på informasjonen de har delt med deg. De vil respektere deg enormt hvis du ikke begynner å spre informasjon som de spesielt har bedt deg om ikke.

De fleste ganger trenger folk bare å betro ting med andre mennesker, å føle seg tilkoblet. For å være mer pålitelig, vær pålitelig og ærlig person som kan holde en hemmelig trygg. [Les: Hvordan komme over tillitsspørsmål i forholdet ditt]

# 4 Har integritet

Troverdige mennesker holder sterke moralske prinsipper og står ved dem. Hvis du stadig venter på hvilke verdier du anser viktig, og derfor spretter over alt, betyr det at det er uærlighet og upålitelighet.

For eksempel, hvis lojalitet er en viktig moral som du finner ekstremt viktig i en person, må du være lojal i dine egne handlinger. I utgangspunktet må du øve det du forkynner.

# 5 Stopp sladder

Dette forslaget er ganske greit, hvis du vil være en mer pålitelig person, slutte å snakke dårlig bak menneskers rygg.

Vi er ikke på videregående skole, hvis du har en bekymring eller et problem med noen, være modne nok til å ta kontakt med dem ansikt til ansikt.Hvis det virker så smålig at du ikke vil snakke med dem om det direkte, så sannsynligvis bør du ikke engang snakke om det i utgangspunktet.

Gossiping snakker ikke bare dårlig om folk. Det snakker generelt om ubrukelig informasjon. Det spiller ingen rolle hvor mange dietter en medarbeider har prøvd og mislyktes. Det bør ikke være et samtalemne over lunsj. Sannferdig er medarbeiderens spisevaner ikke noe av din virksomhet.

I stedet, prøv å diskutere noe intelligent, eller noe som kan gjøre en forskjell i vår verden. I stedet for å sladre, hvorfor ikke diskutere hvorfor regjeringen skal investere i fornybar energi, eller bruke mindre på deres militære dagsorden og mer på sosiale programmer. [Les: 25 minneverdige leksjoner for å forandre og perfeksjonere livet ditt]

Hvordan ellers å være en mer troverdig person

Mens disse er noen viktige ting du kan fokusere på for å være en mer pålitelig person, er det andre små ting du kan gjøre også.

For eksempel, hvis du tilbringer mer tid med gode mennesker, vil du være mindre tilbøyelig til å gjøre untrustworthy ting som sladder, og gå tilbake på ditt ord fordi du vil bli omgitt av folk som ikke vil tolerere det.

Hvis du henger med positive mennesker som også er pålitelige og ærlige, er du mer sannsynlig å reflektere disse oppføringene.

I tillegg, gjør noen lekser og finn ut hva akkurat folk tenker på deg. Du kan ærlig spør folk i livet ditt hvor pålitelige de oppfatter deg å være. Vær forsiktig, du kan få noen brutalt ærlige svar. Men selv om du får litt hard tilbakemelding, ta det og gå med det.

Det beste vi kan gjøre er å lære av våre feil og forsøke å forbedre oss selv som enkeltpersoner. Å være en pålitelig person er vanskelig, men det er ofte den typen karakter som andre mennesker vil være rundt og streve etter å være.

[Les: 13 glade ting du trenger i livet som vil sikre at du alltid vil være glad!]

Å være troverdig og pålitelig, kan ta en stund å vokse på deg, men når du gjør en bevisst innsats og beholder disse 5 egenskapene som gjør en person pålitelig i tankene, vil du snart være den personen som beundret, respektert og klarert av alle du kjenner .

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar