5 småbarn dårlige vaner - og hvordan de kan bryte dem

Fra dummies til nighttime nerver, hjelper barnet ditt med grøftige vaner

Å stole på en dummy å gå i dvale er overraskende vanlig for en pjokk, som det drar rundt en holey blankie når du går ut. Mens det ikke er noe galt med en baby som ønsker trøst, spesielt i løpet av det første året, kommer det en tid da du vil hjelpe henne å stoppe.

1. Barnet ditt trenger mat til å sove

Det er greit å mate babyen din til å sove noen ganger, men hun kan ikke slippe av uten mat hvis du fortsetter som dette for lenge. For å bryte syklusen, må du mate en tidligere del av sengetidrutinen og avslutte med en sang eller en historie i stedet. "Forvent noen gråt, men smil, berolig henne og ikke gi inn," sier Sue Atkins, grunnlegger av Positiv Foreldre. Hvis du gråter når hun skal sove, kan det være lettere hvis din partner beroliger henne. Samtykke reglene med ham, ellers kan eldre barn leke deg mot hverandre, og du kan forstyrre mannen din hvis han ikke holder fast i planen.

2. Barnet ditt har nattetid angst

Dette kan oppstå når som helst i løpet av de første årene, men det skyldes ofte separasjonsangst, som vanligvis toppes med 18 måneder. Barnet ditt kan begynne å gråte når du forlater rommet eller vises på sengen din etter at du har satt henne ned for natten. «Hold deg rolig, send barnet ditt tilbake til sengen sin om nødvendig og hjelpe henne til å berolige seg ved å holde seg til en kjent rutine, som en historie, sier Sue. 'Det vil ta omtrent fire netter for babyen din å relearn hvordan man skal bosette seg.' Hvis babyen din begynner å gråte, sørg for at du er trygg på henne, men ikke vær den, eller gjør det til en stor sak.

3. Barnet ditt vil ikke gi opp dummien

Å bruke en dummy på dagtid kan sakte talutvikling, så det er godt å avspeile henne av det. Hvis binning det virker hardt, hold det bare for sengetid - lagre det under pjokkens pute eller i en boks ved siden av barnesengen, så hun forbinder den med natt. Hvis du bare skal holde dummy for barneseng, skjønt, forklar dette nøye og minne henne om det ofte. Vil du grøft det helt? Lag et dummy tre. "Bruk bånd til å henge dummiene dine på et tre i hagen for" dummyfeen "å ta bort, sier Sue. "Pass på at eventyret etterlater en takkelsleke bak." Det er utrolig hvilken makt Peppa gris holder.

4. Barnet ditt kan ikke grøfte komfortetennet

Det er normalt at små barn trenger et løft fra et elsket element, men hvis du gir henne ekstra klemmer, smil og ros, kan du finne at hun vil glemme det.

Å ha en favoritt blankie eller bjørn i barneseng er en ting, men clutching det hele dagen er ikke ideelt. "For å hjelpe barnet ditt med det, prøv å si:" Nå er du en stor jente, du trenger ikke å ta med blankie i dag, gjør du? ", Sier Sue. "Så, neste gang, glemmer du det." Det er normalt at små barn trenger et løft fra et elsket element, men hvis du gir henne ekstra klemmer, smil og ros, kan du finne at hun vil glemme det.

5. Din pjokk suger fremdeles tommelen hennes

Noen mødre ser dette som bedårende, mens andre bekymrer seg for det som påvirker barnets tenner og taleutvikling. Ikke panikk ennå. "Det er bare en gang munnen begynner å gjøre seg klar for de voksne tennene, om lag fire eller fem, at det er et problem, sier ortodontist Dr Runa Mowla-Copley. "Det er en stor komfort, så jeg vil ikke fraråte en smårolling." Nesten alle barn vil naturligvis gi opp etter skolealderen, men hvis det fortsetter, kan en tannlege som forklarer hvordan det påvirker tennene hennes, gjøre tricket.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar