5 tips for å trekke denne julen

Kezia Noble (bildet) er en ledende kvinnelig dating trener for menn og forfatter av The Noble Art of Seducing Women. Hun var hyggelig nok til å dele noe av hennes kunnskap om det gode mennesket overalt.

1. Hold deg unna osten

Dette betyr: Bruk noen referanser til Mistelten, iført jule tema jumpers og enhver chat-up linje som involverer ordene Santa eller cracker. Mange menn er under inntrykk av at kvinner plutselig blir tiltrukket av cheesy plukker og dumme hoppere bare fordi det er jul. Å være positiv og lekfull i løpet av denne tiden vil øke sjansene for å tiltrekke kvinner, men det betyr ikke at man må oppføre seg som retten.

2. Don er ikke for tilgjengelig

Mange enslige kvinner leter etter en mann rundt denne tiden fordi tanken på å se det nye året uten kjæreste kan føles deprimerende. Men selv om de kan være mer ivrige på denne tiden av året, betyr det ikke at du skal gjøre deg selv tilgjengelig. Vi elsker fortsatt spenningen i jakten, så la henne føle at hun må tjene det til en viss grad.

3. moderat drikking

Ofte på mange kontorpartier, blåser menn sine sjanser med jenta de har hatt øye med i det siste året, ved å bli altfor bortkastet. Den siste tingen du vil gjøre, er å fortelle henne og begynne å chatte henne opp i et beruset rot. Også, hvis du drikker for mye, kan du ende opp med å trekke noen på jobb som det egentlig ikke burde være av. Pinlig!

4. Break rapport

Don er ikke fyren på julefestet som henger rundt en kvinne hele natten, bare fordi hun skjedde å være vennlig klokken 19.00. Etter å ha bygd opp en god samtale, og gjør noen flørtende bevegelser eller kommentarer til hverandre. bryte rapport, og fortsett å være omgjengelig med andre i rommet. Dette vil ikke bare forlate henne som vil ha mer, spesielt når hun uunngåelig ender med å snakke med festen full, men det viser også til henne at du ikke er desperat og har tillit til å la henne gå uten å bekymre deg hvis hun finner noen ellers. Dette er langt mer attraktivt enn å svinge rundt henne hele natten som en syk valp.

5. Bruk fremtidige fremskrivninger

Det nye året nærmer seg, og de fleste føler seg positive og re-energized med fremtidige planer og drømmer. Dette er en flott tid å koble til kvinner på de positive tankene, ved å dele dine egne fremtidsutsikter. Dette vil oppmuntre henne til å snakke om sine egne fremtidige planer og bidra til å øke den positive foreningen hun har med deg, og som et ytterligere resultat, vil gi en interaksjon som gir seg godt til ytterligere eskalering.

Se flere dating råd fra Kezia Noble her.

http://www.kezia-noble.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar