5 Time-Wasters du møter i alle treningsstudioer

Det siste du vil ha etter at du har jobbet opp motivasjonen for å gå til treningsstudioet for en fokusert og strukturert trening, er å støte på noen av disse jokerne. Fra fyren som hogs utstyret til wannabe personlig trener, har hvert treningsstudio dem, men du trenger ikke la dem ødelegge økten din.

1. Kaptein Form-Check

Ja, skjema er viktig. Og ja, å få riktig grepbredde når du legger benken (eller fotvinkelen når du kneper) kan være forskjellen mellom en middelmådig økt og en PB. Men det betyr ikke at alle selvlært Internett PT kan bore "Elbows up!" Og "Drive Drive Drive!" På deg som om han er en ubåtfører. Det er greit hvis du spør deres råd: mindre, hvis de tilbyr det uønsket.Hvordan håndtere ham Den lange måten: forsikre deg selv om at du gjør det ved å legge ut en skjema-sjekk video på reddit.com/r/weightroom. Kort vei: Hodetelefoner, ingen øyekontakt.

2. Johnny PB

"Åh, du klatret bare kroppsvekt? Fint arbeid! Ja, forrige uke fikk jeg 100 kg. For fem reps. I sokker. "Det er en mann i hvert treningsstudio som har gjort bedre enn deg på et gitt trekk, under verre forhold, en gang du ikke skjedde å være rundt. Nesten som magi. Det er ok å ikke like ham veldig mye, og det er veldig greit å ikke lyst på ham.Hvordan håndtere ham Påminn ham om at det i ord av Judo-grunnleggeren Jigoro Kano ikke er viktig å være bedre enn noen andre, men å være bedre enn i går. (Spør deretter ham hva han benker og fortell ham at du kan gjøre 10 kg mer enn det. Smal grep.)

3. Professor Bro-Science

For å være rettferdig, legger akademiske studier ofte seg etter virkelighetserfaring når det gjelder å bygge muskler: muskelbyggingsverdien av å jage "pumpen" har for eksempel nylig blitt godkjent av forskning, til tross for at Arnie utvider sine dyder tre flere tiår siden. Men den mannen forteller deg at hvis du ikke spotter et kar av voksaktige mais under ditt treningsvindu, vil du miste alle gevinster? Den mannen, min venn, er ikke Arnie.Hvordan håndtere ham Snakk med ham på sitt eget språk. Beklager, bro - Jeg gjør bare bevegelser som jeg har sett referert i dobbeltblind peer-reviewed meta-studier. "

4. Mr Try-This

Å gjøre dumbbell presser på benken? Ja, sitter kabelflyene kommer til å slå pecs bedre. Slår opp 30/30 sprints på sykkelen? Hør, 20/40 er virkelig der den er på for laktatoppbyggingen. Uansett hva du gjør, vil det være en mann som forteller deg at å gjøre noe litt annerledes, vil få deg der du går raskere. Ignorer den mannen.Hvordan håndtere ham Hit treningsstudioet med en plan, helst nedskrevet: det vil holde deg fokusert, og hvis du må, kan du bølge den på interlopers. Hvis det er nødvendig, forsikre dem om at du vil gjøre deres galne skudd neste gang du er i en løs ende. Hemmeligheten? Dette er aldri.

5. Høyre, ærlige Herre, tre-flere-sett

Det er greit å be om å dele litt utstyr. Noen ganger er det greit for din nye gymkammerat å være motvillig - hvis de holder seg til utrolig korte hviler, for eksempel, eller hvis de er en forferdelig person. Hva er ikke kult er når du spør hvor mange sett de har igjen og de sier "tre", og vandrer av i fem minutter. Leaving sitt håndkle i baren.Hvordan håndtere ham Det er ingen hard og rask regel, men hvis noen hviler i 60 sekunder eller mer mellom sett og de har fått i det minste to sett igjen, og du har tilbudt å hjelpe bytte platene mellom settene ... vel, de kan fortsatt si nei. Men de er egentlig verre enn Lex Luthor og Loki kombinert.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar