5 ting du bør vite om baby solpleie i sommer

Endelig! Solen er kommet. Og mens det medfører timer med utendørs lek og utallige strandreiser, krever det også litt ekstra prep og forholdsregler fra deg. Så få clued opp hvordan du kan holde den lille en trygg i solen (og fortsatt få deg litt solbrenthet).

Dekke til

Hvis din lille har ennå ikke nådd den seks måneders milepælen, er hennes hud veldig delikat og har ennå ikke utviklet sin naturlige barriere helt. Pass på at du unngår direkte sollys, spesielt i løpet av klokken 11.00 og 15.00, da disse er de varmeste tider på dagen. Å være ute i solen er også farlig for babyer, fordi de ikke kan regulere temperaturen på samme måte som voksne kan, noe som betyr at de lett overopphetes og ikke kan fortelle deg! »Sier dr Susan Mayou, konsulent dermatolog og talsmann for British Skin Foundation.

Pass på at du unngår direkte sollys, spesielt i løpet av klokken 11.00 og 15.00, da disse er de varmeste tider på dagen.

Hold den lille dukket opp slik at lite av hennes hud er utsatt for solen som mulig. En lue er også en god ide, og vil bidra til å holde hodet hyggelig og kult. Du kan også legge på solseng til barnevognen for å holde solen av henne og bruke en baldakin parasoll for at hun skal ligge under utsiden.

Påfør solkrem

Når babyen din er seks måneder gammel, kan du beskytte huden hennes med solkrem. 'Jeg anbefaler en høyere SPF 50+ og en høy UVA-beskyttelse for bruk av babyer,' sier dr. Mayou. Hvis du er bekymret for at den reagerer med babyens hud, gjør en liten patch test før du bruker den over henne 'Hvis barnet ditt utvikler irritasjon på teststedet, velg en hypoallergen formel i stedet,' sier dr. Mayou.

Se opp for kjemikalier i solkrem

Spar deg selv å spare tid på å søke etter den riktige solcreme for babyen din ved å vite hva du vil unngå. "Barns solkrem bruker ingredienser som er mindre sannsynlig å irritere huden, som titandioxyd og sinkoksid," sier Dr. Mayou. 'I motsetning til kjemiske ingredienser beskytter de babyens hud uten å bli absorbert.' Ta tak i alt for å fjerne det her.

Gjenta ofte

Påfør barnets solkrem sjenerøst og ofte - som du ville din egen. «Du bør bruke minst hver annen time, og enda oftere hvis den lille er i og ut i vannet,» sier dr. Mayou.

Se opp for solbrenthet

Hvis barnet ditt får solbrent, er det best at du tar henne til legen for å få sjekket over - selv om det ikke ser ut til å være så dårlig. Babyer kan ikke tåle solen på samme måte som voksne kan.Du kan behandle solbrenthet hjemme ved å holde huden fuktet eller bruke barnesikker og barnevakt godkjent etter sol. «Du vil kanskje også bade din baby i et kjølig bad for å hjelpe huden å kjøle seg ned,» sier dr. Mayou.

"Tørk huden tørr når hun er ute av badet - ikke gni det som det vil skade henne." Sørg også for at du gir barnet mye å drikke (melk eller vann er fine) for å hjelpe huden å helbrede og holde henne hydratisert.Har du noen solopplæringstips for å dele? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar