5 ting å gjøre mens babyen sover (og hva som ikke skal gjøres)

Gå vekk fra bunken med vask og legg ned smarttelefonen din. Vi har de perfekte grunnene til å unngå å bruke babyens naptime for å skynde seg med å gjøre jobber

Slapp av - enda bedre, sove

Alle forteller deg å sove når babyen sover som den beste måten å hente på zzzzz og ikke la søvnløse netter komme deg oppe. Lettere sagt enn gjort når du har en napping timebomb i det andre rommet. Men selv om du ikke kan sove, slapper du av på din seng eller sov med en bok eller bare ikke rushing rundt kan være like gunstig.

Koble med venner eller familie

Å være fast hjemme hos en ung baby betyr at det er ekstra viktig at du forblir i kontakt med andre mennesker. Enten det er innbydende naboens nabo rundt for en rask kopp te mens barnet ditt lurker, eller ringe eller skype familien din.

Fokus på eldre søsken

Hvis dette er din andre baby, og du har et eldre barn hjemme, kan naptime være en perfekt sjanse til å gi henne litt utelatt oppmerksomhet - ideelt kombinert med å sitte ned. Så gjør noen malerier eller tegninger eller ha en teddybear tefest i din stue.

Se på TV-showet ditt

Hvis din pjokk telly tyrant ("Det er Mr Tumble eller ingenting") ringer på skuddene, så er det nå på tide å hente på forestillingene som interesserer deg. Enten du raider din Sky + -katalog eller ser på en episode fra ditt favoritt-spill av Thrones-boks, gjør du den neste timen om deg.

Ta et bilde av babyen din

Er det noe kortere (eller mer tilfredsstillende) enn en sovende baby? Fred, stille (med mindre han er en støyende søvnsnusler - ikke bekymre deg, det er helt normalt) og total tilfredshet at han er babyen din, og du har klart å få ham til å sove. Pluss, hans squashed søvn ansikt vil gjøre for noen komedie bilder - perfekt for å holde for hans 21st bursdagsfest.

Unngå…

Tip-toeing rundt - Få barnet ditt til å høre bakgrunnsstøy fra fødselen (med grunn selvfølgelig - roping eller knalling hjelper ikke), og det vil lære barnet å sove gjennom det som han blir eldre.Rydder eller vaskerom - Med mindre det gjør deg glad for å bli organisert, kan alt dette gjøres når babyen din er våken - bare skyv ham i en bouncer eller barnestol, og du kan chatte eller engasjere seg med ham mens du bretter klær eller pickup-leker.Hva liker du å gjøre når du slapper av? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar