5 ting ikke å gjøre på en første date

Kezia Noble (bildet) er en ledende kvinnelig dating trener for menn og forfatter av The Noble Art of Seducing Women. Hun var hyggelig nok til å dele noe av hennes kunnskap om det gode mennesket overalt.

De fleste gutta har sin standard 'første date' satt opp. Et sted de vet og et sted de føler seg komfortable. Du har en ide om hva du trenger å si, hva du trenger for å unngå å si og når du skal få regningen.

Som et resultat, blir du noen ganger heldig, og noen ganger gjør du det ikke, men ved å følge disse 5 'First date' Do not 'blir det klart noen få små tweaks og et skritt ut av komfortsonen kan gjøre hele forskjellen .

1. Unngå romantiske middager

Det kan virke som en god ide i begynnelsen, men i virkeligheten kan vi ofte ikke slappe av og være oss selv når vi blir i kraft - matet et bestemt "humør" eller "opplevelse". Sittende overfor noen har vi nettopp møtt, med blomster og lys mellom oss, mens de er omgitt av par som allerede har etablert sine følelser for hverandre, skaper ikke en avslappende atmosfære.

I tillegg kan en lang uttalt romantisk middagsdato legge for mye press på utfallet, da vi ikke er sikre på hvordan vi føler om deg enda, så sørg for at alle får nok fleksibilitet til å nyte øyeblikket.

2. Ikke gå til steder der du ikke kan samhandle

Mange menn gjør feilen ved å ta en første date til en veldig støyende bar, eller en kino eller en live musikkopptak. Du velger vanligvis dette alternativet, fordi du tror at denne typen miljø vil eliminere ubehagelige stillinger eller ubehagelige øyeblikk. Dette dovne alternativet kan hjelpe deg med å unngå vanskelige stillinger, men det vil også avbryte sjansene for faktisk å bli kjent med hverandre, noe som er hva en første date egentlig handler om.

3. Ikke over kompliment henne

Kvinner vil føle seg spesielle, ikke avgudsdyrkede. Menn tror ofte at hvis de bruser sin første date med endeløse komplimenter, vil det få henne til å føle seg mer trygg og ønsket. Sannheten er at kvinner blir mistenkelige for en mann som over komplimenter, og etter de første tre eller fire, sliter nyheten. Velg en eller to sterke komplimenter som er spesifikke og føler deg skreddersydd for henne, snarere enn en samling av generiske komplimenter som kan være ment for enhver kvinne.

4. Ikke bli fanget i vennsonen

Det er en date! Du drikker ikke med søsteren din eller arbeidskollegaen din. Flørting trenger ikke å være sleazy eller overdreven, og du trenger heller ikke å være god med ord heller. Bare noen få ikke-verbale tweaks og godt plassert pauser kan skape et hårlinjeskift i stemningen i samspillet, og bidra til å ta det fra noe platonisk til noe litt mer forførende. Husk at du ikke vil ende opp med den fryktede vennssonen.

5. Ikke la henne organisere datoen

Dette kan høres litt gammelt ut, men kvinner ønsker fortsatt en mann med en plan som kan ta ledelsen og vise initiativ, mer enn en mann som trenger forslag til å komme med en ide eller en mamma for å fortelle ham hva han skal gjøre.

Ikke vær så bekymret hvis hun ikke liker italiensk mat eller hvis hun foretrekker barer som spiller jazz i stedet for barer som spiller rockemusikk, er det viktig å håndtere det. Hvis hun er uhøflig eller klager, så la dette være en klar indikator for deg om hva som skal komme. Så lenge du kan høre hverandre, eller det er noe på menyen som hun kan spise (åpenbart kostholdskrav og allergier er underlagt denne regelen) så er det ingen grunn til at hun er uhøflig eller villig til å bli kjent med du.

www.kezia-noble.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar