5 ting alle friske menn holder i dusjen

Det tok en stund, men moderne mannen kan nå akseptere at fuktighetskrem er en integrert del av en mannlig hudpleierutine. Nå er det på tide å innse at det som vi skummer opp i dusjen, er helt viktig også.

Hva skal vi da bruke? Vi spurte grooming blogger og grunnlegger av inhautepursuit.com Bart Kaczanowicz å dele dusjen essensielle alle passe menn skulle vaske med.

1. En Pre-Shave Scrub

"Dusjer handler om multi-tasking og Dermalogica Daily Clean Scrub leser ansiktet ditt for den nærmeste barberingen mulig. Dens mikrofine perler fjerner døde hudceller, mens skrubben løfter stubbe, slik at du aldri vil se et inngrodd hår igjen, sier Kaczanowicz. "Ikke bare det, dusjen i dusjen åpner også porene dine for barbering med minimal hudirritasjon."

Dermalogica Daily Clean Scrub, 25,55 kr dermalogica.co.uk

2. Noen Old-School Hudpleie

Billige såpe er en type selv-flagellasjon når det gjelder å holde huden hydrert, men ikke nå for dusjgelen ennå. "L'Occitane's Shea Butter Extra Gentle Soap er lett duftende, slik at det ikke kommer i konflikt med din favoritt duft, ultra fuktighetsgivende, og best av alt varer i evigheter," sier Kaczanowicz.

L'Occitane Shea Butter Soap, £ 8 loccitane.com

3. Herbal Haircare

Din lommebok vil takke deg for å kjøpe supermarkedsparer shampoo, men selv om de er teknisk døde, blir låsene dine ikke lykkelige. "De fleste av oss bruker stylingprodukter på daglig basis. Kiehls Tea Tree Shampoo blir kvitt hvert spor av voks, pomade eller gel uten å tørke hodebunnen eller håret, sier Kaczanowicz.

Kiehls Tea Tree Shampoo, £ 15 houseoffraser.co.uk

4. En bedre barbering

"Elemis Skin Soothe Shave Gel er aloe vera-basert, men inneholder også naturlige helbredende ingredienser som kamille, arnica, heksehasel og innkapslet jojobaolje, sier Kaczanowicz. "Uansett hvor følsom huden din er, er det knapt noen sjanse for at dette irriterer det." Som en bonus holder barberingen i dusjen porene dine åpne, slik at alle hårene dine blir fjernet med minimal oppstyr.

Elemis Skin Soothe Shave Gel, 22,50 kr Elemis.com

5. En Touch Of Tan

Ja virkelig. Bleg hud kan gi en usunn atmosfære, men å være i godhet av det britiske været gjør det uunngåelig for de fleste av oss. Spray tans er et alternativ, men har en tendens til å resultere i et bestemt, er, falskt utseende. "Slather St Tropez In-Shower Gradual Tan på slutten av dusjen din, slå vannet av i fem minutter, og skyll deretter," sier Kaczanowicz. "Hintet av brunfarge er så subtilt, folk vil undre seg over din sunne tone, i stedet for å nå for nyanser."

St Tropez Gradual Tan In Shower Lotion, £ 14.50 Boots.com

 

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar