5 ting som bryter opp, kan lære deg om livet

Oppbrudd kan være smertefullt, men de kan også bane vei til en bedre forståelse av oss selv, og hjelpe oss til å bli bedre individer. Her er fem svært viktige spørsmål som vi må spørre oss selv når vi treffer en veisklokke med den uunngåelige oppbruddet.

Er det liv etter en pause? Kan du stole på igjen? Er kjærlighet ekte, eller er det en myte? Hva trenger man å gjøre for å sikre at dameflaks, lese cupid, smiler på oss? Dette er bare noen av spørsmålene vi kunne spørre oss selv etter en smertefull splittelse. Men når vi kommer til rådighet med virkeligheten, er det på tide å ta oversikt over situasjonen, og revurdere alternativene.

Dette er også på tide å bestemme seg for å forlate fortiden, mens vi ser på det beste handlingsforløpet. Interessant gir livet oss alltid utallige muligheter, selv om vi på dette tidspunktet kanskje ikke kan se mange av dem, på grunn av skyen av dysterhet og selvtillit som synes å henge over oss.

Positivt, dette er også den beste tiden å ta vare på, og vurdere skaden før du går til neste trinn. Den beste handlingen er å ta ansvar for det som har skjedd. Anta at du var den som spilte nøkkelrollen i det som skjedde. Se på dette fra en logisk, snarere enn fra et emosjonelt synspunkt. Trikset her er å forestille seg at du ser på situasjonen din gjennom en venns eller en rådgiveres øyne.

Vær objektiv, og ting vil begynne å se mye klarere. Ved å se denne situasjonen som en case-studie, vil du få mye informasjon som du ikke ville være villig til, hadde du sett på det fra et følelsesmessig synspunkt.

Det er fem spørsmål som vil kunne hjelpe deg med å få en dypere forståelse om deg selv, og hvilken rolle du spilte i forholdet.

Spørsmål 1. Hva var partneren din favoritt grouse mot deg?

Dette er en av de beste målene for en breakup. Livet, nesten alltid, gir oss tilstrekkelige advarsler før det slår ut på oss. Hva var partneren din cribbing om, oftest? Hvis du hadde til å rette opp din oppførsel og holdning, ville det ha hjulpet med å reparere forholdet?

Kontroller også om dette er noe som også er nevnt av andre mennesker, hjemme eller på kontoret. Hvis andre har cribbing om en lignende ting for deg, bør du gjøre oppmerksom på å rette opp avviket før det påvirker noe annet aspekt av livet ditt. Hvorfor miste på dine andre relasjoner også?

Spørsmål 2. Er det noen svakhet i deg som kunne ha bidratt til oppbrudd?

Dette er et annet område av livet du vil jobbe med, siden denne svakheten har blitt registrert av deg, og det er ikke noe som påpekes av en ekstern kilde. Hvis du kan gjøre den nødvendige endringen i personligheten din, så ville dette være den beste veien fremover. Men hvis endringen krever litt ekstern hjelp, kan du få hjelp av en av dine betrodde venner eller familiemedlemmer.

Hvis dette er vanskelig, ikke nøl med å nærme deg en anbefalt rådgiver. Å lese bøker eller artikler om situasjonen din og hvordan du kan håndtere livet bedre, vil også hjelpe deg med å komme ut av situasjonen med visdom snarere enn med fiendskap.

Klikk her for å fortsette å lese: 5 Spørsmål du må spørre etter en Break Up

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar