5 overraskende fakta om breastmilk

Å velge å amme er en veldig personlig beslutning. Det er mye informasjon om fordelene, og det er også ganske praktisk, da det alltid er lett tilgjengelig og alltid den riktige temperaturen, men noen dyktige forskere og laktasjonseksperter har avslørt noen andre bemerkelsesverdige fakta om undringen om brystmelken.

1. Klar til å gå

Det er det ultimate alt-i-ett-måltidet, og utrolig, kroppen din produserer de rette næringsstoffene og volumet av melk for å matche babyens behov og utviklingsstadium. Smart, va?

2. Pakket med næringsstoffer

Hvis du trodde at fem-en-dag var nok til å pakke inn i ditt daglige kosthold, sjekk hva en ammende baby får. Nylig forskning har vist at det er 415 individuelle proteiner i morsmelk. Dette er den ultimate høyprotein dietten. Denne oppdagelsen forteller oss sikkert mer om den viktige rollen som brystmelken har på vekst og utvikling av spedbarn.

3. Superceller

Klar for noen vitenskap? Din morsmelk inneholder stamceller, som har evnen til å bli en last av forskjellige typer celler i kroppen. Stamceller er som gullstøv til medisinsk forskning - hvis du vil donere - og det er håp om at deres tilstedeværelse i morsmelk kan bety at de også vil øke babyens utvikling.

4. Smak Test

Du kan ikke engang være på avvenningsstadiet, men amming er en fin tid til å utdanne babyens gane. «Vi er alle klar over at det vi spiser, blir overført til babyen under en amming som er til stor nytte, men for å lære at denne overføringen også støtter spedbarnet for å lære om smak og smak, legger til en annen dimensjon i maktmassen. sier Sioned Hilton fra Medela.

5. Brilliant for Bonding

Amning er en fin måte å knytte sammen med babyen din. Ikke bare gir du babyen med alle næringsstoffene hun trenger, at all viktig kokketid og hud til hudkontakt er en fin måte å finne den mamma-baby-forbindelsen på. Hva er ikke å elske?

Denne artikkelen er hentet til deg med støtte fra det beste i amming, Medela, som støtter mødre til å fortsette med deres individuelle ammingopplevelser og hjelpe dem å mate så lenge de ønsker det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar