5 trinn for å løse disse nyforeldre rader

Enten du regner med, kan du gjøre alle babyer bedre enn partneren din, eller han forstår bare ikke hvor mye du jonglerer, fordi foreldre kan forårsake problemer og argumenter i forholdet ditt

Kanskje han brukte for mye bleiekrem, eller kanskje vil han bare ikke slutte å slå på den morsomme tingen (egentlig?) Som skjedde på jobb i dag. Uansett er det bugging deg og det neste du vet, du har bitt på hodet.

Mens du får hodet ditt rundt nytt foreldreskap, kan det være så lett å snap eller ta noen frustrasjoner ut på partneren din. Tross alt er du sliten, opptatt med en ny baby, og du er mer hormonell enn en tenåring med bakrus.

Men lashing er ikke den mest produktive tingen for forholdet ditt. Arbeid det til din fordel i stedet.

1. Ikke vær vanskelig på deg selv

Du har en ganske anstendig grunn til at du kanskje føler deg litt irritabel akkurat nå.

«Din følelse av selvtillit kan forandre seg som en ny mamma, spesielt hvis du er den som er hjemme,» sier Susanna Abse, administrerende direktør for Tavistock senter for parforhold. «Kanskje han er tilbake på jobben, og du savner jobben din, eller kanskje du bygger opp barnekompetanse, slik at du føler at han gjør ting" feil ". '

Godta at du sliter og det er et problem vil hjelpe situasjonen.

2. Trykk pause og ta et skritt tilbake

Føler du at du stiger i magen? Trykk på din mentale pause knapp - bokstavelig talt bildet en fjernkontroll i hånden.

Spør deg selv hva som faktisk kommer til deg om situasjonen. Å bryte ned dette vil hjelpe deg med å identifisere hva du føler og hvorfor, og gir deg litt avstand for å roe ned, sier Susanna.

3. Sett deg i skoene sine

Hvis du bor på det, hjelper han deg ikke med å bade barnet, i stedet for å anta at han er litt feckless, tenk på hvorfor.

«Kanskje han bare er nervøs, han vil gjøre det galt,» sier Susanna. "Med tanke på dette, vil du hjelpe deg å temperere reaksjonen din, og gi deg et utgangspunkt for en prat om det."

4. Kommunisere, kommunisere, kommunisere

Ok, det er ikke veldig romanen, men snakk er virkelig den beste ideen her. Hvis noe går usynlig, vil du bare føle deg mer irritert.

«Ikke klar over skyld og anklager - han vil bare bli defensiv - og i stedet si noe som« Jeg følte X når du gjorde dette », slik at du kan diskutere det rasjonelt, sier Susanna.

Og hvis du virkelig har fløy av håndtaket - unnskyld. Det vil hjelpe deg med å sette situasjonen i fortiden.

5. Ta deg tid

Uansett om det kjører med iPod, boblebad eller surfing på Whistles nettside, finn ut hva som hjelper deg med å slå ned.

Gjør det svaret ditt når du er i ferd med å - eller nettopp - snappet. Du vil nok finne ut hva du hadde sett rødt før det ikke føles som en så stor avtale nå, men hvis det fortsatt gjør det, har du i det minste en bedre ramme for en prat.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar