5 Smart Sleep Tricks For Toddlers

Din rastløse pjokk er det fornærmende partiet, men ingen mengde kosmisk bestilling vil stoppe ham å trekke en all-nighter. Heldigvis finnes det andre måter å komme gjennom åtte timer uavbrutt

Din pjokk er endelig i seng og du har kollapset takknemlig på sofaen. Så hører du en pitter-patter og et lite ansikt vises. Han er redd. Han vil ha vann. Han trenger en tur til loo ... Småbarn synes å ha et innebygget behov for å teste grensene ved sengetid. Hvis han ikke har det bra, er det forståelig. Men hvis det ikke er noe galt og han fortsatt ikke spiller ball - enten ved å nekte å sovne eller våkne hele huset ved gryningen - det er utmattende for alle. Men, uansett hvor strenge din sengetid er (eller stædig tror du barnet ditt), kan du lære ham å spille etter dine regler med våre mantraer for slitne mødre. Gjenta etter oss: "Jeg er sjefen til soverommet ..."

1. Ikke la ham bli overtired

Når en pjokk blir overfylt, går han forbi punktet om å sovne og går inn i de vanskelige landene av tretthetskrevende hyperaktivitet. Dette fører til dårlig søvnkvalitet, noe som gjør ham mer tilbøyelig til å våkne tidlig. «Hvis barnet ditt sover om natten, se på hvor mye hvile han får om dagen,» sier søvnekspert Tina Southwood. 'De fleste småbarn trenger rundt to timer naptime i løpet av dagen, til de er rundt 30 måneder gamle. Om mulig, legg ham ned like etter lunsj, så han er ikke overtrengt ved sengetid. 'Handlingsplanen din: Svar på tegnene på at barnet ditt er trøtt. Hvis han gnider, gni ansiktet sitt, vri seg eller twiddle håret, visp ham av for en løgn. "Noen småbarn kjemper virkelig deres behov for å lure," sier Kim West, familieterapeut og forfatter av Good Night, Sleep Tight (£ 8,99, Piatkus). "Prøv å gå ham i hans buggy eller kjør ham i bilen. Bevegelsessøvn er bedre enn ingen søvn. 'Hvis barnet ditt er oververt på kvelden, ta sengetid fremover.

2. Ikke gjør den store sengen for tidlig

Venter på å flytte pjokket fra en barneseng til en skikkelig seng til han er minst to og en halv betyr at han virkelig forstår ordene, "Bli i sengen din" (selv om han ignorerer dem først). Han vil også ha mer impulskontroll. Det er klokt å forvente litt ondskap når en pjokk gjør overgangen, men hvis du prøver når han er for ung, viser det seg ofte vanskelig - og han vil kanskje begynne å sove i sengen din.Handlingsplanen din: Første gang barnet ditt står opp, ikke reagerer i sinne. I stedet reagere med ekte brede øyne. Prøv å si, "Hva gjør du der?" Dette vil lære ham at han ikke er ment å være ute av senga, men det vil ikke forstyrre ham, som hemmer søvn. Og hvis barnet ditt er vedvarende, prøv forsiktig og rolig (men fast) å sette ham tilbake i sengen. Hvis du gjør det til en rolig, unemotional prosedyre, vil han snart bli lei av å prøve den på.

"Første gang barnet ditt står opp, ikke reagerer i sinne. I stedet reagerer med ekte brede øyne. "

3. Planlegg i smårolletid

Hvis en pjokk ikke får nok oppmerksomhet om dagen, vil han noen ganger be om det om natten. Så hvis du blir våknet på gal klokken da du har vært ute på jobb hele dagen, kan dette være hvorfor.Handlingsplanen din: Gi barnet ditt 20 minutter uendret oppmerksomhet daglig, når de kommer til å velge hva du gjør sammen. "Å gi den tiden helt til barnet ditt - ingen TV, ingen mobil - vil få ham til å føle seg trygg i forhold til deg," sier Kim. "Den sikkerheten vil hjelpe ham til å hvile bedre."

4. Hold deg et skritt fremover

Å be om noe er en klassisk småbarnsteknikk for stalling ved sengetid. En drink, en banan, en manglende teddy - alle tar tid. Men hvis du har tenkt på dem på forhånd, kan du spare deg for mye trøbbel.Handlingsplanen din: 'Tenk på alt det din pjokk er tilbøyelig til å be om før sengetid,' sier Tina. "Pass på at han ikke er sulten. Gi ham en ren bleie eller en siste tur til loo. Og forberede seg på alt han kan be om - vann, leker og ekstra knuter. "Ellers kjent som å slå ham i sitt eget spill.

5. Stol på dine instinkter

Du kjenner ditt barn bedre enn noen. Hvis han begynner å spille opp ved sengetid, er du den personen som er best i stand til å fortelle om det er noe feil, for eksempel en øreinfeksjon eller sykdom, eller hvis han bare tester ut grensene dine.Handlingsplanen din: Hvis du er positiv, er du vitne til en bedtime-unngått teknikk, må du holde deg rolig, vennlig og solid til barnets vanlige sengetid rutine. «Fortell ham på forhånd hva du kan forvente,» sier Tina. "For eksempel," En ekstra kose, så legger jeg deg i din barneseng. "'Småbarn går ofte gjennom et andre stadium av separasjonsangst på rundt to år. Hvis dette skjer, prøv å fortelle din pjokk at du lar sin døråpning stå åpen slik at han kan høre deg. Å vite at du er nær, vil forsikre deg om ham.Mer om å få din lille til sengs, følg vår guide til rett og slett å sove. Har du noen tips for å sette barnet ditt i dvale? Del dem i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar