5 Ferdigheter Bare morselskap lærer deg

Kan du pusse gjennom e-postene dine i helgen? Cook middag mens du pakker morgendagens matkasser? Ser ut som om du er en kvalifisert super mamma

Å bli en mamma er sannsynligvis den største tilpasningen du noensinne må gjøre - så naturlig vil det forandre deg, spesielt dine syn på livet. Og mens noen få endringer ikke er ideelle (om 4:00 begynner noen?), Er det så mange flotte ferdigheter som du vil plukke opp og bruke uten å realisere det, noe som gjør deg til en bedre person hjemme, på jobb og på relasjoner .

Så snart du blir mamma blir du offisielt en multi-tasking ekspert

1. Du blir en multi-tasking pro

Laster vaskemaskinen mens du sender en e-post? Enkelt for deg. Tross alt har du nå perfeksjonert kunsten å bytte babyens bleie mens du holder henne underholdt og instruerer partneren din når han trenger å hente opp barnet ditt fra barnehagen. Så snart du blir mamma blir du offisielt en multi-tasking ekspert - noe som gjør at du virker som en underlig kvinne hjemme og på kontoret (cue mega brownie poeng fra sjefen). «Du ender opp med tiden, og så du overraske deg med hvor mye du kan gjøre på en gang, sier Dr. Sandra Wheatley, psykologkonsulent.

2. Du skjønner hvor verdifull din tid er

Din egen tid blir begrenset, og du lærer å prioritere. Du kan ikke gjøre alt du pleide, så du gjør hva du kan - og hva du virkelig vil gjøre. Det er en fin måte å lære hva som er veldig viktig for deg, og hvilke relasjoner er de som er verdt å forfølge. Du blir også mer realistisk. «Du skjønner hva du kan oppnå, og at det bare er så mye du kan gjøre,» forklarer Sandra. «Du er bare en person etter alle.»

Du kan ikke gjøre alt du pleide, så du gjør hva du kan - og hva du virkelig vil gjøre

3. Forhandling blir den andre naturen til deg

Barn er eksperter på å løfte løfter ut av deg mange ganger om dagen. Så, som en mamma blir du en pro til å forhandle. En forespørsel om fem bedtime historier blir to og en rask lullaby på kort tid. Og denne forhandlingen er ikke bare begrenset til barna dine. «Du finner deg selv å forhandle med foreldrene og partneren din om disiplin, arbeidstid og barnepass, sier Sandra. "Du kommer til slutt med et helt sett forskjellige forhold."

4. Du blir en strålende lagspiller

Som mamma spiller du rollen som dommer, teamleder og observatør på daglig basis. Du vet når det er på tide å snakke opp, når noen trenger din hjelp og når du skal la støvet slå seg ned. Du blir den beste lagspilleren det er. «Når du har barn lærer du hvordan du skal jobbe i et større lag, noe som du lærer hjemmefra, sier Sandra. 'Hjemme er familien din din gruppe.' Og fordi du stadig setter noen andre først hjemme, finner du at du gjør dette på jobb og innenfor deler av ditt sosiale liv.

5. Du setter pris på hva andre gjør for deg

Barna er flotte på overraskende foreldrene sine med kjærlige bevegelser. En slurkaktig kyss og kose fra din tot kan ta alle dine problemer unna i et fall. Men andre voksne kan også være kjærlig / hjelpsomme, og nå er du en mamma du vil merke dette oftere og sette pris på det. «Du vil finne deg å gi og ta og dele og ta vare på mer,» sier Sandra. 'Du vil hjelpe andre, og de vil hjelpe til gjengjeld.' Ideell for når du trenger en barnevakt ...Hvordan har moderskapet forandret deg? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar