5 tegn som fører til en oppbrudd

Når du er forelsket eller i et vanskelig forhold, er det lett å overse de skarpe tegnene på et dårlig forhold. Du vil kanskje prøve å få det til å fungere, men er skaden allerede ferdig?

Klikk her for å lese introduksjonen: Skal du bryte med din partner?

«Skal du bryte opp?» Er et brutalt spørsmål å spørre noen, spesielt hvis du ikke vil akseptere at du har sviktet i et bånd som heter ekteskap, eller at du ikke kunne sortere forskjellene i et forhold. Folk ville komme til deg og fortelle deg at forholdet ditt tar deg ingen steder, og de ville plage deg til å gå bort, men du kan bare ende opp med å hate de godt velkomne.

De kan ha rett, men det er vanskelig for deg å akseptere det. Her er noen tegn du bør vurdere og se om du sitter fast i et forhold som er utenfor reparasjon. Hvis du føler at du er innhyllet i situasjoner som ligner på disse, kan det være på tide for deg å pakke opp og gå.

Mangel på lykke

Når du er glad, viser den. På samme måte, når du er trist, viser det også. Du må møte problemene og ta opp deg. La oss innse det, hvis du ikke er glad i forholdet, er store muligheter, din partner også ikke fornøyd.

Mangel på kommunikasjon

Alle har forskjellige kommunikasjonsstiler, og du kan ikke bare hjelpe hverandre til å kommunisere bedre. Hvis dere begge ikke føler meg glade for å snakke om dine egne problemer med hverandre, men foretrekker å snakke det med noen andre, kan ingenting hjelpe deg.

Mangel på sammen tid

Du kan fortsatt ha en sizzling tid i senga, men du snakker ikke med partneren din. Du foretrekker å tilbringe tid med andre mennesker for å unngå å være alene sammen.

Mangel på perfeksjon

Når du er forelsket, er du partner ganske mye den fineste personen det er på planeten. Folk som er forelsket overser mindre irritasjoner og ser det større bildet, men hvis du ikke klarer det, er det åpenbart noe galt.

Mangel på det føles godt forhold

Tenk på hvordan det føltes da du først ble forelsket i partneren din. Hvis denne følelsen mangler, vil du kanskje se nærmere på forholdet ditt.

Det er aldri lett å forlate noen som betydde så mye for deg, og det er heller ikke hensiktsmessig å forlate forholdet. Men hvis du har prøvd alt du muligens kunne, og likevel, lider du og finner forholdet som drenerer deg, så er det ingen tvil om at du skal gå ut så fort du kan. Og bruddet vil skade. Det vil skade mye, men det er bare noe du ikke kan hoppe over fra.

Men vær sikker på at den bittersøde smerten vil føle seg mye bedre enn den elendighet du må sette opp i et ødelagt forhold.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar