5 sikre måter å tamme småbarnsbukser på

Det er ingen raskere måte å avslutte en spilledato eller shoppingtur enn din pjokk slår på dekk og jamrer mens alle rundt deg stopper og stirrer. Men det er måter å stoppe en tantrum i sine spor ...

Det er nesten umulig å huske i varmen i øyeblikket, men småbarn er ikke frie når de kaster en wobbly. «De går gjennom et viktig utviklingsstadium, og som deres språk fremdeles er de vanligvis bare frustrert,» sier Joanne Mallon, forfatter av Småbarn: En instruksjonsmanuall (£ 7,99, Nell James Publishing). Den gode nyheten er, denne fasen vil ikke fortsette for alltid - og det finnes måter å tamme dem på.

Hjemme eller på en spilledato

Strategi: Den frie trinn

Den frie trinn, eller timeout, er hvor du fjerner barnet ditt fra en tantrumsituasjon, så han kan roe seg ned. En smelting trenger et publikum, sier Joanne. "Hvis du har prøvd å forhandle og det ikke har fungert, gi ham en tid. Sitt barnet ditt på en lav trapp, og krys ned på hans nivå. Rolig forklare hvorfor han har tid, hvorfor hans oppførsel er dårlig og at han trenger å tenke på det.

Ikke la ham være for lenge - et eller to minutter er nok.

"Når hans to minutter kommer til en slutt, knel ned til hans nivå og forklar at hans tid er ute og be ham om å si unnskyld for det han har gjort, sier Joanne. «Gi ham en stor kos og noen dårlige følelser blir snart glemt.»

Når du er i rush

Strategi: Nedtellingsteknikken

Gi din pjokk en tidsramme for å gjøre noe. For eksempel, 'jeg teller til fem, så vil jeg at du skal forlate parken / ta ut badet / la meg sette på skoene dine'.

Dette er bra for eldre småbarn som forstår tall.

Utgir en trussel på slutten av den, for eksempel "Jeg skal telle til fem, så tar jeg leketøyet bort", betyr at du må følge gjennom. 'Småbarn lærer raskt at de ikke trenger å oppføre seg hvis du utsteder tomme trusler, sier Joanne.

Når du ser fare

Strategi: The scoop up

Selv om det er å foretrekke å forklare for småbarn hvorfor de ikke skal gjøre noe, er det ofte behov for rask fysisk tiltak, for eksempel hvis de er i ferd med å gå ut i veien. "Som foreldre vil vi være rolige, men i farlige situasjoner, bare handle raskt og bruk fornuft," sier Joanne. "Det er en fryktelig følelse som gjør at pjokk gjør noe mot hans vilje, men noen ganger er det for seg selv."

Ikke føl deg skyldig. «Småbarn vil ikke holde seg,» sier Joanne. «Når du kommer hjem, vil du fortsatt slå deg selv, men han har glemt alt om det.»

Spesielle anledninger og utflukter

Strategi: Distraksjonstrykket

Betydningen av situasjoner som et bryllup eller å spise ute på en restaurant kan gå tapt på en vriig to år gammel. "Dette er når distraksjon er strålende," sier barnepsykolog Dr Angharad Rudkin. «Det er ikke noe poeng å forsøke å redde med ham under et bryllup, så bruk distraksjon i stedet.» Hun anbefaler å ta med favorittlegetøy og bøker, og deretter bringe dem ut en om gangen for å holde sin interesse.

Hvis en tantrum begynner å eskalere, gå ut. «Det er enklere og rettferdigere for deg og din partner å ta seg for å gå utendørs med barnet ditt,» sier Joanne.

Når ingenting annet fungerer

Strategi: Den ignorerende metoden

Det kommer en tid i hver tantrum når det er lettere å gi opp og gå bort. 'Hvis du har prøvd alt, ignorer du en nedsmelting,' sier Angharad. «Gjør dette bare hvis barnet ditt er trygt i hjemmet eller bilen din. Hvis du kjører, er det også tryggere å ignorere tantrumet. '

Vær klar med en klem når barnet ditt er roligere. Småbarn føler seg ofte skam og tristhet etter tantrum. Så, når han roer seg, gi ham en kose, sier Angharad.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar