5 Romantiske ideer til Valentinsdag Nå er du foreldre

Du kan fortsatt ha en romantisk dag med partneren din nå, du er forelder

1. Bytt dagen

Ja, vi vet at Valentinsdag er 14. februar, men bytte til dagen før eller etter kan gjøre det enklere eller mer praktisk, og du kan fortsatt gjøre det romantisk og hyggelig. Pluss, hvis du bestemmer deg for å gå ut på middag, gjør det en dag senere, betyr det at du er mer sannsynlig å sitte på et røverkjøp, fordi oppblåste priser forhåpentligvis vil være tilbake til det normale.

2. Oppdag partnerens kjærlighetsspråk

«Du vet hva som gjør at din partner føler seg elsket,» sier relasjonsrådgiver Cat Williams. "Det kan være en gave, en klem, billetter til et show, et kjærlighetsbrev eller en kopp te. Det er ikke alltid nødvendig å spotte ut på dyre gaver eller fancy undertøy - spesielt hvis du er på et nytt foreldrebudsjett - så hvis du vet at det viktigste du vil ha på Valentinsdag, er en stille natt med en takeaway, så gå for det. Tenk på måten å vise kjærlighet til partneren din, og det vil gjøre dagen mer stressfri. '

"bytte til dagen før eller etter kan gjøre det enklere eller mer praktisk"

3. Planlegg det ...

Ok, så det kan ta litt av romantikken ut om dagen hvis du har planlagt alt ned til det siste sjokolade kjærlighetshjerte, men å bli organisert vil bety at det er mindre sannsynlig å få en hitch på dagen da du skjønner at du ' Jeg har glemt å kjøpe en flaske fizz midt i å gi babyen din te. Hvis du bor i, fyll ut en online shoppingordre - komplett med mange avrodisiaksiske matvarer som asparges, østers og sjokolade - slik at den kommer dagen før og ikke trenger å stikke ut om kvelden.

4. ... Men administrer dine forventninger

Mens du kan planlegge hele kvelden, er det viktig å innse at det vil være ting som ikke alltid kommer til å planlegge. Vær forsiktig med at du ikke stiller dine forventninger utover det som er realistisk, sier Cat. Din partner er usannsynlig å viske deg bort til Paris for en siste øyeblikk helg som han gjorde i dine barns dager, så ikke forvent det. 'Og ikke sikte på perfekt. Det handler om å koble sammen med partneren din siden han ble foreldre, i stedet for å understreke at han ikke vil nyte forsøket på biff wellington, legger Cat.

"Det handler om å koble sammen med partneren din siden du blir foreldre"

5. Gjør det til en familieaffære

Valentinsdag trenger ikke å være alt om kjærligheten mellom deg og din partner. «Nå er du en familie, du kan bruke dagen til å feire familie kjærlighet og vennskap også,» sier Cat. «Dette kan bety å oppmuntre førskolderen til å lage et kort for bestemor eller en favoritt tante. 'Dessuten, hvis du får barna involvert, når du legger dem i seng, vil de ikke føle seg utelatt når de vet at mamma og pappa har sin egen Valentins feiring. Hvordan gjør du Sett romantikken tilbake i forholdet ditt nå er du foreldre? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar