5 grunner til at du bør besøke Brighton over julen

Brightons rykte som en av Storbritannias hippeste byer er velfortjent. Så vel som å ha alle de tradisjonelle trappingene til en kystby - en brygge, fornøyelser, og mange fisk og chips butikker - det finnes også en rekke koselige puber, kvalitetsrestauranter og butikker du ikke finner noe annet sted. Hvis du har lyst til å gjøre julebutikken et sted som ikke får deg til å føle deg som en sardin som blir knust i en kan av kapitalisme, er Brighton stedet å gå.

Så. Mange. puber

Noen sa en gang til oss Brighton har flere barer og puber per kvadratkilometer enn noen by i Europa. De var trolig full, fordi en rask Google verken bekrefter eller nekter det, men en kort vandring viser at den må være der oppe. Gamle mannekrober sitter i smug i midten av boliggater, og du kan ikke ta to skritt langs strandpromenaden uten å snuble over en pubbenk. Trener favoritt Nord Laine Brewery er en cavernøs ølhall med friske lagre og øl brygget på stedet, hvor friske ansiktsstudenter gni skuldre med stout sipping crusties.

Arcade Action

Bortsett fra den håndfulle retro spillbarer som dukker opp rundt om i landet, står arkadeapparater overfor utryddelse, noe som gjør Brighton Pier til et av de siste gjenværende stedene, du kan nådesløs et barn på Sega Rally. Topptips: Hold deg til videospillene og ikke sugd inn i å spille tuppence-pushing maskinen (med mindre du vil være den nye eieren av nok mynter til å veie ned et lik, men fortsatt ikke ha råd til en del av fisk og chips ). Sist vi sjekket Coach hadde toppscoren på House Of The Dead - alle utfordrere er velkommen.

Mer: Grunner vi burde alle pakke opp og flytte til Manchester

Burning the Clocks

En årlig vinter solstice festival som feirer den korteste dagen - og lengste natt - av året (FYI, den 21. desember i år), innebærer Burning the Clocks en karnevals-stil fancy dress prosesjon gjennom sentrum, kulminerer med et lyktebål og fyrverkeri på stranden. Det er en morsom, quirky natt ute for hele familien som er helt i tråd med byens avgjørende hippy-ish-rykte.

Fantastisk mat (det er ikke kjøtt)

Vi er ikke overbevist om at noen kjøtt er like dødelige som å røyke, men det betyr ikke at hvert måltid må inneholde kjøtt. Utrolig veggie restauranter som Terre à Terre serverer retter med navn altfor komplisert å liste her. Alle som viser hvor deilige grønnsaker, ost og egg kan være når de er tilberedt med litt flair. Du vil bli inspirert og ikke lenger bare se veg som sider, men en verdig hovedattraksjon.

Vinterhavet svømmer

Det kan hende at kommunen måtte ha avlyst den langvarige julaftenes svømmehendelse i fjor på grunn av sikkerhetsproblemer - på grunn av for mange berusede mennesker i fancy dress - men det burde ikke slutte å nyte en tradisjonell festdyp i den engelske kanalen på noen Den andre dagen i desember, med et dedikert mannskap av svømmere fra Brighton Swimming Club, som styrker havet på daglig basis. Wetsuit eller Santa outfit, valget er ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar